Loex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ikisinide iyi biliyorum tartışmasız mercedes neden deme mercedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Cons said: sen bmw almıyon z4 alıyon işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 whichever wins we walk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 moriarty said: Cons said: sen bmw almıyon z4 alıyon işte :( oha gratz!! benim yapamadigimi yapmissin panpa sevindim. gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yok abi daha alamadım, yakında inşallah :) sağol tekrar konuyu daha fazla dağıtmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Bu ikiside bayag kotu arabalar O klasmanda fiyati ucuk oldugu icin saymiyorum 1 numara her zaman reange rover vogue tur Sonra porsche cayenne gelir Gerisine bakma bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 x5 4.0 kullanmıştım ben baya iyiydi niye öyle dedin ki matama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 matama sana hiç yakış tıramadım. range rover yazın çeşmeye gelen istanbullu arabası abi. yapmayın. mercedes, net. tekniğini şusunu busunu bilmiyorum karşılaştıracak kadar, ama imaj olarak, duruş olarak, net ML derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Namessar said: senko said: nasıl bir şirketsiniz ya bize cc passat fln veriyorlar? amg'li aracı kim vermiş :) benim anladıgım sirket arac vermiyor. kendisi sirket sahibi, sirket uzerinden binecegi aracı satın alacak ya da kiralayacak. buyuk olasılıkla kurumlar vergisi tutarı araba kadar tuttuysa odemem devlete harac diyerek yapmıstır.yok, sirket arac veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 matama said: Bu ikiside bayag kotu arabalar O klasmanda fiyati ucuk oldugu icin saymiyorum 1 numara her zaman reange rover vogue tur Sonra porsche cayenne gelir Gerisine bakma bile.dogustan guzel indirim yok, limit içine girmiyolar o yuzden q7 touareg ve porsche seçim dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 synthesizer said: Namessar said: senko said: nasıl bir şirketsiniz ya bize cc passat fln veriyorlar? amg'li aracı kim vermiş :) benim anladıgım sirket arac vermiyor. kendisi sirket sahibi, sirket uzerinden binecegi aracı satın alacak ya da kiralayacak. buyuk olasılıkla kurumlar vergisi tutarı araba kadar tuttuysa odemem devlete harac diyerek yapmıstır.yok, sirket arac veriyor genel mudur ya da yonetim kurulu o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 sipeyskeyk said: matama sana hiç yakış tıramadım. range rover yazın çeşmeye gelen istanbullu arabası abi. yapmayın. mercedes, net. tekniğini şusunu busunu bilmiyorum karşılaştıracak kadar, ama imaj olarak, duruş olarak, net ML derim. eger az biraz da olsa arazi kabiliyeti isteniyorsa (bol toprak yol, arada bozuk yollar, yagmur ve kar da sIk kullanim vs) RR en guzel secenek. fiyati asiri tuzlu, yoksa fistik gibi araba. ben agirlik merkezi yukarida araba istemem, suv lar benim icin kategori disi, yoksa land rover larin hemen hepsi mantikli arabalar. ic mekanlar kotu bazilarinda, o kadar. kar yaginca kardesimin freelander2 ile yola ciktim bir keresinde, en baba kar lastiklinin agladigi yolda yardira yardira gidebiliyorsun arazi modlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Namessar said: synthesizer said: Namessar said: senko said: nasıl bir şirketsiniz ya bize cc passat fln veriyorlar? amg'li aracı kim vermiş :) benim anladıgım sirket arac vermiyor. kendisi sirket sahibi, sirket uzerinden binecegi aracı satın alacak ya da kiralayacak. buyuk olasılıkla kurumlar vergisi tutarı araba kadar tuttuysa odemem devlete harac diyerek yapmıstır.yok, sirket arac veriyor genel mudur ya da yonetim kurulu o zaman?region vp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=diQCiDjliWE hangi kafayla o aracı suya sokmuş bu mallar ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ahahahah sonda çıkan q7 beach offroad da çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 iyi de standart lastikle plajda suya/islak kuma ne soksan batar ki oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bir de bu video yu ben bir bmw forumunda gormustum. kiralik araba demislerdi orada. dogruluk derecesini bilmiyorum. edit notu: 3. agizdan yazmayayim emin olmadigim seyi. kesin bu ASR yi de acik cikarmayi deniyordur arabayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Selam, Q7 bir ara denize açılacak sandım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Merhaba, Lüks segmente giren birşey isteniyor anladığım kadarı ile. Arazi ağırlıklı olsaydı gönlüm tamamen LAnd Cruiser'da olurdu. Sevgiler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar