Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Kulak deliğini kapatan bir kulakçık var ya hani işte ona en yakın olan kemikte sorun, çenenin eklendiği kemik sanırım bu. Ağzımı açıp kapatırken, oynatırken çok acıyor. 2 gün sonra panaromik röntgen çektirip çene doktoruna gideceğim ama double check etme amacıyla soruyorum. Buna benzer sıkıntı yaşayan var mı? Bu sorunun 20lik yaş dişinden kaynaklanma ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 çene uzmanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Ç E N E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ben çenelerden anlıyorum dostum, çok üstüne gitme biraz zaman ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Kireclenme olmus. Doktora gitmezsen ileride bir gun cenen cikacak yerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Vay anasını şimdi baktım da fena birşeymiş Öf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Fistan said: çene uzmanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 çene bizden sorulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Vingthor said: Fistan said: çene uzmanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Nigger_of_the_sand said: Kulak deliğini kapatan bir kulakçık var ya hani işte ona en yakın olan kemikte sorun, çenenin eklendiği kemik sanırım bu. Ağzımı açıp kapatırken, oynatırken çok acıyor. 2 gün sonra panaromik röntgen çektirip çene doktoruna gideceğim ama double check etme amacıyla soruyorum. Buna benzer sıkıntı yaşayan var mı? Bu sorunun 20lik yaş dişinden kaynaklanma ihtimali var mı? aynı problemi yaşadım. doktor 20 lik diş dedi, itme yapıyor diye. çekelim dedi, çektirmedim antibiyotik kullandım. Ancak 20 lik dişle ilgili problem olduğu zaman diş etimden olsun, diğer dişlerden olsun anlıyodum. Hafif kanama oluyodu ve dişimi fırçalarken, dilimi götürünce falan acıyodu. Fakat öyle bişey olmuyor hiç. O ağrı hala devam ediyor, bazen farkında olmadan ağzımı kapatamadığımı gözlemliyorum, böyle aval aval yarım açık kalıyo istemsiz. Gece uyurken zorlanıyorum falan. Tekrar başka bi yere gidicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 dostum sütünü peynirini eksik ediyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Bi şam fıstığı ısırmayı dene azı dişlerinle en arkaya atıp.Başta biraz acıyacaktır ama zorlarsan bi anda tüm acıların diner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 şam fıstığı niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Bruksizm fln olup da ilgilenmediysen cene eklemini zedelemis olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ben çene kanseri diyorum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bende çenemi çıtlatıyorum arada hızlı açıp kaparken ses geliyii küt diye aynı şeymi acaba aksodaksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 çene kireçlenmesinin sonu çene çıkığı çıkınca da eskisi gibi çene çalamazsın çok zor işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Nigger_of_the_sand said: çene doktoruna Nigger_of_the_sand said: çene doktoru Nigger_of_the_sand said: çene Nigger_of_the_sand said: ÇENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Çene eklemini zorlamışsındır bu arada bişey yoktur.. geçer bi haftaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 20 gündür var ya Bi ara çok kötü oldu ağzımı açamadım Apranax fort kullandım 3 gün biraz toparladı ama Cumartesi ilacı bıraktığımdan beri gelişme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Batma acısı gibi mi kemik ağrısı mı? Çeneden olduğuna eminsen muhtemelen uyurken dişlerini sıkmaktan kaynaklanabilir, stres çok alkol falan yaptırıyor istemsiz. Askerde olmuştu, protez damaklık gibi bir zımbırtı kullandım 2 ay uyurken, geçti gitti. Ama tabi diş kökü vb. ittirmeye bağlı bir sıkıntı da olabilir, gözük mutlaka diş hekimine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar