Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanım Dondu ya(Evlatlık konusu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.evlatlikarayanlar.com/evlatlik-vermek-isteyenler/

İnsanlar ne zor duruma düşebiliyor onları anlamak acılarını hissetmek çok zor vallahi. 1.5 yaşında oğlum var. Yan odaya gitse içim razı değil insanlar evlatlarını hiç görmemek üzere evlatlık vermek istiyor.
Mesaj tarihi:
"slm biz erkan ve seçil ankardan 3 çocuğumuz var 10 yasındaki kızımızı zengin ve iyi bir aileye evlatlık vermek istiyoruz ciddi olanlar arasın ankaradan"

oha.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

"slm biz erkan ve seçil ankardan 3 çocuğumuz var 10 yasındaki kızımızı zengin ve iyi bir aileye evlatlık vermek istiyoruz ciddi olanlar arasın ankaradan"

oha.

Zengin bi adamla evlensin gitsinden pek farksız.
Mesaj tarihi:
Ya tutarsa.

İsmim Deathblade, yaşım 26, gözlerim ela, boyum 1.84

Makine mühendisiyim. Zengin ve (burası önemli !) İsviçre, Norveç, Belçika uyruklu bir aileye evlatlık olarak gitmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
su başlıklarla dalga geçenin pipisi kopsun

bir cok aile cocuk yapamama sıkıntısı geçiriyor, örf adet ve törelerden dolayı insanların yaşadıgı sıkıntıları kullanıp dalga gecmeyin.

bu arada cocuk esirgeme kurumu kuş mu besliyor anlamadımki bu insanları
Mesaj tarihi:
Kendime uygun bir Hem Kız çocuğu Hemde bir Eş Arıyorum ?
Merhaba Ben Bekir istanbul’da ikamet ediyorum, 41 yasındayım, 5 sene önce eşimi kaybettim ve şuanda yalnız yaşıyorum, 1 oğlum ve 1 kızım var hepsi evlendi gitti, bende tarabya’da ikamet etmekteyim, Alacağım evlat hem 18 yasından büyük olmalı hemde benim cinsel ihtiyacımıda görmeli bu hayatta herşey karşılıklı ben ona hem maddi olarak hemde manevi olarak imkan sağlayacağım, hayatını düzene sokacağım ve maddi olarak hiç bir şekilde sorun yaşamayacak, Benide mutlu edecek bir Kız evlat arıyorum..
Mümkünse Bakire olmasını tercih ediyorum, Eğer daha önce ilişki yaşamış ise kabul edemem, onu direk olarak Karım olarak nüfusuma alırım …
Lütfen iletişim bilgilerinizi yazınız Ben size en kısa zamanda dönüş yapacağım..
Saygılarımla Bekir. T istanbul’dan

bu nedir?
  • Yeni Oluştur...