aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://www.corapyeri.com/media/urunler/resized_FAL01E14661_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Cons said: Saeros said: rıdvan için de aynı şeyi demiştin inanmayın arkadaşlar cons trolüyor yinee o geldi buda gelcek http://blogimg.radikal.com.tr/Blogs/2013/02/15/buda-2380-B96B-04EE.jpg AAA SOSTİZM YAPMIŞ YUKARDA OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 köpek gibi döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Gelmesin. Buralar eskisi gibi değil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Cons said: köpek gibi döndü http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/10/do-the-same.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bayılıyorum ya şu triplere hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 haa http://t1310.hizliresim.com/1g/y/u2dz7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Tek nick değiştirmeyi kabul edeceğim insan. Şimdi ki aklım olsa Moriarty alırdım adımı. Acaba gidip James Moriarty falan diye bi tane daha mı alsam. Yönetim duy sesimi , moriarty'i kovun ve onun nickini bana verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bende nickimin hep Mithat olmasını istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 mithata bende hep özeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ya 20 yaşındaydım nicki aldığımda , küçük değilim bişi değilim , internetle ilk defa tanışmıyorum , bi ton yerde farklı nicklerim var. Artık paticik ne kadar sıcak ne kadar samimi bir ortam olarak gelmişse bana direk adımla kayıt yaptırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 aquila said: http://www.corapyeri.com/media/urunler/resized_FAL01E14661_1.jpg bu çok etkili oldu şükrü. kaşmiri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mithat said: Ya 20 yaşındaydım nicki aldığımda , küçük değilim bişi değilim , internetle ilk defa tanışmıyorum , bi ton yerde farklı nicklerim var. Artık paticik ne kadar sıcak ne kadar samimi bir ortam olarak gelmişse bana direk adımla kayıt yaptırmışım. Gerçeği anlaman ne kadar zamanını aldı? Yani Paticik'in aslında öyle olmadığını anlaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 moriarty kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 moriarty kim lan aa sayfa başı http://t1310.hizliresim.com/1g/y/u2dz7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Exodous said: Gerçeği anlaman ne kadar zamanını aldı? Yani Paticik'in aslında öyle olmadığını anlaman? İlk defa satılık tie fighter başlığını gördüğümde ve trollenen bir durumun sticky olucak kadar saygı gördüğünü farkettiğimde dedim ki 'yok abi buradan ciddi bişi çıkmaz burası da baya bildiğin gırgır yeri troll yuvası sen yine özüne dön' o gün bugündür ciddi mesaj atmamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 burada ciddiye alınan ve alınmayan konular olduğunu anladığında farklı bir level a geçeceksin demek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ben şunu gördüm mesela. Birine ana avrat söv kimse ciddiye almıyor. Ama über zengin rp'si yap herkes ciddiye alıyor. Denişik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ya sıkıntı bazen harbiden gırgır şeyler ciddiye alınıp ciddi şeyler gırgıra alınabiliyor , bunun için mithat fazla samimi olmuş. Gün gelir banlanırsam (ki hala 3 senedir banlanmamış olmamı çok yadırgıyorum) yeni nickim 'yayayekokocamboyayaye' falan olabilir eğer sığarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 aaa aynı benim nickimin doğuş hikayesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 dur onu alayım ben şimdiden güzel nickmiş kardeş saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 vardı öyle bir şeyler ya hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bunu yazmayacaktın işte. Açtım bile o nickle. Yedekte dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 black yine mi banlanmış lan. adam yeni banlandıydı daha sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mithat said: Ya sıkıntı bazen harbiden gırgır şeyler ciddiye alınıp ciddi şeyler gırgıra alınabiliyor. bunu ben de diyordum da, gelen cevap "sana göre ciddi olan bana göre ciddi olmak zorunda mı?" diye cevap verildiği an counterlayacak argümanım yok. Zira o adama "bunu ciddiye almak zorundasın" diyemiyorsun. Sadece "ciddiye almalısın" diyorsun "almıyorum" diyor bitiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar