KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 20 gün... 5 ülke... 9 uçak yolculuğu... Saat farkı... Jet lag... Sıcaklık farkı... Yeme,içme sorunu... Ve başka buraya yazmayacağım şeyler... Sürekli internete giremeyeceğim.Hoş,zaten son zamanlarda yoğunluktan eskisi kadar çok yazamıyorum paticik'e. İyi gençlersiniz bir çoğunuz.harbiden iyi bakın,bu şuursuz iktidarın trollemesine gelmeyin.bu ülke hepimizin.İyi bakın kendinize.Bir de sizi düşünmeyeyim B)- Sevgiler gençler,dostlar,patidaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 iyi yolculuklar, dikkat et kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 İslamı yaymaya mı gidiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 nan makinemi alıp bu adamın yanına yamansam ne manyak olurdu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 geri dönme foruma pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 @speys ve bingıldak...teşekkürler arkadaşlar. yildirimokur said: İslamı yaymaya mı gidiyorsun ? B)- @mr.hand...valla inan o kadar isterdim ki yanımda bir arkadaş olmasını. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sağlıcakla git yine gel biz burdayız 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 o kadar geziyon bi aşamıyosun şu oryantalist kafayı ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hoşçakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hoşçakal gözüm B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 @dragonfire, certhas....Sağolun dostlar. yav said: o kadar geziyon bi aşamıyosun şu oryantalist kafayı ona yanıyorum genellikle doğuya gittiğimdendir :))) şaka bir yana,sana da sevgiler dostum. @black ice...eyvallah gözüm B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Güle güle reis. gözün arkada kalmasın bu gençler sahip çıkar milletine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Evet Sevgili Başbakan'ım Dünya lideri, Recep Tayyip Erdoğan bize bakıyor. Gözün arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Hayırlı yolculuklar. Yanında bir oyun konsolu olsa çok rahat edersin aslında. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 iyi yolculuklar bol bol foto çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 vaperon said: Hayırlı yolculuklar. Yanında bir oyun konsolu olsa çok rahat edersin aslında. :P http://img27.imageshack.us/img27/8718/sl2a.jpg şunun oyunu olacak aslında kütür kütür oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 KuddusiMavra said: yav said: o kadar geziyon bi aşamıyosun şu oryantalist kafayı ona yanıyorum genellikle doğuya gittiğimdendir :))) şaka bir yana,sana da sevgiler dostum. ben de ona işaret ediyorum zaten doğu'yu bu kadar görüp kafayı değiştirememek hoş değil özcan yurdalan'ın seyahat kitaplarını okumanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 @totemic,masakari,vaperon...Sağolun dostlar.Ben uçakta film izlemeyi tercih ediyorum.Otellerde de şu clash of clans'ı oynarım androidimde.Zaten erken saat çıkıp geç saat geleceğim genelde.Fırsat bulursam da sizinle hal hatır ederiz zaten.Maraton olacak gerçekten. @kavurma...Sağol dstum.Valla bol bol foto çekip,paylaşabildiğim kadarını paylaşacağım.Son 1-2 seyahatte fotoğraf açısından kısırdı,biliyorum. @fin...valla oyun enteresan bir oyun olurdu...Kızlı-erkekli oynanacak bir oyun olurdu sanki. @yav...Ben böyle iyiyim güzel kardeşim.Kafamdan memnunum.Hem hepimiz kafaları resetleyip aynı kafa olsaydık,ne anlamı kalırdı şu hayatın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 iyi yolculuklar kadim dostum. sen yokken vatanı seveceğiz senin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 iyi yolculuklar.fb-gs maçından sonra git ama kaçmak yokk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Adam kutsal mekanlara hac vazifesini yapmaya gitti lan. Abi yedilemeden gelme bak. Detaylı caps istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://i.babegif.com/xmzc09.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Vingthor said: http://i.babegif.com/xmzc09.gif merak edenler varsa. http://www.rsvlts.com/2013/10/23/si-swimsuit-sa-gifs/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 fak mi sör dendi mi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar