roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Bizim bi Ahmed abi var internet kafede çarını satıp tüplü şahin aldı ama zihinseldi ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 marlona ev adresimi verdim. bakalım gelecekmiş. bahçe kapısında dikkat köpek var yazıyor ama zile bas ben çıkayım dışarı. sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 gerizekalılığını bir de çıkıp burdan söylüyorsun ya, çok şekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 köpekde zihinselde zor girer o eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ahahahahahawat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Köpeğe xp olur ekstradan fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 benim fikirtepeden bin tane zihinsel çar sahibi adamım var bence 1000 tane zihinsel Çar sahibi fikirtepeli 10.000 gaziosmanpaşalıyı yok eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 dingil, ödüm bokuma karıştı bir anda demiyor da gerizekalılık diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ne o, hırs mı yaptın sdfs. toplasan bilmem kaç kb etmeyecek bir veri için niye delleniyorsun bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 zihinsel çar vay ak gece gece yardı gecti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 niye hırs yapayım istedin verdim. ayrıca kb espirisini de daha önce ben yapmıştım copyright ı bende bilæ. neyse. sevmedim seni. bundan sonra hostile ilan ediyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 03.11.13 saat 00:48 ve hala vs gelen yok, arenada bekliyorum zihinsel gelin yormayın beni sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 çokta fifi. gondar, oyunlardan başını kaldırdığın nadir anlarda topiği uplamayı da unutmazsın de mi? saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ne boktan hesap bu diyim de daha da reyce bağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 uzatmayın bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Bence uzatin Yere degsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 vs gelseler herşey biticek ama hala laf .. mehh aksodaksdoskadok edit : zihinsel gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 abi hesap epey boş yani malbuş diyenlere kızma bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 evet abi boş baya ama hani farm sürecini can sıkıcı bulan birisi almak ister belki ne bileyim. kızdığım da yok zaten, iki laf attım benim yerime gelip konuyu uplıyorlar işte yokluğumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ben sevdiğimden upluyorum abi vatana millete hayrımız dokunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 greetings from greece. this is an amazing account şaka şaka, sivastan sevgilerle.. account bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 çarı açalı on iki dakika olmuş satmaya çalışıyor. o aradaki on iki dakikalık bölümden sıkılırsınız belki. çok sıkıcı çünkü. sağa sola tıklıyosun paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 olm ne ara uyudun da ne ara uyandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 abi esasında ben de bir zihinsel çarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 "roket adam" said: çarı açalı on iki dakika olmuş satmaya çalışıyor. o aradaki on iki dakikalık bölümden sıkılırsınız belki. çok sıkıcı çünkü. sağa sola tıklıyosun paso. asdfafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar