barnacle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bu arada bi iphone uygulaması kentkart yerine geçiyor diye bişey duydum. karta para mı yükleniyormuş ya da kart gibi okutulabiliyor mu neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ehliyet kimlik tüm şehirlerin otobüs, tramvay, metro vs vs Vergi sistemleri Kredi kartları vs vs vs ne zaman tek kartta birleşecek? sene 2050 demi. Bunu yapın artık. Ortada kızlı erkekli bir çok kartın arasında boğuşuyoruz. Çok zor olmasa gerek bu şeyler. Biz hala otobüslerin kartlarını birleştirmeyi mükemmel bir şey sanıyoruz. Sene olmuş şurada 2 ay sonra 2014 Ayrıca Bursa da 2-3 km yeri 1 tl gibi rakama gidiyorum. Fiyata dokunmasınlar ne yaparlarsa yapsınlar np GERGE said: Zaman'ı geçin ama fiyat nasıl ayarlanacak anlayamadım. Ülkenin her yerinde aynı fiyat okursa Ankara'nın 2TL'sini her yere yayar Melih bakan olduğunda. Bir de yeni sistem masrafı diye 1TL filan zam yapar. Bence yeni kart parası, işlem masrafı, yeni güncel fiyatlar diyerek gene bizim cebimizden çıkacağa benziyor bu Yeni kimlik kartı Yeni ehliyet Yeni otobüs kartı devlet yeni gelir kapısı yaratmaya çalışıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 GERGE said: Dün Zaman'da okudum, tüm ülkenin toplu taşım sistemi aynı karta ve fiyata bağlanacakmış. Ankara, Konya ve Eskişehir'de deneyeceklermiş. Kaynak bulmaya üşendim şimdi ama haber buydu. Gazeteyi parçalayıp kaplama kağıdı yaptım sonra da, başka ne haber zardı içinde bilmiyorum. Bunarada tarasım olarak cidden iyiymiş Zaman, güzel dizgisi, tasarımı, renkleri, typography'si filam. http://gundem.milliyet.com.tr/turkiye-deki-tum-belediye-otobuslerinde-tek-kart-donemi/gundem/gundemdetay/05.06.2012/1549528/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 mantıklı bir uygulama ama çok sağlam masraf olacak. mevcut yatırımlar baya bir çöpe gidecek arada zengin olanlar olacak tekrar vs.. zaman gazetesinin dizgi baskı kalitesine yaklaşabilen bir gazete yok bu arada maalesef türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 toplu taşıma ücretsiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 İyi olabilir böyle bir sistem. Ben Eskişehir, Kütahya, İstanbul üçgenindeyim sürekli, geçen İzmir'e gittim iş için orda da lazım oldu. Hepsinin kartı farklı, sürekli unutuyorum bir şeyler oluyor. Zaten illa aynı fiyat olmaz zorunda da değil, ayarlayabiliyorlar. (metrobüs, metro, iki katlı otobüs vs. farklı çekiyor mesela İstanbul'da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 AHAHAHA mükemmel (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 4 dene kentkartım var şu an. daha fazla olur diye korkuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 istanbulda çift katlı 3.90 lan sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ahahah efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi bahçeşehire gitmeye çekiniyorum mecidiyeköyden. o kadar pahalı ki çift katlılar 4 lira ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Abi ben 4 sene gittim geldim Bahçeşehir - Bahçelievler. Sonra o da yetmedi okulu Göztepe'ye taşıdılar, Bahçeşehir - Göztepe gittim geldim 1 sene de. Günde 20 lira civarı sadece yol parası veriyordum lol. Keza babam da Bahçeşehir - Sirkeci gidip geliyor; treni de kaldırdılar thanks to marmaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sene 2014 istanbulda hala akbil diye düttürü bişey kullanılıyor izmirin getirdiği kentkart olayı baştan beri en iyisi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 farki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 DoruK said: sene 2014 istanbulda hala akbil diye düttürü bişey kullanılıyor izmirin getirdiği kentkart olayı baştan beri en iyisi zaten istanbul'da da artık tamamen karta geçiyorlar. ama akbil amcalar için büyük kolaylıktı, anahtarlıklarına bağlıyolardı, oh. bi de karta göre daha dayanıklıydı ama yine de ben kartı tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 akbil kalkalı 3 yıl falan oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Asrın projesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar