Somon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Linkli yayınlarda ne zaman yayın çıkarsa gol oluyor napiyolar dos çekerek mi seviniyorlar anlamadım.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 onetimebaby said: Bi dandik penalti bir de 2 metre ofsayttan gol. Baya almis eline bisi otturuyor da saz mi bilemedim elindeki. players who follow the summoner's code win %23 mora games. dotn kry evry tiem.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 fener 2 sene daha şampiyon olabilir, ülke puanı düşmicek o açıdan kafa rahat sdf
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 valla oynadıgı futbolla fenerbahce cimbomu otturuyor 75 dakkadır, oten bisilerden bahsetmeyelim bence :D
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 applev0dka said: Azmodai said: applev0dka said: dun bizim macta ofsayt dersi verenleri de gormus olduk boylece lol sizin maci takan yok, karisma simdi sampiyon 1.si sana mi sorucam 2.si lafim gslilereydi boyle atlaman olmadi abi dayanamadim, uzgunum. cok guzel orta actin.
Grast Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 reampage said: fener 2 sene daha şampiyon olabilir, ülke puanı düşmicek o açıdan kafa rahat sdfşakacı yine güldürdün bizleri
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 oynadigi futbol bisey degil fenerin de, oynatmiyo.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Azmodai said: applev0dka said: Azmodai said: applev0dka said: dun bizim macta ofsayt dersi verenleri de gormus olduk boylece lol sizin maci takan yok, karisma simdi sampiyon 1.si sana mi sorucam 2.si lafim gslilereydi boyle atlaman olmadi abi dayanamadim, uzgunum. cok guzel orta actin. yok eyvallah. pozisyonda webo ofsayt degilse gol temiz emenike temiz cunku
tinu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ofsayt değilmiş.. yeni kurallara göre İşte yeni kurallar 1) Yapılan ilk değişikliğe göre bundan böyle ofsayt alanında yer alan ve topa müdahale etmese de rakibin dikkatini dağıtan oyuncular ofsaytta sayılmayacak. Eski kurala göre bir oyuncu ofsayt alanında yer alıyorsa, topa dokunmasa bile rakibin dikkatini dağıtıcı bir hareket yaparsa ofsayta düşmüş oluyordu. Yeni kurala göre ise artık oyuncunun rakibi ile top için mücadeleye girmesi şart koşuldu. Yani ofsayttaki oyuncuya atılan topa defans hamle yapar ancak top yine de rakibe giderse artık ofsayt değil.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ofsayt tartışılır herifin topa hamlesi var ama pozisyona etkisi yok. verse ofsayt olaiblirdi.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 tinu said: ofsayt değilmiş.. yeni kurallara göre İşte yeni kurallar 1) Yapılan ilk değişikliğe göre bundan böyle ofsayt alanında yer alan ve topa müdahale etmese de rakibin dikkatini dağıtan oyuncular ofsaytta sayılmayacak. Eski kurala göre bir oyuncu ofsayt alanında yer alıyorsa, topa dokunmasa bile rakibin dikkatini dağıtıcı bir hareket yaparsa ofsayta düşmüş oluyordu. Yeni kurala göre ise artık oyuncunun rakibi ile top için mücadeleye girmesi şart koşuldu. Yani ofsayttaki oyuncuya atılan topa defans hamle yapar ancak top yine de rakibe giderse artık ofsayt değil. bir saniye, daha fazla yazmadan can simitlerini dagitayim. birazdan burayi sular seller basacak.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bunlar 2 gün sonra mancini gitsin istemiyoruz çok kötü derler
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 onetimebaby said: Bi dandik penalti bir de 2 metre ofsayttan gol. Baya almis eline bisi otturuyor da saz mi bilemedim elindeki. İkinci yarı kaleyi bulanı geçtim bulmayan şutunuz yok. Konuşma bence daha...
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 emenike temiz abi weboda ofsayt yoksa eger buz gibi gol
reampage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Fenerin hakkı maç yüzde yüz. gs sezonun en kötü topunu oynadı herhalde.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 tinu said: ofsayt değilmiş.. yeni kurallara göre İşte yeni kurallar 1) Yapılan ilk değişikliğe göre bundan böyle ofsayt alanında yer alan ve topa müdahale etmese de rakibin dikkatini dağıtan oyuncular ofsaytta sayılmayacak. Eski kurala göre bir oyuncu ofsayt alanında yer alıyorsa, topa dokunmasa bile rakibin dikkatini dağıtıcı bir hareket yaparsa ofsayta düşmüş oluyordu. Yeni kurala göre ise artık oyuncunun rakibi ile top için mücadeleye girmesi şart koşuldu. Yani ofsayttaki oyuncuya atılan topa defans hamle yapar ancak top yine de rakibe giderse artık ofsayt değil. Şu kadar saçma bi kural yok.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 mancini niye gitsin, sezon basinda takimi hazirlayamayan, eksikleri doluramayan adam gitti zaten.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Zegna said: valla oynadıgı futbolla fenerbahce cimbomu otturuyor 75 dakkadır, oten bisilerden bahsetmeyelim bence :D Barcelona maci var da onu mu izliyosun gardas.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ha adam ciddi mi yazmis onu, ben de agliyor sandim. OZUR DILERIM GENC.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bugüne kadar sesi çıkmayan komşum evi yıkacak başımıza, bu ne be? Alt tarafı bir lig maçını kazanıyorsunuz komşum, sakin ol biraz.
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 uzuntunu anlıyorum gardaş, sen goremesende sonraki jenerasyon gorebilir belki GS nin kadıkoyde kazandıgını.
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Ersun hastanedeyken takim komple yatis heralde, kasigi cekmeyen kalmadi.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ya ben fenerbahçeli olsamda gs gol bulsun isterim, çekişmeli olsun izlemesi iyi olsun diye fakat şu drogba gerçekten salak. hani tamam seviyorsunuz eyvallah ama değiştirilse daha iyi bir oyuncuyla gs baya iyi olur.
Öne çıkan mesajlar