tyildirim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 GONDARCENGIZ said: herşey gündemde başladı Gündemi sonradan kapatmışlardır o zaman. Noyan kişisinin izmirden kalkıp istanbula gittiği günü dün gibi hatırlıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 evet parkta yatıp bira içmek, büyük direniş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 tyildirim said: pontipati said: tyildirim said: Merhaba arkadaşlar adım Taner. Yıldız teknik universitesi matematik müh. mezunuyum. Hobi olarak fotoğraf çekiyorum. Uzun bir süre gezi direnişi konularınızı okudum ve bu muhteşem platforma üye olmaya karar verdim. Hepinize sevgiler LAN Bİ SN GEZİ PARKI TOPICLERI GUNDEMDE, GUNDEM DE DIŞARI KAPALI NASIL OKUDU AK Sonradan misafirlere kapatildi konu ilk başlarda gayet okuyabiliyorduk. tyildirim said: Uzun bir süre gezi direnişi konularınızı okudum ve bu muhteşem platforma üye olmaya karar verdim. yalanını yiyim uzun bir süre okumuşmuş. 2 yada 3 günde kapandı orası üye olmayanlara. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hoşgeldin tayip Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Arkadaşlar, insanlar hatıralarını hatırlamaya çalıştıklarında onları tekrardan oluştuturlar, o yüzden birinci ağızdan anlatılan hikayelerde tutarsızlıklar görülebilir. tamamen insan beyninin çalışması ile alakalı bir olay. o yüzden, arkadaşımız iki üç günden fazla bir süre boyunca konuları takip ediyor olduğunu yazmış olabilir. dediğim gibi, insanlar hatıralarını hatırladıklarında onları bir defa daha oluştururlar. boş yere yüklenmeyelim. hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mc_Lovin said: Arkadaşlar, insanlar hatıralarını hatırlamaya çalıştıklarında onları tekrardan oluştuturlar, o yüzden birinci ağızdan anlatılan hikayelerde tutarsızlıklar görülebilir. tamamen insan beyninin çalışması ile alakalı bir olay. o yüzden, arkadaşımız iki üç günden fazla bir süre boyunca konuları takip ediyor olduğunu yazmış olabilir. dediğim gibi, insanlar hatıralarını hatırladıklarında onları bir defa daha oluştururlar. boş yere yüklenmeyelim. hoşgeldin. Teşekkür ederim beni anlayan insanları görmek çok güzel. Forumda biraz paranoya var sanki. Artık ne yaşandıysa buralarda tepkide gösteremiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 orta yaş sendromu takma kasodaskod Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 hoş geldin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 de ayrı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 matematik mühendislği ne ola ki? felsefe mühendisliği de yapsınlar, bi o kaldı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 örümcek hislerim feyk diyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Biyik said: matematik mühendislği ne ola ki? felsefe mühendisliği de yapsınlar, bi o kaldı. http://www.mtm.yildiz.edu.tr/ http://www.mtm.yildiz.edu.tr/category.php?id=28 Böyle uzaya falan gemi fırlatan gözlüklü tipler vardır ordinaryus fizikçi tipli. Hah işte biz onların kıdemli şefleriyiz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Red said: örümcek hislerim feyk diyor. ilk mesajdan patladı zaten Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Matematik mühendisliği ne ya. Calculus 1-2'yi ve diferansiyeli 4 yıla yayarak mı görüyosunuz? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 dif çalışıyom beyler kaynakları buraya atın plz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 merhaba test Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Aluriel said: nasıl okudun üye olmadan gezi direnişi konularını ? kapatilmadan once bir haftaya yakin surdu o muhabbetler cunku. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 "taner hg kaç mezunusun bakayım? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 tyildirim said: Biyik said: matematik mühendislği ne ola ki? felsefe mühendisliği de yapsınlar, bi o kaldı. http://www.mtm.yildiz.edu.tr/ http://www.mtm.yildiz.edu.tr/category.php?id=28 Böyle uzaya falan gemi fırlatan gözlüklü tipler vardır ordinaryus fizikçi tipli. Hah işte biz onların kıdemli şefleriyiz. Heh tamam bildim ben onu http://img410.imageshack.us/img410/9204/ao28oj.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 matematiği kullanarak bunu mühendisliğin alanlarında kullanılır hale getiriyorsunuz diye anlıyorum. yoksa soyut bir şeyin mühendisliği nasıl yapılır? o soyutun sizi ilgilendiren, işe yarayan, "verim" alabileceğiniz kısımları alıyorsunuz. bilim kısmı ama hala ali nesin'lerde kalıyor. ne mutlu ki. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bilgisayarcı oluyo abi bunlar, bizim hatun mat müh. okuyor işte yazılım firmalarında falan çalıştı şimdi de SAP firmasında. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.