Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşgeldin Xasf

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Hoşgeldin güzel forumlarımıza. Adın tanıdık Sanane uo da bulundunmu ya da nebulanın eskilerindenmisin. (ytanımıyorum ama ad olarak gördüm oyunda)[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
her ejderhanın icinde bi kedi yatar
her kedinin icinde de bi ejderha yatar
her içinde bişi yatan ejderhadır
her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator-, 26 May 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Hoşgeldin güzel forumlarımıza. Adın tanıdık Sanane uo da bulundunmu ya da nebulanın eskilerindenmisin. (ytanımıyorum ama ad olarak gördüm oyunda)[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
her ejderhanın icinde bi kedi yatar
her kedinin icinde de bi ejderha yatar
her içinde bişi yatan ejderhadır
her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.

Evet SNN UO'da bulundu, hatta bir süre Moonglow valisi oldu. Ama sonra darbe yaparak valiliği ele geçirdim politik oyunlarla :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşgeldin Xasf;

Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar çok dostu tekrar bir arada görmek çok güzel .. Hepinize sıcak "hoşgeldin" leriniz için teşekkür ederim..!

Predator: Söylendiği gibi, UO yerlisiydim :)

Solonor: Ooo Arch, selamlar!

Sam: Hatırladım, hatırlamam mı.. Moonglow Arifi olarak ( :) ) bilmem gereken şeylerin başında HorseLords gibi loncaların belli başlı üyelerinin kim olduğu, nasıl adamlar olduğu vardır, aşkolsun.. :)

Deep-Night: Sağolasın, sana büyük bir teşekkür borçluyum.. Sen hikayemi burda yayınlamasaydın, muhtemelen hiç girmeyecektim bu sıcak ortama ..

Prawler: Evet, Hadeng-i Can Güdaz tayfası.. Seni de hatırladım Prawler UO dan.. Herkes burda bakıyorum :)

karpuz: Eheheh ben de diom bu bize savaş ilan eden kim :) Ama biz Fallen Crows hariç kimsenin savaş çağrısına yanıt vermedik.. (FC ile de "şakalaşıoduk" arada :D )

Rewendor: Lan SNN bana darbe yapınca seni aday gösterip ite kaka ben oturttum oraya, asparagas haber yapma ;)

Bu arada Moonglow valiliğinin sözünü ederken yüce valimiz Vasmussen'i de saygıyla anıyorum.

Hepinize bir kere daha ayrı ayrı teşekkürler dostlar.. Hoşbulduk!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xasf, 29 May 2003 01:41 tarihinde demiş ki:
Bu kadar çok dostu tekrar bir arada görmek çok güzel .. Hepinize sıcak "hoşgeldin" leriniz için teşekkür ederim..!

Predator: Söylendiği gibi, UO yerlisiydim :)

Solonor: Ooo Arch, selamlar!

Sam: Hatırladım, hatırlamam mı.. Moonglow Arifi olarak ( :) ) bilmem gereken şeylerin başında HorseLords gibi loncaların belli başlı üyelerinin kim olduğu, nasıl adamlar olduğu vardır, aşkolsun.. :)

Deep-Night: Sağolasın, sana büyük bir teşekkür borçluyum.. Sen hikayemi burda yayınlamasaydın, muhtemelen hiç girmeyecektim bu sıcak ortama ..

Prawler: Evet, Hadeng-i Can Güdaz tayfası.. Seni de hatırladım Prawler UO dan.. Herkes burda bakıyorum :)

karpuz: Eheheh ben de diom bu bize savaş ilan eden kim :) Ama biz Fallen Crows hariç kimsenin savaş çağrısına yanıt vermedik.. (FC ile de "şakalaşıoduk" arada :D )

Rewendor: Lan SNN bana darbe yapınca seni aday gösterip ite kaka ben oturttum oraya, asparagas haber yapma ;)

Bu arada Moonglow valiliğinin sözünü ederken yüce valimiz Vasmussen'i de saygıyla anıyorum.

Hepinize bir kere daha ayrı ayrı teşekkürler dostlar.. Hoşbulduk!

Yalaan! Darbeyi ben yaptıım! Beeenn ben..

Neyse, bu arada sözünü ettiğin yüce valimiz de buralarda haberin olsun... Arada karalama defteri bölümüne bir göz at bulabilirsin belki ;)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...