dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 adını bilmiyorum! çoook küçüktüm ve bi alet vardı evde.. o atari sx çıktıktan sonra çıkan zamazingolardan. içinde bi futbol oyunu vardır. langırt gibi bişi.tam kare top, kaleci, defans ta 2 adam, ortada üç ve forvette 1. topu langırt gibi adamlara çarptırıp gol atıyorduk falan. bir de top simulasyonu gibi bişi vardı. topun açısını ayarlıyorduk ve gücünü falan. sonra hedefe gidiyordu. ilginçti epey.. daha sonraları c64'te ilk cabal oynadım ancak pc'ye geçişim biraz daha geç oldu.. gods olabilir ilk oyunum veya stunts..
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Spectrum u bilgisayar olarak sayıyorsak Amirel Battı ilk oynadığım oyun.
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ms DOS ta mario oynardım 5 yaşımda:D
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bilgisayarda hmm. prehistoric miydi böle bi magara adamı vardı platform oyunu. oydu galiba bilgisayardaki ilk oyunum :)
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: bir de top simulasyonu gibi bişi vardı. topun açısını ayarlıyorduk ve gücünü falan. sonra hedefe gidiyordu. ilginçti epey.. evet windows 98 de oynamıştım, eğim veriyorsun topa rüzgarı falan ayarlıyorsun karşı topu vuruyorsun değil mi :p
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Amiga da bilgisayar sayılır. O yüzden ilk oyunum Sensible 94. Bilgisayara geçince de Mortal Kombat 4 :P
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 3.1'de Flight Simulator oynamıştım, işin ilginci becermiştim de, ama şimdi beceremiyorum Flight Simulator X'i
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 amigada ilk 2 oyunumu hatırlıyorum silkworm ve giana sisters'tı
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Elf diye bir oyun ağaçtan ağaca zıplardık =)
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 chuck yeager's air combat demeye geldim. demişim zati 2003 yılında. uplamayın len : P
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bilgisayarda ilk mortol kombat 4 oynamıştım fifa 99 ardında cafelerde half life cılgınlığına bende kapılıp oynamaya başlamıştım (hayla beni yenebilcek yoktur:D)
Zetes Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bilgisayar > lotus atari salonu (teey) > captain commando
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 adını hatırlamadığım bi oyun var..böyle kaykay veya skate'le oynuyoduk..süperdi..bi de sensible soccer tabii renksiz ekranda ms-dosta=) ilk renkli oyunum nba live 97 ama onu hatırlıorum
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ilk kendime ait olan bilgisayar icin konusuyorum. galleria commodore center'a gidip diskete yazdirdigim ilk oyun f29 retailator idi yil 1989.
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 pc deki ilk oyunum Imperalism I ,turn base tabanlı bir strateji oyunuydu bilgisayarın alınması sevinciyle direk orjinal almıştım oyunu zamanında megavizyondan :)
Öne çıkan mesajlar