aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Abi ne oldu anlamadım :S telefona kulaklık yarısına kadar falan giriyor, cebimde kulaklık girişine kaçıcak kadar küçük bişi de taşımıyorum, ne olmuş olabilir? Biraz zorlayınca kulaklığın jakını kırdım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 kremleseydin önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 türk insanına ön sevişmeyi öğretemedik. varsa yoksa sok çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Ahaha trollemeyin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 önce hafifçe okşadındımı sokmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 benim teyzemin de telefonu aynı sekilde olmuştu, içine bir şey kaçmıştı. iğneyle oynayarak çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 jackinismus olmuş telefonun geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Zikko said: benim teyzemin de telefonu aynı sekilde olmuştu, içine bir şey kaçmıştı. iğneyle oynayarak çıkardı. Kürdanla kurcaladım hiçbişi yok gibi sanki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Female jack icinde stereo olmasi icin male jack e temas eden bir metal parca var, o yamulmus icine kivrilmis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 içine bişey kaçmıştır daha çok oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Naz yapıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ittirince sıkıştırmışsındır dibine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar