ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 önerileriniz nelerdir? Traş olurken acıdan gözyaşlarım sümüklerime karışıyor.
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Niveanın kini kullanıyorum ben fena değil.
Editor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 hangi cilt ? hangi bölge aslkşfjaskfsa
Editor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ben bastım parayı şubede 1 saat yaptım geldim...
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Şu çok başarılı tahrişte. Benim yüzüm her seferinde oluk oluk kanar. Bir de kendi geliştirdiğim yöntem var: Kaynar su ile yüzünü yıkadıktan sonra gözenekler iyice açılıyor. Sonra traş oluyorsun, traş sonrası hemen buz gibi suyla yıkıyorsun, gözenekler büzülüyor. Sonra zeytinyağlı krem ile sıvazladın mı okdir. Bir yöntem daha var, exclusive bir berber uygulamıştı bana, çok eski bi yöntem zaten. Sıcak havlu yöntemi: Normal yukarda uyguladıklarımı uygulayıp, traş sonrası bukarda kaynatılmış havluyu yüzüne yavaşça yayıyorsun. Accayip rahatlatıyor. Acı macı kalmıyor 20 saniyede.
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 tereyağı kramer yapıyordu, gayet etkili.
Öne çıkan mesajlar