madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 e ona ben de katılıyorum da. takımımın dayak yemesini izlemekten sıkıldım 3 senedir. yeter da. oynatmama felsefeli anadolu takımlarının cezasını kesemeyen hakemler yuzunden bu lig boyle dandik. sert futbolu rakibe tekme atmak sanrısı bizim ligin ozeti.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 konya gibi şerefsiz kasaplara 30 faul yapmasına izin verip sarı vermedikçe devam edicek bunlar. sarıyı yiyen zaten siner
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ya ağlamayın arkadaş... her sene aynı hikaye. -son 2 sezonun şampiyonu kim? -cim bom bom.
Tori Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ligtvdeki embesiller sabriyle lahmı karşılaştırıyor ya ben birşey demiyorum ya
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 günaydın, sonunda bunu görebilmeniz güzel olmuş. biz burda guti quaresma cok dayak yiyor adamlar sakatlanmaktan oynayamiyor derken. futbol erkek oyunu yeaaa yazıyordu insanlar forumda. adam ligde oynayınca sinirden kendisi atılıyor, avrupada oynarken onu tutan adam 2 macta bir atılıyor diger maci sarıyla zor tamamlıyordu sdsfs bizim ligde hakemler olaya cok yanliş pencereden bakıyor, o yüzden anadolu takımlarının stoperleri prim yapıyor böyle
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 fizban said: zaten abzurd bisey yok, boyle denilecekti diyorum. 4 dakika uzatma olunca 4 dakika oynanir. Emenike 4:39 da atmıştı golü geçen hafta :(
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 neyse 1 puan iyidir o da gol yemezsek tabi.
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 applev0dka said: günaydın, sonunda bunu görebilmeniz güzel olmuş. biz burda guti quaresma cok dayak yiyor adamlar sakatlanmaktan oynayamiyor derken. futbol erkek oyunu yeaaa yazıyordu insanlar forumda. adam ligde oynayınca sinirden kendisi atılıyor, avrupada oynarken onu tutan adam 2 macta bir atılıyor diger maci sarıyla zor tamamlıyordu sdsfs bizim ligde hakemler olaya cok yanliş pencereden bakıyor, o yüzden anadolu takımlarının stoperleri prim yapıyor böyle Bjk yildizimsi futbolcu getirene kadar bu ligde Alexler Hagiler Riberyler Anelkalar tekmelendi.
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bu arada maçı izlemeyenler abuk subuk yorum yapmasın.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 burak'ı son adamımsı ceken de bu ali turan mıydı baskası mıydı?
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 fizban said: zaten abzurd bisey yok, boyle denilecekti diyorum. 4 dakika uzatma olunca 4 dakika oynanir. "En az 4 dakika uzatma" diye bişey duymadın muhtemelen. Duymuş oldun şu an.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 onetimebaby said: applev0dka said: günaydın, sonunda bunu görebilmeniz güzel olmuş. biz burda guti quaresma cok dayak yiyor adamlar sakatlanmaktan oynayamiyor derken. futbol erkek oyunu yeaaa yazıyordu insanlar forumda. adam ligde oynayınca sinirden kendisi atılıyor, avrupada oynarken onu tutan adam 2 macta bir atılıyor diger maci sarıyla zor tamamlıyordu sdsfs bizim ligde hakemler olaya cok yanliş pencereden bakıyor, o yüzden anadolu takımlarının stoperleri prim yapıyor böyle Bjk yildizimsi futbolcu getirene kadar bu ligde Alexler Hagiler Riberyler Anelkalar tekmelendi. olay beşiktaş demedim ben, lafi yine istenilen yere cekmeyi başardınız tebrikler lol acıklama bile yapmaya ugrasamam birisi anlatsın arkadasa
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 onetimebaby said: applev0dka said: günaydın, sonunda bunu görebilmeniz güzel olmuş. biz burda guti quaresma cok dayak yiyor adamlar sakatlanmaktan oynayamiyor derken. futbol erkek oyunu yeaaa yazıyordu insanlar forumda. adam ligde oynayınca sinirden kendisi atılıyor, avrupada oynarken onu tutan adam 2 macta bir atılıyor diger maci sarıyla zor tamamlıyordu sdsfs bizim ligde hakemler olaya cok yanliş pencereden bakıyor, o yüzden anadolu takımlarının stoperleri prim yapıyor böyle Bjk yildizimsi futbolcu getirene kadar bu ligde Alexler Hagiler Riberyler Anelkalar tekmelendi. öyle deme mustafa peksimete yazık ettiler :(
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Drogba ile sneijderin konuşulduğu topikte guti demeyin allah aşkına ya.
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ali turan'ın yaptırcağı penaltı dakka kaçta gelir. kesin yaptırcak da ben 74 diyorum.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ali turan sarı bile almadan bitirir macı %100 bu hakemle boyle
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 9 yada 10. dakikada tam hatırlamıyorum sakatlanıp çıktı
Öne çıkan mesajlar