Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Gaboo

Öne çıkan mesajlar

tarık iyi adam yalnız niye çöp deniyor anlamıyorum.

Adamın büyüklerin radarına sağ bek olduğu halde sol bek oynamasıyla girdiğini de hatırlatalım. Üstelik 5+ maç forma giydiği ilk sezonu yanlış hatırlamıyorsam.

22 yaşında, Almanya'nın en iyi altyapı takımlarından birinde eğitim almış. Doğru hocaların elinde şekillendirilirse fazlasıyla üst sınıf bir oyuncu da olur. Ha maks 2 milyonluk adam halen ona katılıyorum, sözleşmesi bitecekken bu olayların yaşanmasını da hak etmiyor doğruya doğru. Ama işte böyle denildiği kadar çöp değil.

Şimdiye kadar çıkmaması da piyasaya hoca yetersizlikleri olmuş. Kendi anlatıyordu, TR'den ilk defa onu Ertuğrul istemiş Bursa'ya da transfer olmamış. Eskişehir'e gelince Ertuğrul ilk iş onu A takıma çıkartmak olmuş.

Zaman, şans verme, iyi kullanma ile paralel gelişir adamın kariyeri.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

"Tatar Ramazan" said:

Ergün Gürsoya sor sana bunun tarihini anlatsın, 32 kısım tekmili birden futbolcu kaldırmaları!!

daha eskilere gidebiliyoruz yalnız fener için, ha biz tatlı dil ile ikna ederiz, siz alper olayında olduğu gibi mafyatik olarak halledersiniz

Alper konusunda fenerbahçe parayı basıp alma yöntemini kullandı. Daha önceden de şeettirmiştim. Fenerbahçe Alperi galatasarayın verdiğinin 2.5 katına yakın bir maaşla ikna etmiş.

Ha fenerbahçe sütten çıkmış ak kaşık demiyorum. Alper konusu için belirttim.
Sosyal ağlarda paylaş

Alper takıntısının nedeni şu, orta sahada 3-4 oyuncu oynatıyoruz ve elimizde bulunan kalifiye orta saha oyuncu sayısı zaten bu kadar. Ha Selçuk-Melo-Sneijder-Hamit sakatlanmadıkça ve formda kaldıkça ligin kalanında bu adamların yarısı edebilecek orta saha yok. Fakat bütün sezon Melo ve Selçuk sakatlanmasın diye dua ederek geçiyor. Misal Alper gibi bir adam olsa kafa rahat olurdu.

Gerçi Fatih Terim'e de biraz suç bulmak lazım, ilk 11 oyuncularına deli kondisyon yükleyip yedekleri sallamış imparator resmen. Yekta, Ceyhun falan iyi toparlandı Mancini ile, ama bunlar da yetmez işte. Alper o yüzden Hakan Çalhanoğlu alınmadıkça içimizde kalır
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan'ı 8'e alamazsınız, boşuna hayallenmeye gerek yok.

Şuan net 12-13 milyon euroluk adam, sezon başı 8'e kapatırdın ama 19 yaşında Bundesliga da 16 maça çıkıp, 5 gol 2 asist yapmış adamdan bahsediyoruz. Van Der Vaart'ın yedeğiyken onu aratmayan performans göstermiş adamdan :)

Hamburg zaten vermez diye düşünüyorum kimseye de işte bir tek Munih tek gecelik teklif sunarsa sunar, onların da zerre ihtiyacı yok.

Kiralık vs. alabilir diyeceğim, Hakan çok süre alıyor Hamburg'ta ve fark yaratıyor. Sanmıyorum, nereden bakarsan bak Hamburg için çok zararlı bir hareket olur.

Ahh işte ahh, geçen sene başı 750k-1m civarında paralara bu ülkeye getirtilebiliyordu da kimse iplemiyordu adamı... Altınsay istemişti ne güzel, Samet'in ihaneti...
Sosyal ağlarda paylaş

hamburgun son 5 sezonda sattığı adamların arasında en pahalısı de jong. citye 18m ye itelemişler.
en iyi oyuncusunu bu sezon başında kendi liglerindeki rakipleri olan leverkusene 10 milyona satmış kulüp. hakan için 12-13m uçuk rakam. 8 bile fazla ama makul gelebilir yabancı sınırı ile değerlendirildiğinde. riski almaya değer.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Defans aranıyor, serdar aziz çıkmaza girdi, ömer toprak *sklemiyor diyip duruyorlar.

Lan john terrynin sözleşmesi sezonsonu bitiyor, abramovic gözden çıkarmış sallamıyor. Direk yardır işte 3 gün sonra bosmandan istediğiyle görüşebiliyor herif.

ya güzelde türk lazim su ömer topraka abansalar biraz iste tam ihtiyacimiz olan adam
trabzondada oyuncu kalmadi anasinisatiym
Sosyal ağlarda paylaş

Araya da bir tane yedek kaleci sıkıştırsalar fena olmaz, sezon başında hadi ismi geçmedi hata dedik ama Nando'nun istikrara güvendik, ulen bu sene acısını o kadar çektik ki şu durumun, hala akıllanan yok muhabbeti bile geçmiyor. Gençlerbirliği'nin kaleci canavar gibi, onu alsaydık bari

Yabancı transferinde gözünü kırpmadan para saçan yönetim, 3'ün 5'in hesabı yüzünden yerli transferinde hareket edemiyor. Aykut'a, Ufuk'a verilen boş maaşlar; Aydın'a, Balta'ya, Sabri'ye yapılan zamları da görüyoruz daha da ayar oluyoruz. Etmeyen adama vermem o parayı kafasındaysa Ünal Aysal ve büyük hata, oyunu kuralına göre oynamak gerekiyor malesef elimizde bir koz yok mevcut yabancı sınırında. Çakal Anadolu takımlarına para kaptırmam diyor fakat kontenjan sınırı ünümüz taa Almanya'lara gitmiş, Hamburg'un da pek Kayseriliden farkı yok şu an
Sosyal ağlarda paylaş

karaktersiz said:

Tori said:

Defans aranıyor, serdar aziz çıkmaza girdi, ömer toprak *sklemiyor diyip duruyorlar.

Lan john terrynin sözleşmesi sezonsonu bitiyor, abramovic gözden çıkarmış sallamıyor. Direk yardır işte 3 gün sonra bosmandan istediğiyle görüşebiliyor herif.

ya güzelde türk lazim su ömer topraka abansalar biraz iste tam ihtiyacimiz olan adam
trabzondada oyuncu kalmadi anasinisatiym

ömer toprak ilaç gibi olurda bende olsam almanyayı bırakıp trye gelmem abi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...