deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Abi yavaş yavaş takılsın adam işte, bot demişiniz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Oyun şu an çok güzel, direk panda ile devam et, sonra faction seçicen zaten, horde vs ally. Neyle devam etmek istersen onla yola devam et. Zaten mutlaka alt karakter açacaksın ilerde. 8 senedir oynuyorum, en fazla 11 ay frozen yaptım, ara ara açıp oynarım, tüm expleri de aldım. Hala bitirdik başlanmaz bıkbık dolu ama en iyi mmorpg piyasadaki, herkes usta herkes kral... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 MasterHapLo said: zor gelecek birsey yok. oynamiyorsaniz bok atmayin arkadas. op ye mesaj: honorbuddy satin al bi tane bota birak 90 olsun. sonrasinda gunde 1-2 saat takil. yoksa ek paket bitene kadar anca 90 olur bi karakterin. Öeh amma abartmışsınız ha 2 days 22 hours playtime ile 0-90 shaman levelladım daha yeni, ki bu süreye Twisting Nether in queue leri gereği tüm yemeklerde logout olmayıp alt tab edip Orgrimmar da dikilmeler de dahil. Kemiksiz 60 saatte 0-90 hiç zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 kari kiz kovalayin olm wow oynicaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Karı kız bizi kovalıyor, saklanıp WoW oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 O botlari Blizzard dalga dalga banliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Tabii ki tavsiye etmiyorum ama uzun bir sure bot iullandim, en az 2 char 90ladim raid bile yaptim ban fln yok. Blizzin Bu kadar bota izin vermesi tabii beni de rahatsiz etmiyor degil Uzun bir sure oynamiyorum belki artik ban lamaya baslamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 interperez said: Hiç başlama derim. Mythic games workshop dan licensı alamadı. Subs sayısıda yeterli olmadığından oyun 18 aralık 2013 de kapatılacak. Ama wow a başla bence. Most anticipated game olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hunty said: O botlari Blizzard dalga dalga banliyor. Blizz Her bot kullananı dalga dalga banlamıyor ve olay biraz şans işi doğrusu. öncelikle 7/24 bot yapanlar banlanır ,bunlar genellikle BG yapanlar ve gather yapanlar .Ah de işlem oranlarıda günlük 750 ile 1500 arasıdır yani ben bot kullanıyorum diye bas bas bağırıyordur. günlük bot kullanımını 6-7 saaat ile sınırlı tutarsan banlanma riskin düşük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Şikayet edildiniz ve inceleme anında cidden bot kullanıyorsanız bir sonraki dalgada %99 banlanıyorsunuz ister 24 saat kullanın ister 1 dakikalığına girip botlamış olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mage bir karakter açtım. Yalnız casting timeları çok düşük spellerin. İleride haste'li olan itemlarla hızlanır mı? Yoksa fazla fark olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Hızlanır tabi haste'in olayı o,ama spec olarak ne seçeceksin ki her pakette değişiyor gibi maxdps... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 pve için hangisi iyi ise ondan devam edeyim diyorum. arcane i denedim. Şimdide fire a bakıyourm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ya endgame uber 10 ayda kasilip alinan itemlari kasmadan 90. levelda pvplerde mutlaka elime alir miyim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 şimdi wowa yeni exp gelecek mi gençler yoksa bitip başka bir şey mi olacak ona göre oynaşabilirim az ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 WoW bitmez daha, 1 exp garanti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Blizz aynı kafayla devam ederde uçan balon lu panda lı eklenti çıkarırsa kimse almaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 alır her paketin başında herkes o çok iyi paket sonunda ne kötü muabbeti oluyor zaten yinede alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 valla 5.4 casual oyuncular için çok iyi durumda değil.Bir kere benim gibi saatleri sayılı adamlar için LFR çok zor olmuş.tank çıkıyor 40 saat tank bekliyorsun. Healer çıkıyor gene öyle! Önceki LFR raidlerine göre bazı boss lar da zor olunca,2 wipe ye hemen tank,healer vs.. çıkıyor.LFR yi daha kolay yapmaları lazım sonuçta yeni başlayan ve vakti olmayan adamlar Başlangıçta sadece LFR yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 lfr yi daha hiç kullanamadım (level 85) adam olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 LFR'nin durumu birazda legendary questlerinin bitmesiyle normal/hc raiderların lfr'yi bırakması ve flex çıkmasıyla iyi casualların flexe yönelmesi lfr aslında yine yeteri kadar kolay ama girenler kötü kesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Dreanor'dayım, 2 gece üstüste full LFR ile contenti bitiriyorum. SOO son parta daha girmedim. Bir alt karakter daha açıcam, karar veremedim bir türlü, rog mu warrior mu kassam diye ama LFR'de şu an çok rahatım :). Allah bozmasın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Level 90 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 23 Level oldum. Pek giremiyorum ama girincede 3-4 saat takılıyorum. Keşke daha fazla zamanım olsaydı, gayet iyi bence. Görevler muhteşem adamı sıkmıyor. Dungeon Finder sevdim v.s v.s Bakıcaz bakalım yavaş yavaş ilerliyorum işte Panda Monk'um ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Pluton said: 23 Level oldum. Pek giremiyorum ama girincede 3-4 saat takılıyorum. Keşke daha fazla zamanım olsaydı, gayet iyi bence. Görevler muhteşem adamı sıkmıyor. Dungeon Finder sevdim v.s v.s Bakıcaz bakalım yavaş yavaş ilerliyorum işte Panda Monk'um ile :D Bildigimiz WoW'dan bahsediyorsun degil mi? Baska bir oyun filan degil yani? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar