BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yumurtalıktan büyük rahim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 imamizer said: o kız muhtemelen o çıtı pıtılığıyla, giderliliğiye, "lan acaba götürürmüyüm" cülerle gemisini yürütüyor belliki. sen roketsin. kanma böyle şeylere. aynen bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 karaborsasını falan geçtim biletler bunların adına olacak, maçta konserde bi kavga çıksa o koltuklardan bunları bulacaklar, o kızı da kullananlar pimpikliyordur zaten bunlara kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Roketten ses glmiyo böbrek.avi canlı yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 BlaCk said: yumurtalıktan büyük rahim var. ahahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Abi her etkinlik için karaborsa mı oluyor İstanbul'da nedir? O kadar bileti alacak kişiyi nerden buluyor kız? Hadi bir iki etkinlik olsa neyse de, her tür etkinlik denilmiş. Şüphe uyandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 agaliti alıyor işte karı ne biletiyse. tekrar buluşup hüpletmek istiyorum bazen. bazen de diyorum ki boşver hüpletmeyi git bilet al sat para kazan. sonra diyorum ki karaborsa ne lan, fakir misin, hem de suç zaten, ne gerek var. ama arkasında nasıl bir organizasyon var çok merak ediyorum. kurcalayasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ne organizasyonu olacak abi bileti alıyor fazla paradan satıyor işte son gün dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ss or it didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 israyil olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 karaborsanın nesi suç? yani nasıl suç, ne kapsamında değerlendiriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 karaborsacılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 niteliksiz dolandiricilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 nitelikli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 karaborsa suç falan değil gibi. arz talep meselesi bir durum. sadece spor müsabakalarına ilişkin sporda şiddet yasasında bu konuda madde var ama o bile bug içeriyor.. konser, tiyatro, sinema vs. için mevzuatta bi uygulama yok. varsa da bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ancak biletin fiyat farkından doğal ticari kazanç vergilendirilmediği için sıkıntı olabilir. ama o bile 2. el olarak bizzat sattığın herşeyde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Abi kızın gideri/risk formülüyle vereceksin kararını bu kadar basit. Yeterince gideri varsa böbrekleri ya da genişlemiş rektumu riske edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bu konu ruyama girdi. Tek farkla sen bilet degil sperm satiyor mussun. Bi kaba koyup kafede hatuna teslim ediyormussun. Gerilim filmi gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 en son benim acayip bir hatunla tanıştım dediğim zaman hatun acayip sevişiyordu... başka ne diye acayip diyim hatuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Serin hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 http://i.imgur.com/rbUlj2z.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ecayip hatunlara benziyirsen dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=A1JlD4DAsSY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ona küçük biletler al şapşal şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sadece ilk entry'yi okudum cevabım http://2.bp.blogspot.com/-ZzudNzanKS0/UEasnFLP67I/AAAAAAAARi8/6Gg1qp4FTFc/s1600/breaking-bad-lydia-1024x545.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar