Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blogta Google Adsense


Litminov

Öne çıkan mesajlar

Günde 250-300 tekil ziyaretçi giriyor. 75 adet de yayınım var. Blogspot'tan ayarlardan adsense etkinleştir diyorum her defasında reddediliyorum yetersiz içerik diye.. Yetersiz içerikten kasıt ne anlamadım. Yayınların hepsi neredeyse 2 sayfalık yazı içeriyor. 75 adet de yayın var. Daha ne yapmalıyım adsense hesabını aktifleştirmeleri için?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılar bize ait 3 kişi aynı hesaptan yazıyoruz. Bir arkadaş veteriner öğrencisi öteki de biyoloji.. Para tıklanma başına alınıyor sanırım çok bir beklentimiz yok da siteye yatırım yaparız diye düşündük eğer olsaydı. Bize ulaşın linki de çalışmıyor adsense üyeliğiniz onaylanmadı diyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla AdSense'e kabul edilmek için bazı kriterler var. Öncelikle sitenize bir iletişim bölümü ekleyin ve oradan kullanıcıların size rahatlıkla ulaşabilmesini sağlayın. Daha sonrasında gizlilik ilkeleri ve kullanım şartları adı altında iki alt sayfa açarak bu sayfalara ana sayfanızdan link verin.

İçeriğiniz kaliteli gözükmekte fakat tasarımsal bazı dokunuşlara ihtiyaç var, çok daha profesyonel Blogger temaları var, onları kullanmayı düşünebilirsiniz.

Son olarak iletişim sayfanızda gerçek bir adres ve gerçek bir telefon numarası çok büyük artı kazandıracaktır.

Not: Ana sayfanızdaki iletişim formunu şimdi gördüm, dediğim gibi iletişim sayfası olarak ayrı bir sayfa olsun. Umarım işe yarar bilgiler vermişimdir ve AdSense'e kabul edilirsiniz. İçeriğiniz harika, başarılar.

Not2: Buradaki Blogger template'lerine bir göz atın derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hocam şimdi verdiğin linkten bir tema indireyim dedim ama şablon ayarlarından düzenlenmiyor tema.. XML sayfasını açtım hep oradan mı düzenleme yapmam lazım? Sade, beyaz bir tema arıyorum ama bulamadım resimli oluyor hep bulduklarım. title 1 - here yazan bir resim çıkıyor mesela onu xml düzenlemeden kaldıramıyorum. ayarını da bulamadım. sade, beyaz tema arıyorum hala google'dan.

Diğer sorunları da dediğin gibi halletmeye çalışacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi tekrar kontrol ettim sitenizi, kullandığınız tema eskisine oranla çok daha iyi fakat üzerinde düzenleme yapmak gerekli. Sağ taraftaki sidebar'da bir çok makalenin görseli yok, pek azının görseli var.

İletişim sayfası hazırlamamışsınız ve kullanım şartları - gizlilik ilkeleri alanları yok.

Bu şartlarda onaylanması beklenemez, arzu ederseniz ben size düzenleme konusunda yardımcı olabilirim, zaten oldukça kolay bir işlem. Keşke başvurmadan önce son kontrolleri tekrar yapsaydınız.

Not: Günlük tekil sayfa ziyaretiniz nedir acaba?

Litminov said:

hocam şimdi verdiğin linkten bir tema indireyim dedim ama şablon ayarlarından düzenlenmiyor tema.. XML sayfasını açtım hep oradan mı düzenleme yapmam lazım? Sade, beyaz bir tema arıyorum ama bulamadım resimli oluyor hep bulduklarım. title 1 - here yazan bir resim çıkıyor mesela onu xml düzenlemeden kaldıramıyorum. ayarını da bulamadım. sade, beyaz tema arıyorum hala google'dan.

Diğer sorunları da dediğin gibi halletmeye çalışacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gizlilik, kullanım şartları ve iletişim kısmını ekleyince google adsense üyelik verdi. şimdi onaylanma sürecinde bu kısım çok uzun sürüyor diyorlar. 3 ay süren olmuş ya çok sinir bozucu bir durum. bu arada eğer onaylanırsa parayı nasıl ödüyorlar, belli bir limiti var mı ödemek için?

Bu arada uzun yazıları ana sayfada kısalttım, her birine resim ekledim. sss kısmı ekledim. ingilizce kısımları türkçe yaptım.

Bir tek yukarıdaki köpeklerde beslenme yazısı çok itici duruyor. oraya bir logo yapmak gerek ama ben yapamam, yapanlar da para istiyor. arka plan da çok beyaz kaldı. bu iki soruna bir çözüm bulamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başvuru onaylanmamış. Nedeni yine yazmıyor. Şöyle bir mesaj geldi.


Sayın Kullanıcımız,

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:

Sorunlar:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil
---------------------

Daha fazla ayrıntı:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikalarına (http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=48182, https://support.google.com/adsense/bin/topic.py?topic=1271507) veya Web Yöneticisi Kalite yönergelerine (http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35769) uygun olmadığından şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize, zengin ve anlamlı içerik sağlayan, organik trafik alan ve kullanıcılara iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak tanıyan siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

İpuçları:
Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:
- Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
- Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz ayrıca, anlaşılır bir yapı ve gezinme sistemi aracılığıyla iyi bir kullanıcı deneyimi de sunmalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.

Olumlu bir kullanıcı deneyimini nasıl sunabileceğiniz konusunda daha fazla yardım için lütfen Web Yöneticisi Kalite yönergelerini inceleyin.

Siz gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra başvurunuzu yeniden incelemekten mutluluk duyarız.

---------------------

Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen http://www.google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için, lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.

Daha fazla bilgi için http://www.google.com/adsense/support/as/?hl=tr adresinden Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya http://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/#!forum/adsense adresine giderek yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...