stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Evmanya'dan alınmış sıfır ürün. Faturası, garanti belgeleri ile açılmamış kutusunda duruyor.Hediye çeki kullanılması için gelişi güzel almıştım. Hiç kullanılmadan satıyorum. Dokunmatik şeridi ile renk değişiyor bıdı bıdı işte çözersiniz siz. Güzel adult ortamı oluşturuyor yatak odası için. Yada tv nin arkasına koyup film izlerken hafif loş ortam için olanak sağlıyor.:)-D http://www.platinlux.com/imgXL/Philips-7001830PH-Living-Colors-Micro__3035_2.jpg http://i1.ytimg.com/vi/VlTzRR2Bq1c/maxresdefault.jpg Ürün link: http://www.philips.com.tr/c/ambiyans-isiklandirmasi/livingcolors-7001830ph/prd/ Kargo dahil:75TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 *satıldı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Bunu ben alacaktim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 "oha ne yiyimiş lan alayım" diye geldim meğersem satılmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 guzel bisi bu ya bende buyugu var gerci cok seksi ortamlar yaratiliyor bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 hayda alcaktım satılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Alacaklı ile sözleştik, yarın kesin cevap verecek. Bir pürüz çıkarsa satışa buradan devam edicem. Güncel bir yazı gelmedikçe bilin ki satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bu neymiş ne değilmiş derken satılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Satilmazsa ilk sira benim belirtmek isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ne güzel aletmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 hakkat lan. 75e satılır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 110 lira abi dnrda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 abi geç gördüm abv =/ piiii tam da "bundan alsam da tv ilen senkronlu yaksam" diye düşünüyordum bak edit: bu ara ünite ile bağlanabiliyor mu emin olamadım bak şimdi. araştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ya yeri burasımı bilmiyorum ama şöyle ekonomik fazla sarfiyatı olmayan gece lambası lazım bana Varmı bildiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Gece lambası alırsın, düşük tüketimli ampül takarsın ? Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Gece lambası ekonomik olsa ne olurki takacağın ampul kaçlık olacak birde ayda ne kadar yakabilir dssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bir bayan kullanıcı tarafından satın alınmıştır. Bende aynı modelin uzaktan kumandalı olanı var, satabilirim yakın zamanda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bayan olmasının önemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 evet neden vurgulamışım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar