Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gruplaşma ve adam kayırma topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam işte sorun orda senınle aynı sebepten ceza alan adam dönemiyor sen dönüyorsun olay orda hacı. o da dönebilse zaten sorun yok. aslında iyi çocuksun sen. asdf
Mesaj tarihi:
kavurma said:

hahhhahaha süpersin ya ving, banlanmadan önce son dakikalarını dolu dolu geçirmen çok hoş, için yaşama sevinciyle dolu hala. böyle devam et kopma hayattan, alt tarafı bir forum.

abi ben sana çok üzülüyorum yalnız. bunu en samimi halimle yazıyorum.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

kavurma said:

hahhhahaha süpersin ya ving, banlanmadan önce son dakikalarını dolu dolu geçirmen çok hoş, için yaşama sevinciyle dolu hala. böyle devam et kopma hayattan, alt tarafı bir forum.

abi ben sana çok üzülüyorum yalnız. bunu en samimi halimle yazıyorum.

aynı şeyleri ben senin için söyleyemeyeceğim çünkü hak ettiğini bulacaksın. BANLANACAKSIN, HUAHAHAHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
yakındır yaver iki diye yeni pavırpoirtle gelirsin o zaman.

tuttu bi kere ordan devam. ikinci kez popilersin hadi forumda seko sayesinde o gidince pavırpoirtleyecek birileri çıksın sana. bikaç kere daha güleriz sonra aynı sıkıcı haline geri döneceksin sonuçta
Mesaj tarihi:
gerizekalı dedi diye kim perma yedi be? şurda 3 ay öncesine kadar dyna ile alakam yoktu. bi ara moderatör ve adminlerle uğraşmaktan 6 ay yedim.

siz çok zeki değilsiniz abi demek ki.
Mesaj tarihi:
totemic said:

bi kavga olsa bu ving ile esh burunları kanamadan çıkarlar o kavgadan. orda bile kayırılırlar bunlar..

Abi tamam gecti, kalpler kirildi, epoksiyle yapistirildi.

Munasebeti uzatmak kimsenin yararina degil, yikici degil yapici olalim.
Mesaj tarihi:
"abi forumda ünlü oldum" muhabbetine senden başka takılan olmaması ya da başkasının aklına gelmemesi ben de direk hep içinde yaşattığın gizli kalmış paticikte ünlü olma arzundan kaynaklanıyor algısı yaratıyor özür dilerim

tartışmak istemiyorum ama forumda iki geyik yaptık diye gelip olaylar kapandıktan sonra bu kadar rage'e girmen garip geldi birşey söylemeden duramadım. üstelik olaylar kapanmıştı bile. ne diyeyim.

bişey demeyeyim. kapansın konu demek istediğin çok bişey yoksa bana uzatmak istemiyorum zaten.
  • Yeni Oluştur...