stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Gitsinler anjelique ye boğaz görmüş olurlar. Güzelde bayılırlar o kadar bayılınca bari değsin diye otomatik eğleniyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 spompas said: burası var damsızda alıyormuş http://www.youtube.com/watch?v=4XeoId82bQQ o ışıkta nası patlıyolar lan yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 stormeagle said: Gitsinler anjelique ye boğaz görmüş olurlar. Güzelde bayılırlar o kadar bayılınca bari değsin diye otomatik eğleniyorsun zaten. Abi ajda pekkan cal diyen adamlarla dolu anjelik. Lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Alt katından bahsediyorsun muhtemelen. Alt kat türkçe çalıyor, üst kat full bu tarz. Zaten içerde turist ve Türk dengesi kurulmuş gibi bir şey. Çok fazla yabancı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 dj takip edip gitmek en iyisi bebek arnavutköy zevksiz dolu demet akalınlar uçuşuyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 başlığı açan apaçi kimmiş diye baktım, şimdi de konudan ayrılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 stormeagle said: Alt katından bahsediyorsun muhtemelen. Alt kat türkçe çalıyor, üst kat full bu tarz. Zaten içerde turist ve Türk dengesi kurulmuş gibi bir şey. Çok fazla yabancı oluyor. Abi adin ne senin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Tanıdık mı çıktık asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Anjeliki bu kadar ovecek bi adam taniyorum o da can isminde bi arkadas sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 abi yapmayın anjelik falan. ammman ya. 5 farklı serdar ortaç remiksi dinleyip dönüyosun mekandan. bu machine iyiymiş. rave tabanlı gibin bu nerde bu nedir ben buna giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Balans in caprazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Vingthor said: abi yapmayın anjelik falan. ammman ya. 5 farklı serdar ortaç remiksi dinleyip dönüyosun mekandan. bu machine iyiymiş. rave tabanlı gibin bu nerde bu nedir ben buna giderim Beyoğlu'nda. Cok gay var abi içeride. Paso gaye çarpıyorsun. Kızla git sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Escinsel cok evet. Ama iyi yer bence. Baya meth kafasi adam dolu icerisi. Kizlar da lezzo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 içerde belirli itemler bulabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Arayan bulur. 11/11 duruyo mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 yav said: pixie underground full dubstep burası yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Esh said: Arayan bulur. 11/11 duruyo mu hala? 11:11 chunk oldu. daha ambient. deep house da caliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 r2d2 kasette chunk follow blow indigo(duruma göre değişiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 11/11'e kaç sene önce gitmiştim tam istediğin gibiydi. chunk'ı ben de deniyim deep house da çalıosa. machine ortamı leş olabilir ya cücelerin öpüşmesine tanık olma ihtmalin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 11 11 de dinamo tayfası yok mu bende bir kere gitmiştim istanbul ziyaretlerimden birinde de onlar denildiği gibi techno çalmıyor. birde hangi techno öyle bir konu var. minimal techno filan sa istanbul da çalan yer pek yok. ondan dedim alman mı bunlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 almanlar da techno dinlemii artık (en azından eskisi gibi değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 otp istanbul frirave falan diyor, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 biz istanbulda technoyu evde dinleriz de kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 wake up call Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 o değil de ankarada hiç yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar