Therru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sexist ne emenike, vurulur mu ya hatun kısmısına :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 erkeğe ne kadar vuruluyosa kadınada o kadar vurulur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 post kasasım kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 zamanında dota oynarken ağustosun o sıcağında gelip sırtıma vurdu diye şakasınada olsa kızın ağzını burnunu morartmıştım, kadın erkek eşit aga asfasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bi kadın benim bağırsaklarımı deşip kanımda dansediyorsa ben de onun bağırsaklarını deşip kanında dansedebilmeliyim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 dans olmaz, ama kasap havası oynıyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 deştikten sonra direk dans başlıyor abi zaten, kombo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yav he he bi mok da yapamazsınız da bıdı bıdı ötersiniz forum köşelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kizsan gel kapisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 gözyaşlarını görmek istemem aki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 4 yasimda bi kavgada kaybettim gozyasi yataklarimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1012021_10152354384337977_1038521308_n.jpg challenge accepted ya gif değil ama artık idare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Benim kizlardan 3-5 tokat yemisligim var ya. Ama seviyosan karsilik vermiyosun boyle deisik bir hissiyat olusuyo. Siddete dayali sefkat emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 GONDARCENGIZ said: http://www.youtube.com/watch?v=q9IrqGCokJQ üff ne tükmük kokuyodur şimdi o kutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 diyorum ki gerek yok yumruğa falan bana çok abartı geliyor, bağırsağını deşebeiliyorsa sende deş de, ortalama bir kızın vuracağı yumruk ne kadar canını yakabilir ki karçılık vermek isteyesin, vurursa bende vurum lafı güzarı, anca ego tatmini oluyor, kız bana nasıl vurura geliyor ki, kibirle saldırmak bana ters, bir vuru iki vurur, dakikalarca küfür müfür eder, kısaca sinek gibi canını sıkar, tak eder canına, tutup ağzını sıkarsın o ona yeter zaten, derdin gücünü göstermek ise bu on daha çağresiz duruma düşürür zaten gözüne yumruk atmak, burnuna kafa atamak, insanın insana yapmayacağı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 eşitlikse eşitlik. abartılan bir şey yok, sana yapılanı sende yapabilirsin. o kız bana yumruk atsın ama ben ona yumruk atmayım demek cinsiyet ayrımı yapmaktır. pozitif cinsiyet ayrımı yapmaktan yanayız hepimiz ama doğru alanlarda. şirret, mahalle karısı sana saldırıyorsa tekme tokat burada pozitif ayrımcılık yapacak bir şey yok. kimse ezelim demiyor zaten, sana yapılanı karşılığında yapmak normal bir durumdur. kadın diye anormal olmuyor, onu dediğin zaman cinsel ayrımcılığa giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 http://i.imgur.com/h1sIeqN.gif?1 http://vimeo.com/78288766 http://i.imgur.com/8CZoT.gif http://i.imgur.com/azcF5UD.gif http://i.imgur.com/8ORDOF3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Esh said: Benim kizlardan 3-5 tokat yemisligim var ya. Ama seviyosan karsilik vermiyosun boyle deisik bir hissiyat olusuyo. Siddete dayali sefkat emenike yatakta ok abi, lafımız yok. bizde tokatlıyoruz yani erkekler olarak, suratına vurmasakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Abi bi kiz sana yumruk atacak kadar sinirleniyosa altinda yatan bi sebep vardir. Yani ben oyle dusunurum en azindan. Tokat yedigim zamanlarda da hakettim yani, dusununce trolledigim, asiri dalga gectigim zamanlar oldu. Ne bileyim, kizdirmasin insanlar birbirlerini. Ama fiziki olarak senden cok daha narin bi canli kadin. Ille vuracaksan, nerede vuracagini sen soylemissin zaten (: Yatakta feminizmin F sini arayani gormedim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 çok arıza tip var abi, özellikle ingilterede falan çok böyle butch hatunlar gördüm. saçma sapan tepkiler veriyorlar. benim başıma hiç gelmedi ama böyle toplu taşımada olsun, malllarda baya görevlilere kötü davranıp, üzerine yürüyüp, itip kakan saçma sapan tipler gördüm. eşitlitse eşitlik ama erkeğin yapmadığı şeyi yapıp ondan sonra tepki görünce çığlığı basıp insanları etrafına toplayarak "woman beater" ilan etmek çok nahoş bir durum. hiç acımıyorum öyle tiplere kroşe vurduklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 etki tepki olarak orantısız güç kullanmak savaşçı felsefeye ters, canını kurtarmak gibi bir derdin olmadan, erkekte dahi olsa insanın canlıya bu kadar sert tepki vermesini sırf yapabildiği için doğru bulmuyorum, kaldı ki kadın konusunda empati bile yapamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 1 vurdu mu 2 vurucaksın bak bi daha vuruyo mu? sonra yumurta topukla bastırıcaksın kafasının üstüne mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Feamer said: diyorum ki gerek yok yumruğa falan bana çok abartı geliyor, bağırsağını deşebeiliyorsa sende deş de, ortalama bir kızın vuracağı yumruk ne kadar canını yakabilir ki karçılık vermek isteyesin, vurursa bende vurum lafı güzarı, anca ego tatmini oluyor, kız bana nasıl vurura geliyor ki, kibirle saldırmak bana ters, bir vuru iki vurur, dakikalarca küfür müfür eder, kısaca sinek gibi canını sıkar, tak eder canına, tutup ağzını sıkarsın o ona yeter zaten, derdin gücünü göstermek ise bu on daha çağresiz duruma düşürür zaten gözüne yumruk atmak, burnuna kafa atamak, insanın insana yapmayacağı şeyler yoo kız ban anaısl vurur falan değil ego falan hiç değil. anlamsız değerlerele yargılama şimdi herkezi. şiddet gösterisinde bulunanan karsılığını alır, bu kadar basit. aman tanrım nasıl ezik cinsin üyesi bana vurabilir! diye bir durum yok ortada. aksine su yazdığın "caresiz duruma düşürme" aşağılayıcı ve ego tatmini, kendi hegomonini kanıtlama cabası. delikanlı gibi cak tokatı olsun bitsin işte, tutmak nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 en güzeli kız tokadı vuramadan önce kolunu tutmak haydi çocuklar aikidoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar