Luriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ödev varda ben internetten bu kitabın özetini felan bulabilecegim bi sayfa yok mu aradım ama bulamadım.. :(
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Feride yaramaz kızdır, kendisini seven bi adam vardır, ondan kaçar, evden kaçar, öğretmen olur köye kasabaya gider, gökten üç elma düşer, biri ferideye biri hayrullah beye biri de ödevini yapmayıp özet arayan öğrenciyee :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 onu 7,sınıfta okumuştum lol.Genellikle yazarların kendi sitelerinde oluo özetler kimdi onun yazarının adı..Googledan bi search ettir ben bulmuştum özetini.Veya okumaya başla güzel bi kitap o.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Tmm azimli aramalarım sonunda buldum herkese teşekkürler... :)
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 1 alıcaksın ama özette herşey anlatılmaz hoca soru şeklinde sorucaktır muhtemelen apışıp kalıcaksın..Sınav pazartesi ise okumanı tavsiye ederim..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 size okuyun diye veriyorlar di mi bu ödevi, okuyun faydalanın diye :-P ya biz bile bu kadar hazırlop değildik. öğretmenin girmediği bir sınıftaki arkadaşına sor, onlarda da benzer ödev varsa onunkini al bir kağıda geçir yazılanları, sonra hocana ver. :) bir gün "yarın lise 3 kimya sınavımda çıkacak soruların cevapları olan site var mı" derseniz hiç şaşırmam :)[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 of ya off...ben bi Namık Kemal den İntibah ı bulamadım ya..sabah ilk derste okumaya başlayıp son derse yetiştirdim ve iğrenç bi anlatım sonucu 60 aldım...zaten ne zaman bi özet arasam bulamam...helal olsun...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ya yok ben inşaat müh. okuyorum benim ödevim deil arkadasımın o istedi hocası özet istemiş bende özet buldum kalırsa o kalır.. :P [Bu mesaj Luriel tarafından 18 Aralık 2004 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya alla alla ben ztn kitap okuyan insanım neden bu kdr üstüme geldiniz..
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Troil, 18 Aralık 2004 15:45 tarihinde demiş ki: kitabı okumayı deneyin kitap okumayı dene dememiş, deneyin diyor. yani sana karşı birşey yazmıyoruz üstüne gitmiyoruz. sadece genelleme yapıyoruz...[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 pardon dikkat etmemişim :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Yeşilçam Tv de arada bir veriyorlar İzle ordan yaz işte[signature][hline]tuana...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 kesin ilkokul öğretmenin ödev vermiştir. banada olmuştu :) ben neyseki internetten bulup hocaya yedirmiştim nihah :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 95)
Öne çıkan mesajlar