Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moriarty geri dönecek ama küçük bir ricası var

Cons

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

Ya 20 yaşındaydım nicki aldığımda , küçük değilim bişi değilim , internetle ilk defa tanışmıyorum , bi ton yerde farklı nicklerim var.

Artık paticik ne kadar sıcak ne kadar samimi bir ortam olarak gelmişse bana direk adımla kayıt yaptırmışım.

Gerçeği anlaman ne kadar zamanını aldı?

Yani Paticik'in aslında öyle olmadığını anlaman?
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Gerçeği anlaman ne kadar zamanını aldı?

Yani Paticik'in aslında öyle olmadığını anlaman?

İlk defa satılık tie fighter başlığını gördüğümde ve trollenen bir durumun sticky olucak kadar saygı gördüğünü farkettiğimde dedim ki 'yok abi buradan ciddi bişi çıkmaz burası da baya bildiğin gırgır yeri troll yuvası sen yine özüne dön' o gün bugündür ciddi mesaj atmamaya çalışıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sıkıntı bazen harbiden gırgır şeyler ciddiye alınıp ciddi şeyler gırgıra alınabiliyor , bunun için mithat fazla samimi olmuş.

Gün gelir banlanırsam (ki hala 3 senedir banlanmamış olmamı çok yadırgıyorum) yeni nickim 'yayayekokocamboyayaye' falan olabilir eğer sığarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Ya sıkıntı bazen harbiden gırgır şeyler ciddiye alınıp ciddi şeyler gırgıra alınabiliyor.

bunu ben de diyordum da, gelen cevap "sana göre ciddi olan bana göre ciddi olmak zorunda mı?" diye cevap verildiği an counterlayacak argümanım yok. Zira o adama "bunu ciddiye almak zorundasın" diyemiyorsun. Sadece "ciddiye almalısın" diyorsun "almıyorum" diyor bitiyor lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...