Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Oh.. ne kadar özlemişim anlatamam. Görüşmeyeli yine çok fazla şey oldu ve doğal olarak kişisel evrimim daha güzel bir noktaya geldi. Tekrar aranıza dönmekten çok mutluyum sevgili Patiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ehehehe hoş geldin hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 hesabının açıldığını ben ispitledim facebooktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 adamın sevgilisine yaptılarınızdan sonra hak ettiniz. kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 oha kişiseldeymişiz özür dilerim saeros lütfen bağırsaklarımı deşme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 chrome said: hesabının açıldığını ben ispitledim facebooktan. şu andan itibaren ocak dışısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Yine geldi tipini sevdigim bu duruma denior sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bundan sonra bu tiplere yol çizenleri mimliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Kasım & Aralık Paticik hareketlilik günlerine hoş geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bu tipler dediğin ne ? paticik için genel bir streotype mı kararlaştırdınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 geçen seneki efsanelik daha gelmez ya yeni tiplerin gelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 efsanevi bir başlık bekliyoruz cnm.tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Black-ice said: Kasım & Aralık Paticik hareketlilik günlerine hoş geldiniz. 2 ay çok iyimser olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yardır kanka. yokluğunu fırsat bilip çok konuştu bunlar. hadi bakalım. ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 genel bir stereotype olmaz. stereotype geneldir zaten şu konuşmayı bi öğrenemedin noyançur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Black-ice said: Kasım & Aralık Paticik hareketlilik günlerine hoş geldiniz. ekimde ikinci bir masaüstü vakası bekliyordum ama direk hamam olayı ile beni summonladınız ;D yani açılırsa banım ekime kadar , açılmaz ise kasımda pati başkadır .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 eylülde gel http://www.youtube.com/watch?v=uQBB4to4t2E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 kızlı erkekli gel, boş gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 sequo da gelmiş ondan dedim. bi de en son beni dövüp sequodan ödül alıyodun o noldu gelen giden yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 moncici said: genel bir stereotype olmaz. stereotype geneldir zaten şu konuşmayı bi öğrenemedin noyançur ya aferin çok güzel açıklayıp hatamı düzelttin. imla kurallarını da öğrendikten sonra önemli olan asıl konu soruma geri dönersek genel bir pati tiplemesi gibi olmam mı gerekiyor ? eğer gerekiyorsa nasıl birşey bu... ? Sence olduğum gibi kabul edilme ihtimalim % ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 lan yeni boşaltmıştım kutuyu, gene şikayet mesajı dolup taşıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Black-ice said: sequo da gelmiş ondan dedim. bi de en son beni dövüp sequodan ödül alıyodun o noldu gelen giden yok? ya 1000 lira önerdi ama parada anlaşamadık. niyetim seni dövüyormuş gibi yapıp sonra videoyu yayınlayıp , sonra ikinci videoyu yayınlıcaktım böyle seninle Sequo'nun paralarıyla oturup kızlara falan yedirirken oh enayi parası çok tatlı oluyor diye. 1000 peşin + 1000 daha video tesliminde diye önerdim ama o 1000 tl konusunda diretti. parayı seninle kırışacağım için 500 tl için popomu kaldırasım gelmedi çünkü artık para falan rahat akıyor hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Saeros said: lan yeni boşaltmıştım kutuyu, gene şikayet mesajı dolup taşıcak Söz veriyorum kimseyi aşağılayıp , rencide etmemeye çok daha fazla özen göstereceğim. Ayrıca kimseyi de şikayet etmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar