Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/13/10/lg-g-flex-official/gsmarena_001.jpg Qualcomm Snapdragon 800 SoC with 2.26GHz quad-core CPU. The rest of the specs include 2GB of RAM, 32GB of built-in memory, microSD card slot, and 13MP camera. The smartphone packs full connectivity suite, including compatibility with the speedy LTE-A networks in Korea. It will boot Android 4.2.2 Jelly Bean dressed in LG’s proprietary UI. The measures of the LG G Flex are 160.5 x 81.6 x 7.9/8.7mm (the thickness of the phone depends on the point of its curve), while its weight tips the scale at 177 grams. The handset is powered by a 3,500mAh battery which was recently under the spotlight in its own right. http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/13/10/lg-g-flex-official/gsmarena_002.jpg http://www.gsmarena.com/lg_g_flex_with_curved_oled_display_goes_official_in_korea-news-7066.php self-repairing' back cover . http://www.engadget.com/2013/10/27/lg-g-flex/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ben bu tip esnek şeyleri kırıyorum genelde oynarken bana gitmez bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 6inch birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 birde isim flex de alet sanirim sabit egik bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 http://www.retrobrick.com/nokia81103.jpg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Telefon esnekmi yoksa hafif eğim verilmişmi, esnek değil diye biliyorum ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Son derece gereksiz. Sırf yaptım çünkü yapabiliyorum mantığıyla yapılmış resmen. Gerçek anlamda esnek olduğu zaman özellikle kola sarılabildiği zaman eyvallah saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kot cebinde kırıllır o telefon gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 miyaw33 said: Telefon esnekmi yoksa hafif eğim verilmişmi, esnek değil diye biliyorum ben ama Bu sorunun cevabını bekliyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 3,500mAh tatlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Esnek olsa duz resmide olurdu dimi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Tamam da niye eğik? Bakın, yapabiliyoruz mantığı mı var? Kim, neden eğik telefon kullansın.. Telefon bildiğin G2'nin eğik hali.. Tuşu arkaya aldık, daha fazla kar payı gütmek için nasıl bir değişiklik yapalım demişler sonra da akıllarına G2'yi eğmek gelmiş herhalde hangi kafanın ürünüyse artık.. HTC One Max gibi ekranı da büyütmüşler ek olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bakın yaptık kafası işte o yüzden eğik esnemiyo telefon yani öyle duruypor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ha belki böyle yamuk olunca 6" model kullanmak daha rahat mı olur dicem de pek fark olmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Xperia Arc gibi ekranı düz olsa iyi olurdu. Ekranının da kavisli olması kullanım açısından sıkıntı yaratabilir. Bu arada yine görünüşe göre çıkarılamayan ve şekil alabilen li-polymer pil kullanılıyor . Ha son olarak da OLED ekran kullanmışlar G2'ye ek olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 e abi bu yapılmıştı zaten nexus s ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 nexus s yamuk değildi ekranı yamukmus gibi gözukuyordu dıştan sadece bu direkt yamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Curved olayı iyi ya ekran asla kırılmıyo üstüne düşüp, kullanım daha ergonomik, yüze oturması daha başarılı. Samsung'un da var böyle bi telefonu bildiğim kadarı ile. Eh sikko samsung yapar da sikko lg çalmaz mı çalar ? Al birini vur ötekine. Nefret ediyorum kore firmalarından nedense ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Samsung için bknz; galaxy round bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Kanuni said: Esnek olsa duz resmide olurdu dimi .. ortadaki resmi düz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ortadaki resmi düz değil açıdan dolayı öyle gözüküyor. telefon kavisliymiş, esnek değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 esnek olan ekran arkadaşlar telefon değil, esnek olduğu için öyle curved bi dizayna takılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bu arada ekran full hd değil 720p imiş, aslında çözünürlük sidik yarışına girilmemesi iyi, LGnin ekranlarında gayet yeterli bence 720p, samsunglar pentile olduğu için fullhd gerekiyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 720p ise şarjı hiç bitmez artık bunun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 telefon harbiden esnek imiş http://www.youtube.com/watch?v=rIRaaWeFdaY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar