Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gif Thread

quixef

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

imamizer said:

ben de ortaokulda bi kızla kavga etmiştim. ana bacı küfür ediyordu bana asdafasd
ellerimi tutmuştu bende kafa atmıştım. gözleri dolmuştu. gitmişti. sonra nedense bana karşı çok iyi oldu. hep gülümsedi, yaranmaya çalıştı falan.

http://www.youtube.com/watch?v=c4hBVK2dz7U

kafa atmasından çok şu selamın aleylüm diyip kafa tokuşturmasına gülüyorum ben hep bu videoda sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Abi kadına el kalkmaz, tamam kendinin tutamadın da böyle yumruk böyle tokat atılmaz yani. Benim ortaokulda bi kıza vurmuşluğum var. Kızın bi de burnu kanamıştı amk. Hani dersin ya yer yarılsın da içine gireyim. Öyle bi durum oluyor. Ha olmuyorsa öyle bi durum, vicdan azabı çekmiyorsan; ya hayvansın ya da kadın fazlasıyla haketmiş. Ama yapılmamalı, vurulmamalı.

Bende ortaokulda kafa atmistim bide kisaydim ziplayip oyle vurmustum :(
/facepalm
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Sparkcaster said:

imamizer said:

ben de ortaokulda bi kızla kavga etmiştim. ana bacı küfür ediyordu bana asdafasd
ellerimi tutmuştu bende kafa atmıştım. gözleri dolmuştu. gitmişti. sonra nedense bana karşı çok iyi oldu. hep gülümsedi, yaranmaya çalıştı falan.

http://www.youtube.com/watch?v=c4hBVK2dz7U

kafa atmasından çok şu selamın aleylüm diyip kafa tokuşturmasına gülüyorum ben hep bu videoda sdfs

ahahah bu ne lan
Sosyal ağlarda paylaş

Şuna bende bir anımı ekleyim çok epictir;

Orta okul 2deyim beden eğitimi dersi işte hoca serbest bırakmış erkekler olarak azıyoruz(yaramazlık olarak) tabi kızlarda okulun hep olan merdiveninde oturuyorlar falan neyse ben koşarken falan kızın birinin kafaya vurdum ama bildiğin hafifçe kızın boynu döndü ve şöyle bir ses *stack*, abi kızın boynu tutuldu mu öyle mısırda piramitlerdeki resimlerde olur ya firavun resimleri yandan profil öyle bir görüntü neyse kız ağladı sızladı falan derken müdür yardımcısının odaya gittik, kızın anası geldi bırbır bağırıo bana kızımın başına bir şey gelirse seni tutuklatırım mahkemeye veririm falan, düşünsene orta okul 2 ya bayaa sağlam yusuflamıştım.

imamizer said:

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...