Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalıkuşunun özeti..?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Feride yaramaz kızdır, kendisini seven bi adam vardır, ondan kaçar, evden kaçar, öğretmen olur köye kasabaya gider, gökten üç elma düşer, biri ferideye biri hayrullah beye biri de ödevini yapmayıp özet arayan öğrenciyee :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
onu 7,sınıfta okumuştum lol.Genellikle yazarların kendi sitelerinde oluo özetler kimdi onun yazarının adı..Googledan bi search ettir ben bulmuştum özetini.Veya okumaya başla güzel bi kitap o.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI

Genç FB
Mesaj tarihi:
1 alıcaksın ama özette herşey anlatılmaz hoca soru şeklinde sorucaktır muhtemelen apışıp kalıcaksın..Sınav pazartesi ise okumanı tavsiye ederim..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI

Genç FB
Mesaj tarihi:
size okuyun diye veriyorlar di mi bu ödevi, okuyun faydalanın diye :-P

ya biz bile bu kadar hazırlop değildik.
öğretmenin girmediği bir sınıftaki arkadaşına sor, onlarda da benzer ödev varsa onunkini al
bir kağıda geçir yazılanları, sonra hocana ver. :)

bir gün "yarın lise 3 kimya sınavımda çıkacak soruların cevapları olan site var mı" derseniz hiç şaşırmam :)[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Mesaj tarihi:
of ya off...ben bi Namık Kemal den İntibah ı bulamadım ya..sabah ilk derste okumaya başlayıp son derse yetiştirdim ve iğrenç bi anlatım sonucu 60 aldım...zaten ne zaman bi özet arasam bulamam...helal olsun...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
Ya yok ben inşaat müh. okuyorum benim ödevim deil arkadasımın o istedi hocası özet istemiş bende özet buldum kalırsa o kalır.. :P

[Bu mesaj Luriel tarafından 18 Aralık 2004 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Troil, 18 Aralık 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
kitabı okumayı deneyin

kitap okumayı dene dememiş, deneyin diyor.
yani sana karşı birşey yazmıyoruz üstüne gitmiyoruz.
sadece genelleme yapıyoruz...[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
  • Yeni Oluştur...