Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gif Thread

quixef

Öne çıkan mesajlar

diyorum ki gerek yok yumruğa falan bana çok abartı geliyor, bağırsağını deşebeiliyorsa sende deş de, ortalama bir kızın vuracağı yumruk ne kadar canını yakabilir ki karçılık vermek isteyesin,

vurursa bende vurum lafı güzarı, anca ego tatmini oluyor, kız bana nasıl vurura geliyor ki, kibirle saldırmak bana ters,

bir vuru iki vurur, dakikalarca küfür müfür eder, kısaca sinek gibi canını sıkar, tak eder canına, tutup ağzını sıkarsın o ona yeter zaten, derdin gücünü göstermek ise bu on daha çağresiz duruma düşürür zaten

gözüne yumruk atmak, burnuna kafa atamak, insanın insana yapmayacağı şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

eşitlikse eşitlik.

abartılan bir şey yok, sana yapılanı sende yapabilirsin. o kız bana yumruk atsın ama ben ona yumruk atmayım demek cinsiyet ayrımı yapmaktır. pozitif cinsiyet ayrımı yapmaktan yanayız hepimiz ama doğru alanlarda. şirret, mahalle karısı sana saldırıyorsa tekme tokat burada pozitif ayrımcılık yapacak bir şey yok. kimse ezelim demiyor zaten, sana yapılanı karşılığında yapmak normal bir durumdur. kadın diye anormal olmuyor, onu dediğin zaman cinsel ayrımcılığa giriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi kiz sana yumruk atacak kadar sinirleniyosa altinda yatan bi sebep vardir. Yani ben oyle dusunurum en azindan.

Tokat yedigim zamanlarda da hakettim yani, dusununce trolledigim, asiri dalga gectigim zamanlar oldu. Ne bileyim, kizdirmasin insanlar birbirlerini. Ama fiziki olarak senden cok daha narin bi canli kadin. Ille vuracaksan, nerede vuracagini sen soylemissin zaten (:

Yatakta feminizmin F sini arayani gormedim henuz.
Sosyal ağlarda paylaş

çok arıza tip var abi, özellikle ingilterede falan çok böyle butch hatunlar gördüm. saçma sapan tepkiler veriyorlar. benim başıma hiç gelmedi ama böyle toplu taşımada olsun, malllarda baya görevlilere kötü davranıp, üzerine yürüyüp, itip kakan saçma sapan tipler gördüm. eşitlitse eşitlik ama erkeğin yapmadığı şeyi yapıp ondan sonra tepki görünce çığlığı basıp insanları etrafına toplayarak "woman beater" ilan etmek çok nahoş bir durum. hiç acımıyorum öyle tiplere kroşe vurduklarında.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

diyorum ki gerek yok yumruğa falan bana çok abartı geliyor, bağırsağını deşebeiliyorsa sende deş de, ortalama bir kızın vuracağı yumruk ne kadar canını yakabilir ki karçılık vermek isteyesin,

vurursa bende vurum lafı güzarı, anca ego tatmini oluyor, kız bana nasıl vurura geliyor ki, kibirle saldırmak bana ters,

bir vuru iki vurur, dakikalarca küfür müfür eder, kısaca sinek gibi canını sıkar, tak eder canına, tutup ağzını sıkarsın o ona yeter zaten, derdin gücünü göstermek ise bu on daha çağresiz duruma düşürür zaten

gözüne yumruk atmak, burnuna kafa atamak, insanın insana yapmayacağı şeyler

yoo kız ban anaısl vurur falan değil ego falan hiç değil.
anlamsız değerlerele yargılama şimdi herkezi.

şiddet gösterisinde bulunanan karsılığını alır, bu kadar basit. aman tanrım nasıl ezik cinsin üyesi bana vurabilir! diye bir durum yok ortada.

aksine su yazdığın "caresiz duruma düşürme" aşağılayıcı ve ego
tatmini, kendi hegomonini kanıtlama cabası.

delikanlı gibi cak tokatı olsun bitsin işte, tutmak nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...