SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 kaede ye haber verelim, gelsin trollesin. biz kasmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ben trollim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 trolleybüsler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Telefondan 2 satır bile yazmak işkence. Önümüzdeki hafta ateş hala sıcak olursa bakarız artık : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tldr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Shadowrun daki gibi vücutu cybernetic enhancement body partlarla yenileyebilelim. Biyonik göz ve cyber arm istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Black-ice said: Adada sadece doğal yiyecekler (muz, hindistan cevizi) su ve Bonecrusher olacak. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Black-ice said: Bu topicte tartışan insanlarla ilgili bir ütopyam var izin verin anlatayım. Ütopyamın adı: Black Isle Öncelikle bir şekilde hepinizi birinin evine (Sam olabilir çünkü alan yetkilisi) çağırıp tartışmaya orada devam etmenizi teklif edeceğim. Kabul etmeyenleri de bir şekilde orjinal oyun, anime karakterli yastık gibi vaatlerle kandıracağım. Ardından o evde tartışmaya başladığınızda, ufak kartlara çıplak anime kızlar bastırıp (250 tane kadar falan) onları yere böyle arka arkaya koyarak genişçe bir kafese kadar bir yol yaratacak şekilde dizeceğim. Kafesi de türlü bitkilerle falan saklamış olacağım tabii. Sonra gözlük takıp saçlarımı da arcane gibi uzatmış olduğum için en başından, sizden biri gibi "Aha şuna bakın beyler" diye dikkatinizi kartlara çekeceğim. Hepiniz hele hele diye karambolde kartlara yaklaşırken bir süre daha sizden biri gibi davranıp yavaşça oradan uzaklaşacağım. Sonra tek tek kartları toplayarak ilerlemeye başlayacaksınız tabii. (Araya pony'ler de yerleştirdiğim için en önde axedice gidecektir) ve farkında olmadan türlü bitkilerle süslenmiş kafese gireceksiniz. Hatta bir bakacaksınız ki Kaede hepinizden önce girmiş bile kafese animeli kız var diye beklemiş sizden günler önce. Hemen kafesin kapağını kapatacağım ve siz daha ne olduğunu bile anlamadan kafesin etrafını büyükçe bir muşambayla örtüp bir kamyonete yükleteceğim. Sonra bu kamyoneti türlü ulaşım yollarıyla ıssız ve küçük bir adaya götüreceğim ve hepinizi orada bırakıp geri döneceğim. Adada sadece doğal yiyecekler (muz, hindistan cevizi) su ve Bonecrusher olacak. Artık bundan sonrası size kalmış. Hiyerarşik bir düzen mi kurarsınız, Fallout 3 beğenenleri proletarya olarak görüp az hindistan cevizine mi çalıştırırsınız ya da lord of flies'taki gibi sam'in, kaede'nin falan öncülüğünde factionlara bölünüp birbirinizi mi kesersiniz bilmiyorum. Umrumda da değil. Artık önemli olan o adada yaşıyor olmanız olacaktır ve emin olun bu sizin için de çok daha hayırlı olacaktır. Not 1: Kartlarınızı da geri almayacağım, 250 tane çıplak anime kızlı kartı da size hibe ediyorum. Not 2: Fazla talep olursa Xunn, Viktor gibi topikte gözüme çarpmamış ama burada olmayı haketmiş üyeleri de bir şekilde adaya gönderebilirim. Ne demek, her zaman. Yanımda reaction klasorünü de getirirsem çok fazla vokal takılıp agzımı da yormam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 axedice said: Gerçi fallout4ü tartışırken neyden konuşmak lazım bilemiyorum. Rpg desen rpg değil, fps desen fps değil. Kaliteli ipye çöküp sömüren konsol aksyonu desek çok mu uzun oluyor? Biraz uzun ama insanı yakalayan sıcak bir tarafı var desem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Hislerimizi yansıtan posteri F3 başlığına atmıştık, burda da bulunsun. http://i15.photobucket.com/albums/a392/davodavo/futureph2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Jim_E_Rustler said: agzımı da yormam. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 aente said: axedice said: Gerçi fallout4ü tartışırken neyden konuşmak lazım bilemiyorum. Rpg desen rpg değil, fps desen fps değil. Kaliteli ipye çöküp sömüren konsol aksyonu desek çok mu uzun oluyor? Biraz uzun ama insanı yakalayan sıcak bir tarafı var desem. yoq desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Seviyorum seni dön desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 olmas ben başkasını seviom yha desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 o değil de f2 android cihazlarda çalışıyormuş ya lan. dosbox falan akıyormuş oyun. bi el atayım ben şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 fo2'nin dos executableı yoktuki ne dosboxu, ama bi şekilde androidde çalıştırdırlar iyiymiş hatta ben de bakayım tablette oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ahan buradan bakabilirsin http://www.gog.com/forum/fallout_series/how_to_run_fallout_1_2_on_android/page4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bakayım eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 "ZL/QRNE/FVFGRE./V'Z/URNQVAT/GB/GUR/VAFGVGHGR./TBQ/XABJF/JUNG/UNCCRARQ/GB/GUVF/CYNPR/ABJ./GUVF/BYQ/ONFGNEQ/JVYY/URYC/HF./UR/ZHFG/URYC/HF./--0321--" This translates to: "MY DEAR SISTER. I’M HEADING TO THE INSTITUTE. GOD KNOWS WHAT HAPPENED TO THIS PLACE NOW. THIS OLD BASTARD WILL HELP US. HE MUST HELP US. –0321–" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ooo iyi iyi. bakalım hangi şehir, keşke sweet home chicago'ya gitseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 institude dediği MIT işte, oda Boston/Massachusetts olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 f3 den beri lafı ediliyor diye hatırlıyorum, zaten oynarken çok özenmiştim, yeni bir açılım olacak zira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 f3 teki androidler burdan geliyordu işte, Replicated Man questi falan vardı. şu survivor2299 sitesi fake çıkmasa bari :p, gerçi çıksa bile bu söylentiler nerdeyse 1 yıldan fazladır var, siteden bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar