Promenader Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hazır steamde indirimdeyken alıcam. ama oyunla beraber subscription almama gerek var mı ? bi de amarr starter pack falanda varmış onları alsam ne değişiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 özel amarr gemisi fln veriyor diye biliyorum gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi ben bunu geçen sene almıştım steamde indirime girince öyle oynadım sonra bıraktım. şimdi senelik 11 dolar gibi bişey olmuş bunu alıp o accountumla oynayabilio muyum? orada yeni alman lzm fln tadında bişiler yazıo da kafam karıştı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Senelik 11 dolar degil senelik uyelik oluyorsun kartindan 11 x 12 cekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Di mi salak gibi gidip 1 aylık alacağına niye adam 1 senelik almasın ahaasd Bir an nasıl heyecanlandıysam görünce. Dalga geçebilirsiniz. Peki kullanabiliyo muyum şimdi eski accountumla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Valla onu ben de merak ediyorum kullanabiliyor musun? 3 aylik olani cok makul fiyat aslinda. Ama hangi hesaba nasil ekliyor onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 su oyunu bı f2p yapmadılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 o kadar sene sunu oyunu oynayip sunu nasil diyebildin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Aynen.. F2p olan nice oyun yitip gitti. Hem plex sistemi yüzünden yarı free sayılır. Bence çok güzel oyunun sistemi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 phebus invite attı bakalım hoşuma giderse steamden 3 aylık alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 oyun sistemi iyi yahu senelik plexi alabilcek oyun içi parayı bulmak çok zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 oyunu sitesindeki partlardan kurdum çalıştırdım ama şöyle bi sorunum var http://img812.imageshack.us/img812/9986/ca0w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 dt'de server gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 oyuna bi kere bile girmedim ama ban yemişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 başka birşeydir o ban yememişsindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 login olmaya çalıştım yanlış id/pw dedi sonra şifreyi sıfırlayayım bari dedim şak diye banlandın gardaş diye yazı çıktı sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 şimdi de bi login olayım dedim bu seferde bu hesap yok dedi. invite atabilecek olan varsa öm atsın emailimi yollayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 https://secure.eveonline.com/trial/?invc=586a3635-13be-4fc0-a2e6-3246327f2711&action=buddy Bu linke basman yeterli ayrica mr ile baslayan maile yine de invite attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 üye oldum, sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 oyunu alıcam şey gibi sanki "ulan eve senmi büyüksün benmi, alıcam ulen hepinizi " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bu gidisle alamiycam gibi, tutonun sacma bi yerinde takildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 combat training gibi bisi var, orada fuel depotu patlat diyo ama bulamadim sistemde 3 4 gezegene warplamama ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 reampage said: o kadar sene sunu oyunu oynayip sunu nasil diyebildin ya e tabi f2p olsun işte, kazandığımız parayla gemi neyin alalım mesai harcamayalım bidaha. hehe suark 2002 yılında MMO ya tepki olarak doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar