khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Pot 600 TL 1. 400 TL 2. 150 TL 3. 50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Şampiyonluk adayım Drea , canavar gibi kadro kurmuş adam. Ayrıca Carmelo takaslıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 oto bana da son pickleri C doldurmus asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 khala said: Pot 600 TL 1. 400 TL 2. 150 TL 3. 50 TL 300 200 100 daha iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kardeş sen para alamıycan ne kasiyon amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sen daha az al diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ulan mithat sakat adami droplayip, sakat adam almissin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 khala said: Pot 600 TL 1. 400 TL 2. 150 TL 3. 50 TL bence 3.lük maçının bir önemi olsun ama yarı finale kalan da parasını geri alsın. 1. 300 2. 150 3. 100 4. 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Aldridge'e bi 3 dolar falan fazla verdim ama bir sürü steal'ım var diye düşünüyorum. 13'e Ersan 14'e Thaddeus Young 14'e Bledsoe 4'e Korver 8'e Hayward 9'a Valanciunas 3'e Jimmy Butler bunlar baya baya iyi olma ihtimali olan adamlar. bakalım umarım patlamayacaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ersanin hala iyi olma ihtimali var mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bileğini sakatlamasa 20 dolarlık value cepte diyebilirdim de, şu anda bilemiyorum, biraz risk tabii. bi de Anthony Davis'e genelden fazla verdim ama top 5 olma ihtimali bile var preseason'daki performansla. Olursa tadından yenmez. Olmazsa da ederini verdim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 A.Davis birkaç fantasy expert tarafından rotolarda ilk 3'e bile yazılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 36 Nowitzki 27 Pau Gasol 6 Evan Turner 2 Kevin Martin Bunlar da benim steal draft picklerim. Bana göre tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ulan zaten 12 kişiyiz utanmasan 12. ye bile para ödülü yazacaksın he. sabonis said: khala said: Pot 600 TL 1. 400 TL 2. 150 TL 3. 50 TL bence 3.lük maçının bir önemi olsun ama yarı finale kalan da parasını geri alsın. 1. 300 2. 150 3. 100 4. 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Benim steal var mı hiç? aaa iyi fiyata kapmışım diye seviniim , bi de isimden de anlaşılacağı üzere en iddialınız benim. edit : var mı hiç derken , ben farkında değilim anlamam kim kaç ediyor o yüzden sizce var mı diye soriim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ömer aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paticik nicki ile takım eşleştirmeli bi liste yapsın birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mithat said: Benim steal var mı hiç? aaa iyi fiyata kapmışım diye seviniim , bi de isimden de anlaşılacağı üzere en iddialınız benim. edit : var mı hiç derken , ben farkında değilim anlamam kim kaç ediyor o yüzden sizce var mı diye soriim istedim. Otto Porter Jr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Buradan mı yahoodan mı yazmak lazım bilemedim. 3sayı ve blok özelliği ihtiyacı olan varsa oralardan indirip karşılığında asist ve top çalma özellikli oyuncular arıyorum. Ekstradan biraz ribaund çıkarsanız biraz daha fazla sayı özelliği verebilirim. Çok apbrmetrics okudum , işe yaramayacak gibime geliyor sanki boşuna çabalıyormuşum gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Sen bi playoff iddianı yitir de Saygın mükemmel takas teklifleriyle gelecektir sana rahat ol :D Şu aşamada pek takas olacağını sanmıyorum, daha ligler başlamadı görmek takip etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sharke bana yaptı teklif de, fena da değildi, bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 VETO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bana 3-4 teklif falan yapti da genelde kobe var sakat diye kabul etmedim bi arada sacmaladi diye kabul etmedim. Serge ibaka ve lowry karsiliginda adam akilli ast stl ozellikli birini alsam cok sevinicem ortalama bi tanede uzun ama takas teklifi yaparken ranklere degilde istatistiklere bakarsaniz memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Beyler var mı yok mu bilmiyorum biliyosunuz bu yeni görüntüsüne fransız kaldım size sormak istedim. Şu kadrolar ile geçen sene oynasaydık (geçen senenin istatistikleri hazır elde var diye) atıyorum sayılarda kim birinci olurdu kim sonuncu olurdu bir rank durumu , asist olur rib olur bütün bizim bu 9 istatistiğinde bulunabileceği , geçen sene aynı bu kadrolarla bütün sene oynasaymışız kimlerin hangi istatistiklerde kaçıncı olabileceği ranklenmesi lazım bana. Mal gibi elle yaparak ameleliğe girişmek istemiyorum hazır varsa çok iyi olur. Hatta takımların böyle oyuncuların toplam kaç sayı atmış + maç başına kaç atmış hepsi var , hali hazırda o varken takımın toplam kaç attığı , maç başına toplam kaç attığı falan tarzı bir 'toplam' durumu var mı , o bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar