Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X5 3.0d vs ML350CDI AMG

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

Namessar said:

senko said:

nasıl bir şirketsiniz ya
bize cc passat fln veriyorlar?

amg'li aracı kim vermiş :)

benim anladıgım sirket arac vermiyor. kendisi sirket sahibi, sirket uzerinden binecegi aracı satın alacak ya da kiralayacak.

buyuk olasılıkla kurumlar vergisi tutarı araba kadar tuttuysa odemem devlete harac diyerek yapmıstır.
yok, sirket arac veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

Namessar said:

senko said:

nasıl bir şirketsiniz ya

benim anladıgım sirket arac vermiyor. kendisi sirket sahibi, sirket uzerinden binecegi aracı satın alacak ya da kiralayacak.

buyuk olasılıkla kurumlar vergisi tutarı araba kadar tuttuysa odemem devlete harac diyerek yapmıstır.
yok, sirket arac veriyor

genel mudur ya da yonetim kurulu o zaman?
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

matama sana hiç yakış tıramadım.

range rover yazın çeşmeye gelen istanbullu arabası abi.

yapmayın.

mercedes, net.

tekniğini şusunu busunu bilmiyorum karşılaştıracak kadar, ama imaj olarak, duruş olarak, net ML derim.

eger az biraz da olsa arazi kabiliyeti isteniyorsa (bol toprak yol, arada bozuk yollar, yagmur ve kar da sIk kullanim vs) RR en guzel secenek. fiyati asiri tuzlu, yoksa fistik gibi araba. ben agirlik merkezi yukarida araba istemem, suv lar benim icin kategori disi, yoksa land rover larin hemen hepsi mantikli arabalar. ic mekanlar kotu bazilarinda, o kadar.

kar yaginca kardesimin freelander2 ile yola ciktim bir keresinde, en baba kar lastiklinin agladigi yolda yardira yardira gidebiliyorsun arazi modlarinda.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

synthesizer said:

Namessar said:

senko said:

nasıl bir şirketsiniz ya

yok, sirket arac veriyor

genel mudur ya da yonetim kurulu o zaman?
region vp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...