khala Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Veto eden toplam 3 kişi var. Kalanlar ya onayladı ya çekimser. Akşam takası geçiriyorum.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Nowitzki'ye C eklemişler pozisyon, adam Almanya'da bile pivot oynamadı adam gibi. Yiğit'in lobisi yahoo'ya bile çalışıyor, ne diyelim tüm engellere rağmen yılmayacağız
khala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Yeni takasa yorum alalım. Bence sıkıntı yok.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Şirketten girip bakamıyorum takası yazabilir misiniz
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 draft'ın açık ara en büyük steal'ı gitti 2 ay temiz. sezon başından beri takımımda en az 10 gün kaçıran adamlar. daha 1 ay oldu he, yanlış anlaşılma olmasın hasdufhuasdh. Ersan Anthony Davis Bledsoe Redick Butler Korver Ersan hariç hepsi de top 40, o da sakatlık yüzünden bi türlü düzgün oynayamadı zaten. yalnız bu sene bişi var takımlarımda yine. bunlar da 280 oyuncu seçilen bir ligdeki sakatlıklarım. oh yeah Rose sezonu kapadı Redick 6-8 hafta Butler 2-3 hafta Anderson 2 hafta Miles 2 hafta Ersan 2-3 hafta Olynyk 2 hafta
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Abi steal dediğin adam zaten top 10 bitirmesi bekleniyordu, sakatlanmasa bile haftalar geçtikçe Durant-Lebron-Cp3 3lüsünün gerisine düşecekti zaten rankte. Büyük bir atılım yaptığı yok, ha bizim auctiona göre diyorsan, ucuza kapattın sayılır oradan steal duruyor
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Afllalo 43 sayı 6 rebo 5 asist 5 üçlük. 1 dolarlık adamım yardırmaya devam
khala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bu hafta da yenilirim muhtemelen, eksikler can sıkıyor. Zakari çikosu tam peak yapacak zamanda maç kaçırıyor, şansa bak.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Saygın balına koyayım, Meksika'daki SAS-Wolves maçı iptal olmuş beyinsizlerin sigarası yüzünden. 3 tane adamımın maçı vardı
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 belinelli faried kevin martin / Lee Ginobili takası sizce mantıklı mı? bana güzel geldi de asdfdas Lee, David herhalde, manken olan
khala Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Şükrü her sene olduğu gibi bu sene de 2 kişinin sezonu kapatmasını sağladı.
khala Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Takasa kimse yorum yapmamış. Bana göre uygun.
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bu sene de kümeye oynuyorum takımın ismini 'sonuncuolmiimbari' olarak tutsaymışım keşke , ya kadroyu falanda kuruyorum , takaslara falanda bakıyorum , demek ki ilk kadroyu kurarken baya berbat beceriksizlik göstermişim ki kaldı öyle , yoksa açıkcası elimden geleni yaptım bu sene. Hadi playoff olmasa anlarımda bu kadar çabaya sonuncu olmakta harbiden basketbolu az evvel ögrendim gibi bişi duruyo.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ben onumuzdeki sezon lige sezonkapattiran diye giricem.
Öne çıkan mesajlar