incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 noyan hep 8 kiz bide ben hayalim vardi bunun gerceklesmesi icin kac seans lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 aslında şuanki sistemin leş olduğu ve insanların sömürüldüğü konusunda fikirlerimiz benzeşiyor.insanların kurduğu bu sistemin karınca kolonisinden farksız olduğunu düşünüyorum. seni eleştireceğim nokta büyüydü,faldı tarzı saçma uğraşların.kan içmek nedir abi ya.ha bir de narsistsin. bu arada bu adam gerçekten de zengin olacak arkadaşlar dalga geçmeyin.kafayı takmış bu işe ve tamamen bu amaca yönelmiş.harun yahya gibi sürekli dalga geçilen biri olacak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Gizli said: aslında şuanki sistemin leş olduğu ve insanların sömürüldüğü konusunda fikirlerimiz benzeşiyor.insanların kurduğu bu sistemin karınca kolonisinden farksız olduğunu düşünüyorum. seni eleştireceğim nokta büyüydü,faldı tarzı saçma uğraşların.kan içmek nedir abi ya.ha bir de narsistsin. bu arada bu adam gerçekten de zengin olacak arkadaşlar dalga geçmeyin.kafayı takmış bu işe ve tamamen bu amaca yönelmiş.harun yahya gibi sürekli dalga geçilen biri olacak ama ııhh herşey olur ama zengin olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kafayı takan adamdan korkacaksın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Gizli said: aslında şuanki sistemin leş olduğu ve insanların sömürüldüğü konusunda fikirlerimiz benzeşiyor.insanların kurduğu bu sistemin karınca kolonisinden farksız olduğunu düşünüyorum. seni eleştireceğim nokta büyüydü,faldı tarzı saçma uğraşların.kan içmek nedir abi ya.ha bir de narsistsin. bu arada bu adam gerçekten de zengin olacak arkadaşlar dalga geçmeyin.kafayı takmış bu işe ve tamamen bu amaca yönelmiş.harun yahya gibi sürekli dalga geçilen biri olacak ama İstediğim gibi sapıkça özgürlüğün tadı çok güzel ya kimseye zarar vermeden =)) Harun Yahya ile farkım o islamiyeti savunuyor olması ve benimde dinlerden bağımsız ruhun gücünü savunmam. Geçen gün bir projedemden bahsederken onun en sadık kızını da yanıma çekince büyük bir darbe vurmuş olucam derken facebookda yan tarafta o kız çıktı. ve bunun üzerine arkadaş olarak ekledim ve hemen kabul etti ;D Bu esnada isteyen istediği gibi dalga geçebilir. Kendi tv kanalım ve milyarlarca euro , dollar ve bitcoinim olduğu sürece pek umrumda olmaz. Ciddi büyük yatırımlar ile uğraşırken zamanla insanlar dünyanın hizmetine nasıl kendimi adadığımı anlayacaklar =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Kendi devletini kurarsın panpa sama milyarlarca Euro ile ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yeni dünya düzeni <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Gizli said: kafayı takan adamdan korkacaksın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Biz de şu pınar yılmaz mıdır nedir çok fena sapıkça özgürlüğümüzü yaşıyoruz hatun hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Gizli said: kafayı takan adamdan korkacaksın abi bunlar genelde kotu sonla bitiyodu sanki, yoksa yesil cam mıydı onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 valla en son noyzura gibi konusan bir arkadaşım vardı kendisinin sonu pek iyi olmadı, azıcık tavsiye mi dinle biraz daha low profile izle. çünkü bu işler tek bir ihbara bakar sonrası çok fena umarım bu senin de başına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi bu adamın raporu var muhtemelen. bir şey olmaz buna salarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 u..u ihbarı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bu en fazla fuhuşturucu kullanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ahmedinejad said: abi bu adamın raporu var muhtemelen. bir şey olmaz buna salarlar. Psikiyatristlerin ve psikologların ve hatta onların profesörlerinin bile zekası yetişemiyor benimkine ;D Biliyorum şimdi insanların huzurlu hissettiği konuşma biçimlerinde böyle şeyler duymak huzurlarını kaçırabiliyor ama burada kendimi övmek yerine bir gerçeği olabilecek en net ve samimi bir biçimde belirtiyorum ;D Şu an'a kadar karşıma çıkan bütün uzmanlar ile, sadece bir tane amatör ve önyargılı psikiyatrist dışında o kadar çok gülüp eğlendik ki ve sonuçlarım hep çok sağlıklı çıktı o şekilde çıkmasını istediğim zamanlarda ;D O amatör psikiyatrist ise üsküdarda yobaz ama atmosferi çok güzel olan tarihi bir sağlık merkezindeki dinci bir psikiyatristdi. Dincilerle sorunum yok ama tek sorun o gün öncesi çok hastası olduğum bir hatunun yanında sabahladığımdan orjinal outfitlerimle hastaneye psikiyatri kontrolüne gitmemdi. Psikiyatri kontrolü ise sadece denizcilik , gemi adamı olma sürecimin bir parçasıydı. Beni bugünün anısına Rorschach testi yapılması için beni türbanlı bir uzmana daha yönlendirmişti.. Kafam sonsuz güzel gitmek zorunda kalmıştım ve hayatımın en keyifli görsellerini yaşamıştım ve testten harika sağlıklı sonuçlarla çıkmıştım ;D Ha bu esnada neden bu hikayeleri burada anlattığımı sorarsanız artık bunu itiraf edebilirim çünkü çok alakasız yorumlarda bulunduğunuz ama bunun altında yatan gerçek şu : Paticik Postlarımdan bir kitap hazırlıyorum. Burada sizlerle hiç kimseyle olamadığı kadar farklı açılardan sohbet edip hikayelerimi anlatabiliyorum yazıya dökerek ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 NolaxThensbane said: valla en son noyzura gibi arkadaşım kendisinin sonu pek iyi , azıcık dinle biraz profile izle. çünkü bu işler tek bir bakar sonrası çok bu senin de başına Nolaxcım affına tek bir ricam var senden. bir daha asla benim hakkımda korku içeren bir yazı yazma , konuşma , düşünme ya da ihtimal bile yürütme aklından... ya da düşünsen bile sakın tekrar sessizliğini bozma. Bunu dostlarına değil , düşmanlarına yap. Ben sana minnettar bir dostunum. Teşekkür ederim yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 vay amk serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 zayıf nokta bulundu galiba sfsdf telekineziyle karabasan gördürücem sana gece noyan nihoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ben askerlik konusunda kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 noyan benide ekle la kitabına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Noyzura said: Yeni dünya düzeni <3 http://www.youtube.com/watch?v=NIzyoKsWTA4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sen 10 tane vur ben bir tane vurim geyiği yapıldı mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bu adamın geleceği. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m18k2doX8p1rsngd2o1_250.jpg http://www.youtube.com/watch?v=1yYiHaCyrNo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Noyzura said: O amatör psikiyatrist ise üsküdarda yobaz ama atmosferi çok güzel olan tarihi bir sağlık merkezindeki mihrimah sultan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 AtlaraFisildayan said: sen 10 tane vur ben bir tane vurim geyiği yapıldı mı. ohoo yapılmazmı. Masakari said: bir yumruğum on yumruğa bedel, saniyede bir tane atsam on tane atmış sayılır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar