Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 vay arkadaş adama bak sanki monopoly oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ya siz oteli dikin bir yere de.. orta düzey hesap kitap yapacak adam lazımsa ben geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 "Amacım öyle turizme hizmet etmek değil değil. Para kazanmak, Hava atmak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Cons said: tarabyaya dik yeniköyüde alın uygun bi fiyata AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bitlis'e dik. Devlet teşvik veriyor, hem de Doğu'nun gelişmesine katkıda bulunurmuş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 van gölünün yanına dikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 gezi parkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Cons said: tarabyaya dik yeniköyüde alın uygun bi fiyata anırdım lan allah belanı vermesin olm auehauehauheuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 smartass mode: aynı renkteki bütün tapulara sahip olmadan ev dikilmiyordu monopolyde :( ama olsun komik yinede(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 liebe mesajının üstünde ''güncelle'' butonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 post kasıyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 garbage burası hafız burda her mesaj etkisiz eleman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 digerinin ustune dikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 totemic said: Dworgian said: datça ağzını yüzünü kırarım senin çocuk. bir orası kaldı ağzına edilmemiş zaten. can baba sana küfürler eder yattığı yerden.. YOZGAT ideal. hahahah abi doğru diyorsun da olacak olan bu yapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Soruyu geyik amacla sormadiysan, danismanlik hizmeti vereyim sdfs. Mrgerse 1000pax lik otel dikeceklermis falan. Basbakandan geciyo o mevzu artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Karea said: cacodemon said: kaçıranlar için, ilki neredeydi? sana sormuştum diimi senin de mi otelin var diye ? lan bundan sonra patide kaç otelin var lan diye sorcaz herhalde sdf he ya :D bence tüm patiler bir belde kapatsın oraya patiyopya kursunlar. nassı fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 BabacumMostors said: ya siz oteli dikin bir yere de.. orta düzey hesap kitap yapacak adam lazımsa ben geleyim bankalarla ilişkileri de ben yöneteyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 totemic said: garbage burası hafız burda her mesaj etkisiz eleman.. abi geyiğine yazdım onu biliyorum zaten =) 10 tane arka arkaya post atsam nolcak ki en fazla günceli kirletmiş olurum 2 tane post atmışım nolmuş yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Anamur à dik, otoban 2014 te tamamlanacak, Rus turist sayısında patlama olacak resmen, otelde yok dogruduzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 mimar lazım mı çizeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 websitesi lazım mı kodluyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 biriniz de müşteri lazım mı geleyim dememiş. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 santiye sefi lazim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 muhasebeci lazım mı hesap kitap tutayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Aluminyum korkulukları ben yaparım, cam sistem, kare sistem, yuvarlak sistem hangisini istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar