Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2013/2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
draft'ın açık ara en büyük steal'ı gitti 2 ay temiz. sezon başından beri takımımda en az 10 gün kaçıran adamlar. daha 1 ay oldu he, yanlış anlaşılma olmasın hasdufhuasdh.

Ersan
Anthony Davis
Bledsoe
Redick
Butler
Korver

Ersan hariç hepsi de top 40, o da sakatlık yüzünden bi türlü düzgün oynayamadı zaten.

yalnız bu sene bişi var takımlarımda yine. bunlar da 280 oyuncu seçilen bir ligdeki sakatlıklarım. oh yeah

Rose sezonu kapadı
Redick 6-8 hafta
Butler 2-3 hafta
Anderson 2 hafta
Miles 2 hafta
Ersan 2-3 hafta
Olynyk 2 hafta
Mesaj tarihi:
Abi steal dediğin adam zaten top 10 bitirmesi bekleniyordu, sakatlanmasa bile haftalar geçtikçe Durant-Lebron-Cp3 3lüsünün gerisine düşecekti zaten rankte. Büyük bir atılım yaptığı yok, ha bizim auctiona göre diyorsan, ucuza kapattın sayılır oradan steal duruyor
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu sene de kümeye oynuyorum takımın ismini 'sonuncuolmiimbari' olarak tutsaymışım keşke , ya kadroyu falanda kuruyorum , takaslara falanda bakıyorum , demek ki ilk kadroyu kurarken baya berbat beceriksizlik göstermişim ki kaldı öyle , yoksa açıkcası elimden geleni yaptım bu sene. Hadi playoff olmasa anlarımda bu kadar çabaya sonuncu olmakta harbiden basketbolu az evvel ögrendim gibi bişi duruyo.
  • Yeni Oluştur...