Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Sevgili patiler 4 yıllık LoL accountumu satıyorum. Hesapta ~90 hero, ~30 skin, 11 rune page ve tonlarca rune seti bulunmakta. Bayaadır oynamadığım için Gold V'e kadar düşmüş ligi. Ama yine de Sezon 3 başlayınca Gold Lig ödüllerini alacaksınız doğal olarak. Anlayacağınız üzerinde baya emeğim olan bir hesap, oynadığımız zamanlarda fazla çürümüştük. Şampiyonlar: Aatrox Ahri Akali Alistar Amumu Annie Ashe Blitzcrank Brand Cassiopeia Cho'gath Corki Darius Diana Dr. Mundo Draven Elise Evelynn Ezreal Fiora Fizz Gangplank Garen Gragas Graves Hecarim Irelia Janna Jarvan IV Jax Jayce Karma Khartus Kassadin Katarina Kayle Kennen Kog'maw LeBlanc Lee Sin Leona Lissandra Lux Malphite Master Yi Miss Fortune Mordekaiser Morgana Nasus Nidalee Nunu Olaf Orianna Pantheon Poppy Quinn Renekton Rengar Riven Ryze Shaco Shen Singed Sion Sivir Sona Soraka Swain Syndra Talon Taric Thresh Tristana Trundle Tryndamere Twisted Fate Twitch Udyr Varus Vayne Veigar Vi Vladimir Volibear Warwick Wukong Xin Zhao Yorick Zed Zyra Skinler: Zincirkıran Alistar I-Blitzcrank Adalet Işığı Aatrox Cesur Yürek Darius Çelik Kuvvet Lux Şokbıçaklı Zed Ruh Söken Draven Belalı Kristal Varus Mafya Graves Vandal Gragas Kraliyet Muhafızı Fiora Kum Fırtınası Katarina Sırtlan Warwick Atlantisli Fizz Tımarhane Kaşkını Shaco Jaximus Ulak Kassadin Aristokrat Vayne Tapınak Fedaisi Lee Sin Mermer Malphite Gecekatili Irelia Karateci Kennen Günahkar LeBlanc Ryze Amca Galaktik Nasus Korkunç Gangplank Buzul Ezreal Zombie Brand Galaktik Renekton Kızıl Baron Corki Şanlı Janna Başyargıç Kayle Leopar Nidalee Gladyatör Xin Zhao +unuttuklarım Hesap gördüğünüz gibi, ciddi teklifleri bekliyorum. Üstüne basa basa ciddi diyorum, lütfen 50₺ - 100₺ gibi meblalarla gelmeyin. Hesapta şuanlık 20 maçlık bir chat-ban var embesil bir arkadaşım yüzünden, yirmi maç dediğin de nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 1k lira vereyim? euya flm at ama bence satmadan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 5 dolar atarım paypaldan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Eğer alacak kişi EUW'de oynamak isterse ona göre bir şeyler yapabilirim. Belki. Bıktım gibi artık LoL'den, tekrardan başlarsam da sıfırdan başlamayı yeğlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 şanslı janna kasofkasof gl bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Saol, ama şanslı değil o şanlı. Hani şu Sezon 2'de gold ve üstü olanlara verdiklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 şanslı diye okudumda şu türkçe çevirilerine alışamadım ordan baya kahkaha patlatmış bulundum dkohdfgjghjghk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ya sorma sonradan TR'ye geçenlerdenim, Türkçelerine alışana kadar canım çıktı. Zaten takımda, arkadaş arasında falan da hala her şeyi ingilizce hallediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Sanki bana http://eveboard.com/pilot/DareJedi boyle acc yapmis gibi 50-100TL ile gelmeyin demiyorlar mi hic hoslasmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 sakallar iyiymiş 2 malbuş veririm zihinselse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 +unuttuklarım ne abi yazıcaksan hepsini yaz lol. senin için diyorum yani. bi de çok uzun yazmışsın, kimse o şampiyonları okumaz. olmayanları yazsaydın veya resmini çekseydin daha iyi olurmuş. skinleri de ultimate/legendary/diğer gibi kategorilere sokarak listele. sunumundan 1 verdim, otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 DareJedi said: Sanki bana http://eveboard.com/pilot/DareJedi boyle acc yapmis gibi 50-100TL ile gelmeyin demiyorlar mi hic hoslasmiyorum. deli gibi eve oynamak istiyorum ama çok detaylı birde pvpsi çok durağan ship based gibi duruyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 DareJedi said: Sanki bana http://eveboard.com/pilot/DareJedi boyle acc yapmis gibi 50-100TL ile gelmeyin demiyorlar mi hic hoslasmiyorum. Lolnub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 k1nJo said: +unuttuklarım ne abi yazıcaksan hepsini yaz lol. senin için diyorum yani. bi de çok uzun yazmışsın, kimse o şampiyonları okumaz. olmayanları yazsaydın veya resmini çekseydin daha iyi olurmuş. skinleri de ultimate/legendary/diğer gibi kategorilere sokarak listele. sunumundan 1 verdim, otur. Unuttuklarım dediğim bir iki tane satışta olmayan skin falan kalmıştır yazmadığım, onu kastettim. Resim koyacaktım ilk başta, her yerde böyle yazılı olarak görünce yazayım dediğim. Skin kategorileme işini de şampiyonları tek tek elle yazdığım için bu kadar hayatsızlık yeterli dedim ve dümdüz yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 heroların resimlerini isteriz. ben şekilci adamım mesela şekle göe karar veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Up la up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 2 dal vereyim para etmez lol accountları moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 İçinde sadece 70-80 tane hero olan rune pagei olmayan hesaplar bile 80-90'dan gidiyor be panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi o isimler ne metin3 oynamis olmayasin LOL die lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 şok pıçaklı zed olduğu için 200 tl eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Karateci Kennen'i Kerhaneci diye okudum yahu. Kızlı erkekli dövüşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://i.imgur.com/jqMNlqZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kerhaneci askdoakdoas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yukarda belirttiğim gibi, İngilizcelerindense Türkçe olanları yazmak daha zordu benim için ama hesap TR'de olduğu için yapacak bir şey yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 200'e bırakıyorum hesabı. Ederi daha fazla ama ziyan oluyor hesap, alsın ilgilenen varsa oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar