Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 11. Hafta | Fenerbahçe-Galatasaray | 10.11.13 | 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onetimebaby said:

Bi dandik penalti bir de 2 metre ofsayttan gol. Baya almis eline bisi otturuyor da saz mi bilemedim elindeki.

players who follow the summoner's code win %23 mora games. dotn kry evry tiem.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Azmodai said:

applev0dka said:

dun bizim macta ofsayt dersi verenleri de gormus olduk boylece lol

sizin maci takan yok, karisma simdi sampiyon

1.si sana mi sorucam
2.si lafim gslilereydi

boyle atlaman olmadi

abi dayanamadim, uzgunum. cok guzel orta actin.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

applev0dka said:

Azmodai said:

applev0dka said:

dun bizim macta ofsayt dersi verenleri de gormus olduk boylece lol

sizin maci takan yok, karisma simdi sampiyon

1.si sana mi sorucam
2.si lafim gslilereydi

boyle atlaman olmadi

abi dayanamadim, uzgunum. cok guzel orta actin.

yok eyvallah.
pozisyonda webo ofsayt degilse gol temiz emenike temiz cunku
Mesaj tarihi:
ofsayt değilmiş.. yeni kurallara göre

İşte yeni kurallar

1) Yapılan ilk değişikliğe göre bundan böyle ofsayt alanında yer alan ve topa müdahale etmese de rakibin dikkatini dağıtan oyuncular ofsaytta sayılmayacak. Eski kurala göre bir oyuncu ofsayt alanında yer alıyorsa, topa dokunmasa bile rakibin dikkatini dağıtıcı bir hareket yaparsa ofsayta düşmüş oluyordu.

Yeni kurala göre ise artık oyuncunun rakibi ile top için mücadeleye girmesi şart koşuldu. Yani ofsayttaki oyuncuya atılan topa defans hamle yapar ancak top yine de rakibe giderse artık ofsayt değil.
Mesaj tarihi:
tinu said:

İşte yeni kurallar

1) Yapılan ilk değişikliğe göre bundan böyle ofsayt alanında yer alan ve topa müdahale etmese de rakibin dikkatini dağıtan oyuncular ofsaytta sayılmayacak. Eski kurala göre bir oyuncu ofsayt alanında yer alıyorsa, topa dokunmasa bile rakibin dikkatini dağıtıcı bir hareket yaparsa ofsayta düşmüş oluyordu.

Yeni kurala göre ise artık oyuncunun rakibi ile top için mücadeleye girmesi şart koşuldu. Yani ofsayttaki oyuncuya atılan topa defans hamle yapar ancak top yine de rakibe giderse artık ofsayt değil.

bir saniye, daha fazla yazmadan can simitlerini dagitayim. birazdan burayi sular seller basacak.
Mesaj tarihi:
onetimebaby said:

Bi dandik penalti bir de 2 metre ofsayttan gol. Baya almis eline bisi otturuyor da saz mi bilemedim elindeki.

İkinci yarı kaleyi bulanı geçtim bulmayan şutunuz yok. Konuşma bence daha...
Mesaj tarihi:
tinu said:

İşte yeni kurallar

Şu kadar saçma bi kural yok.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

valla oynadıgı futbolla fenerbahce cimbomu otturuyor 75 dakkadır, oten bisilerden bahsetmeyelim bence :D

Barcelona maci var da onu mu izliyosun gardas.
Mesaj tarihi:
ya ben fenerbahçeli olsamda gs gol bulsun isterim, çekişmeli olsun izlemesi iyi olsun diye fakat şu drogba gerçekten salak.

hani tamam seviyorsunuz eyvallah ama değiştirilse daha iyi bir oyuncuyla gs baya iyi olur.
  • Yeni Oluştur...