dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 meh, kaldirdim. insanlar bunlara saatlerini verecek, surekli ilgilenecek kadar bos olmamalilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 normal insanın o kadar zaman ayırıp, sürekli ilgilenmeyeceklerini biliyorlar zaten. normalde olacak otomatik gather'ı oyundan çıkartıp, oda başına 2 TL e satıyorlar işte. 5 tane resource olsa 10 TL ile oyuna başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 yok o robot sadece oyundan ciktiktan sonra 1-2 dk extra topluyor, onun disinda toplanan seyler birikiyor zaten storage var her binanin kendisinde, gunde 2-3 girilir iste yeterli yesil arz/talep cizgisini biraz gecince cikin bisi olmuyor. ama disari gonderdiginiz adam progress e devam ediyor o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 temel resourcelar generate ediliyor ama toplanmıyor? tüketim devam ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 iste ciktiktan bikac dk sonra pause ediyor oyun onu kendisi. robot o extra arada da topluyor istetek avantaji o. hatta simdi girdim baktim hemen hersey full biraktigim gibi, robotuda gonderdimdi zaten dun araziye. bide ciftlestirdikce soyisimlerini degistirin, ensest olmuyor :P saveler de surda backup almak isterseniz: /Android/data/com.bethsoft.falloutshelter/files/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 oyun pause olduğuna emin misin abi? gebelikler falan devam ediyor çünkü. ya bu arada SJWlar bu applicationı hala nasıl pazardan kaldırtmadı? kadın figürü tamamen ezilmiş lan vaultta hahaha. hamileyken doğurana kadar çalıştırıyorsun, çocuk yetiştirme fırsatı yok doğum sonrası hemen işe dönüyor, doğurur doğurmaz tekrar hamile kalıyor. bildiğin bir bebek makinesi, her zorluğu çekiyor üstüne herkesin yaptığını yapıyor. NE EMEKTARMIŞ BE VAULT KADINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 resource kullanimi pause oluyor, onun disindakiler devam ediyor iste hamilelik buyume wasteland kismi vs robotuda alirsaniz icerde tutmayin gonderin para toplasin cok az topluyor ama saldirmiyorlar ona, telef olmuyor. obur gonderilenler de ortalama saatte 1 item buluyor gibi. para vercek bi durum gormedim ben sahsen, dunden beri 3 legendary bi o kadar da rare cikti sirf gorevlerden gelen bedava kutularla hicbisi yapmadan asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 o degilde, bu shelterin kodunu John Carmack yazmis taa 2009 da lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 hmm aksam birakmistim, kalktim elektrik vs bitmis, su bitmis, yemek bitmis. uretimleri kimse toplamamis vs. eh diyip kaldirdim tabii. o_o harbi carmack yazmis codu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 uretim tuketimi karsilamiyordur buyuk ihtimal, tam 3dk sonra duruyor tuketim cunku: https://www.reddit.com/r/foshelter/comments/3gy8sx/i_am_about_to_turn_the_game_off_and_i_will_most/ o 3dk icinde eriyor demekki stoklarin. aynen bende gece kapatip sabah actim oyle bisi olmadi cunku %90larda mutluluk vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 moderatör shelter a ayrı başlık aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bingildak said: oyun pause olduğuna emin misin abi? gebelikler falan devam ediyor çünkü. ya bu arada SJWlar bu applicationı hala nasıl pazardan kaldırtmadı? kadın figürü tamamen ezilmiş lan vaultta hahaha. hamileyken doğurana kadar çalıştırıyorsun, çocuk yetiştirme fırsatı yok doğum sonrası hemen işe dönüyor, doğurur doğurmaz tekrar hamile kalıyor. bildiğin bir bebek makinesi, her zorluğu çekiyor üstüne herkesin yaptığını yapıyor. NE EMEKTARMIŞ BE VAULT KADINI benim butun vault ayni kadin ve adam ve onlarin çocuklarından. Hepsinin soyadi ayni. Akraba evliliginin dibine vurdum. Ensestin krali donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Yarisi sakat dogmuyo mu onlarin? Oyun o kadar zeki kurgu yapamamis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 niye sakat dogsun vaultta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 in house breeding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ensest yaptirmiyo olmasi lazim, aile olanlari bir koyunca ailemle olmak ne guzel filan diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Bende bi damizlik aygir var charisma 7 butun vaulta atladi valla Bu odalar dikine de merge oluyor mu ? Yoksa sadece yanlamasina mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 yanlamasina 3 oda sadece. bende de iki cift var, surekli odada bebek basiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Ben hatunlari rotasyona soktum Pijamayi giydirip aygirin yanina koyuyorum hop hamile Sonra onu mutfaga yemek yapmaya gonderip baska hatun pijama hop yatak loop Alan memnun veren memnun hepsi %100 mutlu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 fallout shelter için bu başlıktan devam edelim. fallout 4 yeni başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar