Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chrome sana laflar hazırladım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
postları silmişler. olan bana oldu. içimde kaldı topic açtım.

heyecanla gidicek izlicektim filmi en merak ettiğim şey de verdiğin spoilerdı. gitmem artık. ne gidicem, çeker izlerim düşünce.

tam bir şuursuz mühendissin, hiç uyuyama inşallah.
Mesaj tarihi:
sevişirken ayağına kramp girsin

patates bira söyle patates buz gibi gelsin

hiç beklenmedik bir yerde toplum içinde ayakkabını çıkarman gereksin ve çorabın yırtık olsun baş parmağın şey gibi çıksın aradan

taylanda git sarhoş otele attığın hatun ladyboy çıksın ama fark ettiğinde çok geç olsun

pislik herif
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

olum ben en çok onu merak ediyodum filmde. gerisi boş. bitti benim için artık.

peki sana ne yapayım kendimi affettirmek için ne istersin benden.
alsancaktayım şu anda ofisine şahane bir öğlen yemeği gönderteyim mi?
Mesaj tarihi:
hmm film çıkalı 4 gün oldu herkes izlemiştir artık diyip mi gönderdin o postu naptın.

bi de hem suçlu hem güçlü.
çok üzdün beni ve hayal kırıklığına uğrattın. spoiler değilse neden silindi postlar. insan bir özür diler.

donatı hesapların bozulsun inşallah.
Mesaj tarihi:
revit öğrenmeye başla o zaman şimdiden. ya da bentley.
öğrendim dedikten sonra fason paslamaya şimdi bile başlarım. zibil gibi iş kaynıyor ama işte barzo gibi autocad e değil. revit bileceksin.
Mesaj tarihi:
chrome said:

öğrendim dedikten sonra fason paslamaya şimdi bile başlarım. zibil gibi iş kaynıyor ama işte barzo gibi autocad e değil. revit bileceksin.

abi yeni program kasar şimdi. archicad öğrendik hep onu kullandım. olmaz mı archicad? daha ne olacak mis gibi tasarım programı. pasla fasonu parasızım. :(
Mesaj tarihi:
şu söylediğin laflar ne kadar ayıp axe. spoiler vermişim boş bulunup. adamı da seviyorum. naapsaydım terslesemiydim bir de üstüne. gönlünü aldık işte. nedir yani.

ayrıca sen suya öyle yatın 2.katından barzolama atladığın sürece dünyadaki hiç bir şeyi eleştirme hakkın yok abi elinden alınmıştır bütün yetkilerin.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

hmm film çıkalı 4 gün oldu herkes izlemiştir artık diyip mi gönderdin o postu naptın.

bi de hem suçlu hem güçlü.
çok üzdün beni ve hayal kırıklığına uğrattın. spoiler değilse neden silindi postlar. insan bir özür diler.

donatı hesapların bozulsun inşallah.

Abi spoiler üzgünüm. Hatta filmin sonu direk sdfd.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

chrome said:

abi yeni program kasar şimdi. archicad öğrendik hep onu kullandım. olmaz mı archicad? daha ne olacak mis gibi tasarım programı. pasla fasonu parasızım. :(

achicad i çözen adam reviti de çözer abi. sen gel beni dinle. türkiye pazarından çıkıcaz biz neredeyse öyle revit işi var. çok da yağlı çok da güzel.

ama yerel projelere mimari çizerim diyorsan onlar da geldikçe bundan sonra itelerim istiyorsan.
Mesaj tarihi:
chrome said:
ayrıca sen suya öyle yatın 2.katından barzolama atladığın sürece dünyadaki hiç bir şeyi eleştirme hakkın yok abi elinden alınmıştır bütün yetkilerin.

Hakarete gel adam beni yine çthulhuyla karıştırdı.

Ben forumun yerleşik hintlisiyim arkadaşım. Şirketlerim var dondurma sektöründe iş adamıyım!
  • Yeni Oluştur...