Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 arkadaşlar tekrar ediyorum birkez daha yazayım. forumun aynı nikle en çok banlanıp geri dönen adamına diyorsunuz bunları. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 totemic said: nereye banlanıyor o ya? sen ben gideriz o yine kalır. daha öğrenemediniz mi paticiki? melih gökçeğin askerleriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 noluyo hala burada lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 adam kayırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 tamam işte sorun orda senınle aynı sebepten ceza alan adam dönemiyor sen dönüyorsun olay orda hacı. o da dönebilse zaten sorun yok. aslında iyi çocuksun sen. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kavurma said: hahhhahaha süpersin ya ving, banlanmadan önce son dakikalarını dolu dolu geçirmen çok hoş, için yaşama sevinciyle dolu hala. böyle devam et kopma hayattan, alt tarafı bir forum. abi ben sana çok üzülüyorum yalnız. bunu en samimi halimle yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ya 'gerizekalı' dedim diye en son altı ay yedim be. aklınız mı iyi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Vingthor said: kavurma said: hahhhahaha süpersin ya ving, banlanmadan önce son dakikalarını dolu dolu geçirmen çok hoş, için yaşama sevinciyle dolu hala. böyle devam et kopma hayattan, alt tarafı bir forum. abi ben sana çok üzülüyorum yalnız. bunu en samimi halimle yazıyorum. aynı şeyleri ben senin için söyleyemeyeceğim çünkü hak ettiğini bulacaksın. BANLANACAKSIN, HUAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ben de sana üzüldüm baya ving. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yakındır yaver iki diye yeni pavırpoirtle gelirsin o zaman. tuttu bi kere ordan devam. ikinci kez popilersin hadi forumda seko sayesinde o gidince pavırpoirtleyecek birileri çıksın sana. bikaç kere daha güleriz sonra aynı sıkıcı haline geri döneceksin sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 benide kayırın tavuk dönerin en kızarmış yerinden istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi anlatamıyrm galiba sen altı ay yiyorsun sana ''gerizekalı'' diyen adam başka hesap almak zorunda kalıyor. olay bu sadece. o da dönse sorun falan kalmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 vinghtorun libidosu çok düsük bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 gerizekalı dedi diye kim perma yedi be? şurda 3 ay öncesine kadar dyna ile alakam yoktu. bi ara moderatör ve adminlerle uğraşmaktan 6 ay yedim. siz çok zeki değilsiniz abi demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Vingthor beni hiç sevmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Theridone said: Vingthor beni hiç sevmiyor senin için canımı veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 totemic said: bi kavga olsa bu ving ile esh burunları kanamadan çıkarlar o kavgadan. orda bile kayırılırlar bunlar.. Abi tamam gecti, kalpler kirildi, epoksiyle yapistirildi. Munasebeti uzatmak kimsenin yararina degil, yikici degil yapici olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 DÖNERPIÇAKLARIYLADALALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Dost ve kardeş ülke bizden destek bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ay çok şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 16 19 yaşımda pipim nerde bilmiyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ving baya sempati duymaya başladım sana bu gezi olaylarından sonra bu küfür ban vs olaylarını da sallamıyorum ama şuan ne yapıyorsun anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 "abi forumda ünlü oldum" muhabbetine senden başka takılan olmaması ya da başkasının aklına gelmemesi ben de direk hep içinde yaşattığın gizli kalmış paticikte ünlü olma arzundan kaynaklanıyor algısı yaratıyor özür dilerim tartışmak istemiyorum ama forumda iki geyik yaptık diye gelip olaylar kapandıktan sonra bu kadar rage'e girmen garip geldi birşey söylemeden duramadım. üstelik olaylar kapanmıştı bile. ne diyeyim. bişey demeyeyim. kapansın konu demek istediğin çok bişey yoksa bana uzatmak istemiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 interperez said: applev0dka said: paticik ne topic yapti bugun ya AHAHAHA BUGÜN AYIN 25 İ DÜN 24 DÜ SALAK MISIN salak dedi ban :/ bana dediginin 10 kati taaam mi seni admine soylicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 salak dememiş salak mısın demiş mısın ayrı yazmış bi de, ne banı soru sormuş sana evet / hayır cevap hakkı vermiş sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar