Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ben içinden yalıtım yaparım sana merak etme tıpayı tıkadımmı sızdırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 lokal çözüm o sayılmaz pirince yatır sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 alabildiğince pirinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Dworgian said: e biz bu eve girerken niye bizim usta demedi bunu hayret. pahalı bişey de ondan mı ses etmedi acababu iç cephe su yalıtım malzemesi yeni sayılabilecek ürünler, çoğu ustanın haberi bile yoktur herhalde hala. Nemi direkt kesiyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 anladım teşekkürler bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bence anlamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 spesifik location anlamadım hızlı okudum ama boru falan patlak olmasın. rutubet yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 izocam.com.tr den urunlere bak abi. Nem yalıtımında genelde elastomerik kauçuk köpük kullanılır. Nem geçrigenliği çok düşüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 evin durumu galiba düşündüğümden kötü ya.. babamlar gidip bakmış oda kapıları da alttan çürme yapmış diyorlar gidip bir de ben bakacğaım.. hani binanın 2 yıl içinde yıkılmayacağına dair garanti olsa biraz harcama yapıp adam ederim de onu göze alamıyorum.. boşa masraf gibi olur hani ha bu haliyle zaten tanıdığımız kiraya veremeyeceğini bildiğinden "istersen depo gibi kullan para verme olum senden de mi para alacaz" diyor.. bilemedim ya altan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 adam etme hiç istersen. cüzi bir kira vereceksin anladığım kadarıyla, hatta hiç de vermeyebilirsin. tadından yenmez işte. çok uzun süreli planlamıyorsan git otur işte. kafan rahat olur. ev sahibi derdin olmaz bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Rutubetli yerde oturmak sağlıklı değil ama. 3 kuruş için sağlığından olmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kermit said: bence anlamadın lel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 BabacumMostors said: suBzer0 said: BabacumMostors said: zaten bina önce mütahite verilmişti şimdi o iş yatmış öyle olunca fırsat doğdu bana sdf ev ne tarafta? ben yapıyım o evi madem yatmış o iş :) sanada yalıtımı güzel sıcacık bir ev tutarım inşaat süresince :=) ahahah yeri iyi aslında çemenzar ile göztepe hastanesi arasında kalıyor merdivenköy tarafında minibüs caddesinin bir paralel yukarısında fln tam aradığım yerler abi :) bana ada pafta parsel bilgileri , bir de üzerinde şuan ne var onu yollarsan (kaç m2 den kaçar daire gibi) ben hemen çalışmlara başlarım :) ÖM den telefonu da attım.. komisyon da veririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 holy gelmiş membandan önermiş daha üstüne ne öneriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Rutubet yalıımı su yalıtımı gibi ama biraz daha meşakkatli. Bitüm emülsiyon kullanılıyor genelde köpük falan kesinlikle çözüm olmaz. XPS tutar denilir genelde ama bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 XPS tutmaz. Bitümlü malzemeler de genelde inşaat sırasında uygulanır. Boyayı kazıyıp tekrar bitümlü malzeme uygulamak baya meşakatli bir iş. Genelde bina temellerinde falan kullanılıyor bitümlü yalıtımlar. ürün bu işte, tartışılacak çok bir şey yok. http://www.filliboya.com.tr/product/kuruduvar/73/155/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Onun sebebi görüntü kirliliği yoksa nem ve su uzaklaştırma konusunda en ucuz ve kolay çözüm gene bitüm.Bunların uygulaması da kolay değil özellikle tavanda. Bitümü boya sürer gibi sürüyorsun. O değilde yalıtım teknolojilerini boşuna okumuşum diyordum da arada faydası olmuyor değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Görüntü kirliliği dediğin de duvarı iptal ediyorsun. Üzerine ne boya sürersen sür o siyahlık giderilemiyor. Bu yüzden zaten temelde kullanılıyor. Evin iç cephesinde inşaattan sonra uygulanmasını tavsiye etmiyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 siz kimsiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 HIS DIVINE MAJESTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Kazan dairesi için demiyor mu arkadaş? Normal daireyse tabi olmaz bitüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 biz içeriden yalıtım köpüğü kullandık . bunun bi beyaz olanı var bi mavi. mavi olan dış mekan için, kanserojen olabiliyo. beyaz daha makul sanırsam. üzerine de ince sıva ve boya işte. çok farkettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar