JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 tiLi said: duşa soktun resmen duşa soktu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Laraken said: olum ilk oynadığımız mmoydu. ki mmo ne bilmiyorduk o zamanlar. lan "silahlara 500gp ye poison sürülür" diye bağırılır mı brit bankta. ahahah bi tek brit var sanıyordum zaten ben arkadaş beni başlattğında. tokat manyağı olup oyundan soğumamam için alchemist açtırmış bana sincap sonradan farkettim :D aslında o yüzden craft sistemine bakıyoruz her mmoda. yok abi bunun gibisi. asdksaodksao beni amele yaptırmıştı arkadaş direk madenci başlattı ordan warriorlara setler falan aksdoakso daha sonraları işleri ilerlettim milletin evine kalesine gidip iç mimarlık yapıyodum skodfkos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ah şu login ekranı yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 enjektöre ip adressi girip damardan login olucam şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 heralde ultima bıraktım artık denilip onlarca kez dönülen nadir olaylardandır oyun degil olay olgudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 BÜYÜK HİZMET midi : http://www.mikealynch.com/files/UOMIDIS.rar mp3 : http://downloads.khinsider.com/game-soundtracks/album/ultima-ix-ascension-enhanced-soundtrack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 eski boş vaktim olsa oturup skill kasıp oynicam da şu an bi o zor geliyor ya. bir de dolu server olmalı ki muhabbet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ırgızlık kasıp birilerini soymak falan istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 maden kazmayı özledim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bende 1 saati falan bunu dinliyorum IPY3'e baktım hala betada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 tam derslerim başlarken şunu yeniden dinlemem hiç iyi olmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 tüm işe güce ara verip oynasak ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bir yaz tatilinde arkadaşın odasına 4 desktop kompiter kurup 3 ay ultima oynamıştık. o yaza dönsem keşke. sokayım sekse falan ya. uodan güzel şey mi var anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 2000'lerin başıydı. Okulun yanında devamlı gittiğimiz, makinaları eski fakat UO ve HL oynatabilen bir internet cafe vardı. Sabahları işletmecinin babası, yaşlı bir amca geliyor kafeyi açıyor, oğlu da akşam uğruyordu. Bizim dersler başlamadan önce sabahın köründe cafeye gider, uo'yu açar makroya bırakır, simge durumunda indirip ekranı kapatır ve derse girerdik. Öğlen arası falan yemeği orada yerdik. O günleri tadı bir başkaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar