karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 çok saygıdeğer biri olup Rewendorun çok yakın arkadaşıdır... çok severim kendisini o beni tanımasa da... bugün gördüm mesajını manyak iyi biridir değerini bilin :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Öhöm, şımardım walla.. :) Hoşbulduk.. Eski dostlardan baya bi insan varmış burda ya, gördükçe seviniom :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 hoca sen hikayeni ne zaman bitircen? eheheh :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Walla ÖSS beni bitirmezse yazın :) Bu arada yorum eleştiri falan yapın da kendimizi bilelim di mi..? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hoşgeldin gurban ;) Hşş, unutma hikayede baş kahraman Xasf değil Rew olacaktı, düzelt hemen (al sana eleştiri :)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bakh şimdi .. Kendin kaşındın, Rewendor ve Kırk Haramiler'in öyküsünü yazıp yayınliim bare :D Ya da Muhteşem Rewendor Ata Biniyor da olabilir, o da baya sükse yapar .. :P [Bu mesaj Xasf tarafından 26 May 2003 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hoşgeldin. Yok sana c/p, Rewendor yapsın =P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 :) Hoşbulduk .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 isim çok tanıdık ama tanışıyor muyuz bilemiyorum, bir başka forumda sürekli görüyordum yazılarını.. hoşgeldin diyelim.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hoşgeldin güzel forumlarımıza. Adın tanıdık Sanane uo da bulundunmu ya da nebulanın eskilerindenmisin. (ytanımıyorum ama ad olarak gördüm oyunda)[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ben varım lem xasf nbr ya? (Archibald snn den :))[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Predator-, 26 May 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin güzel forumlarımıza. Adın tanıdık Sanane uo da bulundunmu ya da nebulanın eskilerindenmisin. (ytanımıyorum ama ad olarak gördüm oyunda)[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Evet SNN UO'da bulundu, hatta bir süre Moonglow valisi oldu. Ama sonra darbe yaparak valiliği ele geçirdim politik oyunlarla :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hoşgeldin Xasf; Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bu kutsal görevi bana bahşettiği için Nefr'e bir kez daha teşekkür ederim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 moonglow valisi.. tabii ya! :) hoşgeldin diyorum tekrar, ben HorseLords'tan Samwise. belki hatırlarsın..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ve paticiğin ünlü miniguncısı Sam...[hline]You want a piece of me, boy? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ve hikayeni büyük kütüphanenin yıkıntıları arasından bulup insanlara anlatan bard da benim.[hline]deep. nukbasliklikiz, 28 May 2003 04:18 tarihinde demiş ki: sen galiba beni 3-5 yaşında çocuk sandın.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ya bu bizim H.C.G Tayfa mı UO dan Xasf Rewendor falan[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Evet, ta kendileri ;)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ben H.C.G ye kıl olurdum ve hep savaş halindeydim bi Fallen Crows bi de H.C.G 2 si de savaş halinde olduğum guildlerdi...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bu kadar çok dostu tekrar bir arada görmek çok güzel .. Hepinize sıcak "hoşgeldin" leriniz için teşekkür ederim..! Predator: Söylendiği gibi, UO yerlisiydim :) Solonor: Ooo Arch, selamlar! Sam: Hatırladım, hatırlamam mı.. Moonglow Arifi olarak ( :) ) bilmem gereken şeylerin başında HorseLords gibi loncaların belli başlı üyelerinin kim olduğu, nasıl adamlar olduğu vardır, aşkolsun.. :) Deep-Night: Sağolasın, sana büyük bir teşekkür borçluyum.. Sen hikayemi burda yayınlamasaydın, muhtemelen hiç girmeyecektim bu sıcak ortama .. Prawler: Evet, Hadeng-i Can Güdaz tayfası.. Seni de hatırladım Prawler UO dan.. Herkes burda bakıyorum :) karpuz: Eheheh ben de diom bu bize savaş ilan eden kim :) Ama biz Fallen Crows hariç kimsenin savaş çağrısına yanıt vermedik.. (FC ile de "şakalaşıoduk" arada :D ) Rewendor: Lan SNN bana darbe yapınca seni aday gösterip ite kaka ben oturttum oraya, asparagas haber yapma ;) Bu arada Moonglow valiliğinin sözünü ederken yüce valimiz Vasmussen'i de saygıyla anıyorum. Hepinize bir kere daha ayrı ayrı teşekkürler dostlar.. Hoşbulduk! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Xasf, 29 May 2003 01:41 tarihinde demiş ki: Bu kadar çok dostu tekrar bir arada görmek çok güzel .. Hepinize sıcak "hoşgeldin" leriniz için teşekkür ederim..! Predator: Söylendiği gibi, UO yerlisiydim :) Solonor: Ooo Arch, selamlar! Sam: Hatırladım, hatırlamam mı.. Moonglow Arifi olarak ( :) ) bilmem gereken şeylerin başında HorseLords gibi loncaların belli başlı üyelerinin kim olduğu, nasıl adamlar olduğu vardır, aşkolsun.. :) Deep-Night: Sağolasın, sana büyük bir teşekkür borçluyum.. Sen hikayemi burda yayınlamasaydın, muhtemelen hiç girmeyecektim bu sıcak ortama .. Prawler: Evet, Hadeng-i Can Güdaz tayfası.. Seni de hatırladım Prawler UO dan.. Herkes burda bakıyorum :) karpuz: Eheheh ben de diom bu bize savaş ilan eden kim :) Ama biz Fallen Crows hariç kimsenin savaş çağrısına yanıt vermedik.. (FC ile de "şakalaşıoduk" arada :D ) Rewendor: Lan SNN bana darbe yapınca seni aday gösterip ite kaka ben oturttum oraya, asparagas haber yapma ;) Bu arada Moonglow valiliğinin sözünü ederken yüce valimiz Vasmussen'i de saygıyla anıyorum. Hepinize bir kere daha ayrı ayrı teşekkürler dostlar.. Hoşbulduk! Yalaan! Darbeyi ben yaptıım! Beeenn ben.. Neyse, bu arada sözünü ettiğin yüce valimiz de buralarda haberin olsun... Arada karalama defteri bölümüne bir göz at bulabilirsin belki ;)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 maalesef şu anda burada değil, en son mesajları 1,5 senelik. umarım ki o da döner aramıza ileride..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hey gidi günler diyorum... :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ne günlerdi be off off[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.