Orafike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Bugün steam de gördüm dün çıkmış sanırsam indie pvp odaklı bir oyun. Terraria ya benzettim konusunu göremeyince açayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 terraria çakması diyordum ki 40. saniyeden sonra sevmeye başladım. deneyen olursa yorumları alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bayıldım lan. alıcam hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 benim fikrimdi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 alıp denerseniz yorumları bekliyorum merakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 soldatı yapan herifin oyunu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ne kadarmış çok güzelmiş. steam kullanmıyorum normalde girip bakmaya üşendimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Bu oyun bayağıdan beri dönüyor ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 8.99 şuan steam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 alınabilir aslında, var mı bizden oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Release Date: 5 Nov 2013 It blends the best cooperative aspects of Lost Vikings, mashes them with Worms, with the visual style of Metal Slug, made by the creators of Soldat. gud. alıcam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 video çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 SOLDAT GENÇLİĞİ NEREDE? server kuralım, castle almalı olan versiyonu baya eğlenceli gibi. toplanalım oynayalım sanırım 10 kişi oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 let the hype begin.. 32 kişilik serverlar. ts vent fln iyi takılırız aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ARKADAŞLAR KIZLAR TEKLİF EDİYORMUŞ KING ARTHUR'S GOLD'DA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Ben aldım. Gogogo paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 arkada benny hill theme çalarken ne efsane dayak yeriz mesela. off of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 hemen kısa bir bilgi vereyim: kontroller baya baya soldat ı hatırlatıyor, çok hızlı. kombat 3 tane classtan oluşuyor: 1) Knight : 1h sword/shield 2) Archer : ranged / rope 3) Builder: pickaxe / bomb (sanırım hehe) hepsinin 2 türlü abilitysi var işte. biri basılı tuttuğında charge oluyor. mesela 1h sword ile charge ediyorsun block kırıyor ayrıca 2 kere swing yapabiliyorsun, archerda triple shot yapabiliyorsun. classları spawn olduğun yerde instant olarak değiştirebiliyorsun. builder baya minecraft tarzı köprü, duvar vb. herşeyi yapıyor kazıyor/topluyor. basit eğlenceli vehiclelar var catapult gibi. adam atmadan, taş atmaya kadar gideri var. bir sürü bomba falan atan var nasıl alıyolar atıyolar anlamadım ama bombalıyorlar sanırsam builderların olayı bu. archerların ropeları baya worms ninja rope gibi daha kısa ve hızlı. çok hızlı kaçabiliyorlar. knight shield ile glide/surf yapabiliyor. düşerken baya glide yapıyor, ayrıca su da surf işte. ayrıca aktif block yapıyor triple shot veya charged swing yemedikçe kırılmıyor block'un anladığım kadarıyla. castle versiyonunu oynadım online, challenge oynadım. modlar basit ve güzel. birbirinin kalesini ele geçirmeye çalışıyorsun, capture the flag mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 çıtır çerez kıvamında, kakara kikiri sizi de hype a bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 niyetlendim, her an alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 alıp 3 gün sonra oynamayı bırakacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 9 doların arkasından ağlayacak adamlar almasın ama lütfen sonra sayfalarca sel götürüyor 9 dolar için. oyun geyik muhabbet başka beklentiniz olmasın. kendi aramızda takılmaca eğlenmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Gizli said: alıp 3 gün sonra oynamayı bırakacaksınız olur mu aylarca oynarız, mmo ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 pati ekibinin 1 ayda guild wars 2'yi harcadığını hatırlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 oynarsak da oynayacağımız 3-5 akşamdır o kadar. 9 dolara bana pahalı diyen almasın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar