Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rutubet yalıtımı (içeriden)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

evin durumu galiba düşündüğümden kötü ya.. babamlar gidip bakmış oda kapıları da alttan çürme yapmış diyorlar gidip bir de ben bakacğaım.. hani binanın 2 yıl içinde yıkılmayacağına dair garanti olsa biraz harcama yapıp adam ederim de onu göze alamıyorum.. boşa masraf gibi olur hani

ha bu haliyle zaten tanıdığımız kiraya veremeyeceğini bildiğinden "istersen depo gibi kullan para verme olum senden de mi para alacaz" diyor.. bilemedim ya altan
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

suBzer0 said:

BabacumMostors said:

zaten bina önce mütahite verilmişti şimdi o iş yatmış öyle olunca fırsat doğdu bana sdf

ev ne tarafta? ben yapıyım o evi madem yatmış o iş :) sanada yalıtımı güzel sıcacık bir ev tutarım inşaat süresince :=)

ahahah yeri iyi aslında çemenzar ile göztepe hastanesi arasında kalıyor merdivenköy tarafında minibüs caddesinin bir paralel yukarısında fln

tam aradığım yerler abi :) bana ada pafta parsel bilgileri , bir de üzerinde şuan ne var onu yollarsan (kaç m2 den kaçar daire gibi) ben hemen çalışmlara başlarım :) ÖM den telefonu da attım.. komisyon da veririm :P
Sosyal ağlarda paylaş

XPS tutmaz.

Bitümlü malzemeler de genelde inşaat sırasında uygulanır. Boyayı kazıyıp tekrar bitümlü malzeme uygulamak baya meşakatli bir iş. Genelde bina temellerinde falan kullanılıyor bitümlü yalıtımlar.

ürün bu işte, tartışılacak çok bir şey yok.

http://www.filliboya.com.tr/product/kuruduvar/73/155/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...