Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 fenris said: millete inat niye kendini cezalandırıyorsun ya? arkadaşlar siz de açık fikirli olun feamer ın dediği gibi sevdiğiniz ip ler sulandırılıp, dandirikleştirilmesine niye kızıyosunuz ki? hayır milyon tae ne kaliteli rpg var şu an piyasada ayda en az iki tane fallaout, arcanum tarzı ve kalitesinde oyun çıkıyor. uzun süre beklediğiniz ve çok sevdiğiniz ip lerin "ya ne güzel dolaşıyoz ya" şekline dönüştürülmesine kızmayın bu kadar. Ah ulan evde olsaydım da su mesaja uygun bir resim yapistirabilseydim Değerli gibi kıhkıh güldüm okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 f4 e gelirsek, yeni bir bölgede, yeni bir hikaye anlatacaklarını vaat etmeleri bile benim için oynamaya yeter, bu bakımdan sulandırılan bir şey görmüyorum, zira benim için hikaye önemli ayrıca kimse kalkıp f3 diaolog vb. konularda çığır aşmıştır demiyor ve bu yüzden onamıyor bu tantana niye oda garip, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Kaede said: fenris said: millete inat niye kendini cezalandırıyorsun ya? arkadaşlar siz de açık fikirli olun feamer ın dediği gibi sevdiğiniz ip ler sulandırılıp, dandirikleştirilmesine niye kızıyosunuz ki? hayır milyon tae ne kaliteli rpg var şu an piyasada ayda en az iki tane fallaout, arcanum tarzı ve kalitesinde oyun çıkıyor. uzun süre beklediğiniz ve çok sevdiğiniz ip lerin "ya ne güzel dolaşıyoz ya" şekline dönüştürülmesine kızmayın bu kadar. Ah ulan evde olsaydım da su mesaja uygun bir resim yapistirabilseydim Değerli gibi kıhkıh güldüm okurken ben bağırarak güldüm sdfsdf. +rep fenris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 o değil de http://static1.nexusmods.com/120/mods/120/images/9019-1-1252192812.jpg If you see a mushroom cloud from an atomic bomb, you're supposed to stick your arm out and hold your thumb over the cloud. If the cloud is bigger than your thumb, you're in the radiation zone and should evacuate. THIS IS WHAT VAULT BOY IS DOING IN THE FALLOUT SERIES. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 iyiymiş, bilmiyordum bunu. :) fenris said: millete inat niye kendini cezalandırıyorsun ya? arkadaşlar siz de açık fikirli olun feamer ın dediği gibi sevdiğiniz ip ler sulandırılıp, dandirikleştirilmesine niye kızıyosunuz ki? hayır milyon tae ne kaliteli rpg var şu an piyasada ayda en az iki tane fallaout, arcanum tarzı ve kalitesinde oyun çıkıyor. uzun süre beklediğiniz ve çok sevdiğiniz ip lerin "ya ne güzel dolaşıyoz ya" şekline dönüştürülmesine kızmayın bu kadar. evet çünkü fallout çıkarıyordu adamlar yılda bir, çok şey kaybettik. :( icryevryteim. keşke arcanum'u da birisi alsa da oynasak gezmeli mezmeli hmmphs. axedice said: Fact check. Adını koyan ve evreni tasarlayan adamların bir kısmı ana şirket Titusla anlaşamadıkları için ayrıldı, kalanlar da Herve adında bi fransızın başarısız yönetimi yüzünden farklı firmalara dağıldılar. Maddi açıdan kendilerini toparlayabildiklerinde badhesda akbaba gibi çökmüştü ipye. şanlı fo3'ü çıkaracaklardı halbuki muhteşem dialoglu, hep bethesda mani oldu. vah vah. :( Sam said: Noyanın saçmalıklarından daha iyiymiş lan bu ahahah. Dur imzamı değiştireyim. harbi fıkra gibi ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 kalite bölümünü ne güzel atlamışsın. arcanum un badhesta versiyonunu hayal edemedim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 rockstar veya firaxis almazsa yeterince aslına uygun bir oyun olur büyük ihtimalle. kalite kısmında durmadım çünkü çok spekülasyona açık ve subjektif bir alan. arcanum'u beğenmeyen axedice askeri bile var burada sonuçta ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sonra foruma neden kiz gelmiyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 çılgın dersane diye film yapılınca da kızıyoruz, kötü oyun yapılınca niye kızmayalım ya, skyrim diye oyun yapmışlar, koca dünyada 1 tane ejderha kalmış öldürülmeyen, dağın tepesine çıkıyorsun iki kelam edelim bari belki düzgün diyalog yazmışlardır diye, karşılaştığın şey kahve sohbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 işte bu yüzden kaliteden bahsetmedim. anlayanı da var, anlamayanı da. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Sam said: rockstar veya firaxis almazsa yeterince aslına uygun bir oyun olur büyük ihtimalle. kalite kısmında durmadım çünkü çok spekülasyona açık ve subjektif bir alan. arcanum'u beğenmeyen axedice askeri bile var burada sonuçta ehu. subjektif değil objektifin bayrak taşıyanıyım. kötü oyun ile sevmediğim oyunu ayırt edebiliyorum. arcanum bana göre değil. hiçbir zaman güzel bir oyun olmadığını iddia etmedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://thesurvivor2299.com/ http://www.networksolutions.com/whois/results.jsp?domain=thesurvivor2299.com admin email: Zenimax? http://morsecode.scphillips.com/jtranslator.html 11-12-13 courtesy of mono 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 reddit: Domain name resolves to 5.133.13.121 which has a reverse lookup of d13121.vibiznes.pl and that's some hosting company in Poland. Does Bethesda use random Polish hosting companies? See: http://vibiznes.pl/ Edit: The source of the hoax being in Poland would explain the D/M/Y formatting of the morse code. Whoever rigged this thing up probably didn't even think to convert to M/D/Y which is the style of date an American person/company would use. yalan olabilir... yada CDPR'a fallout oyunu yaptiracaklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hmm http://image.noelshack.com/fichiers/2013/46/1384708639-fallout-4-bethesda-trademark.jpg http://i.imgur.com/vMkwMTq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/643/442/e62.jpg said: The Phrase “if a flame is to grow, is must be a glow” comes from the song “To Each His Own” by The Ink Spots, it sounds like its going to be For Fallout 4 what “I don’t want to set the world on fire” did for Fallout 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 panpalar yavaş yavaş sığınaklara mı geçsek napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 reddit çok acayip, uzaylılar şifreli kod yollasa 1 saatte çözerler heralde sdf http://www.reddit.com/r/Fallout/comments/1qtwhj/the_survivor_2299_speculation_and_hype_megathread/ bu 2299 sitesi gerçekse eğer vgx te duyuracaklar aralıkta, aynı skyrim gibi http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/490/096/882.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 "Ready to fight the good fight?" off adamlar falloutun ruhuna tecavuz ediyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Yeaaa bhoşver yeaaaa hiç çıkmasaydı daha mı iyiydi??? Böyle izometrik falan yapılacağına GLORIOUS MAJESTIC EDITION yapılıyor YAŞASIN BETHESDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 olan bitenin reddit ozeti reddit said: AGAINST------------------------------------------------------------ "ZeniMax registered both Wolfenstein's and The Elder Scrolls' domains through Corporate Domains Inc, while TheSurvivor2299 was registered with GoDaddy.com. Meanwhile, ZeniMax uses its own DNS servers for its registrations (ns1.zenimax.com) while TheSurvior2299 uses a separate, self-branded server: ns1.thesurvivor2299.com. Furthermore, the whois page for TheSurvivor2299 is also missing Corporate Service Company's Corporate Domains Inc promotion introducing ZeniMax's known, legitimate domains." Should be noted though that "elderscrollsonline.com uses different IP as well as Name server than all other zenimax games." "The server is also configured differently from other Bethesda hosts" Website scripts or HTML seem to change as people talk about it on Reddit: "-Using the same google analytics account that fallout.bethsoft.com uses. Anyone can copy and paste this. -Using a free, open source countdown script: http://krzysztof-furtak.pl/kk-countdown-jquery-plugin/ (note that it used to be named 'bscountdown.js', until someone said that they believed it was a hoax due to that name. it was shortly thereafter changed to 'bsccountdown.js") -The clarification of the date format in the source of the page, which ANYONE can see and will obviously check. This is suspicious because we made a big deal about 11/12/13 already passing, so they saved face by sending us a message and saying it was meant to be dd/mm/yy. This is bs. -The "mysterious" audio files being in the source. This is just to get people to google/investigate this information, only to further the wild goose chase this person has created. -The last thing that made me suspicious of this site is the RTMP server comments at the top. First, why even have this at all? People were suspicious about it being an IP address in Poland or something. This is when the 'european/american' server comment was added to the source. This guy is just reading reddit and making changes to foolproof this scam as people report inconsistencies. This is honestly not sticky worthy.. but the hype train has already started which is exactly what they want. Nothing is coming on December 11, 2013." FOR------------------------------------------------------------------- NEW from megathread 2 "Search for a trademark name containing fallout, latest result" Fallout 4, registered 11/14/13 is shown as registered to Bethesda Softworks LLC "VGAs are in December (Dec 7). Bethesda announced Skyrim there 3 years ago". "Blizzard also used GoDaddy leading up to their announcement, instead of their usual Network Solutions. They did so to add doubt, and it ended up being legit. "Bethesda has flat out denied every Fallout4 hoax in the past, but this time they said "we don't comment on rumors." "(The site) remaining so stable in all of this is a good sign. If it's a hoax, the hoaxer is paying a lot of money for this much bandwidth." ETD Fallout-related tease on twitter in January. In Nukapedia interview said any hints he hears from Bethesda will be tweeted. Then Yesterday he tweets this. NEW And more tease with this. "Yesterday afternoon, there were commented-out links to the old "Prepare for the Future" website, a domain that, like you said, no longer points to the old viral campaign. .... These links are currently pointing to the fallout.bethsoft.com page, and don't actually go anywhere. This, to me, means one of two things: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 fallout 3'e az diyalog katsalarmiş fena mi olurmuş, release'de bitirmiştim tekrar oynim dedim dlc'lerle. speech aldık, lady killer aldık şaka gibi la hiçbir işe yaramıyor. bi de operation: anchorage, developer olasam piyasa sürmeye utanırım. diğer dlc'leri de görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 axedice said: Yeaaa bhoşver yeaaaa hiç çıkmasaydı daha mı iyiydi??? Böyle izometrik falan yapılacağına GLORIOUS MAJESTIC EDITION yapılıyor YAŞASIN BETHESDA SDFSDFDSAFASFSDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Twitter commentten oyunun yönünü çıkarmak kahve falından iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 "screenshottan oyunu tayin ediyorlar" vardı sam, ne ağlamıştınız bonec ile, ne oldu ona kullanmıyor musunuz artık? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 - Daha önce çıkan oyunlara bakarak yorum yapıyorlar niye böyle yapoyorlar =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar