BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ADAMSIN BE DROGBA ADAM baydı hafiften diyorum da çok seviyorum herifi
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Drogba şu saatten sonra yıllık 10m istiyorum dese , burağı kaça kakalarsam kakalar , üstüne hamit falan verir , bi iki sene daha drogbaya veririm o parayı komple.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Abi şu muhabbetlere girmeyin, Alex de bu sevginin farkındaydı Samandra'nın anahtarını isteyecekti az daha, Aziz iyi kurtuldu
Tori Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Balta gg dimi, bu hafta da bruma yine tribünde emenike.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Abi rakip Kayseri, adamlar kapanmayı beceremiyor yaş ortalamaları 23 ve bok gibi durumdalar saldıracaklar iç sahada. Bruma oynarsa ziyan eder adamları, banko oynamalı. Şedju veya Ebuye'yi keser
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Alex bambaşka bir adamdı ya. Galatasaraylı da olsan Tavşanlı Linyitsporlu da olsan seviyordun. Drogba da öyle.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kayseri çok kötü durumda üzerine bir sürü eksikleri var. Bakalım.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ordaki listede herkesden 10 yaş küçük olup, 4. sırada olan ronaldo futbolu bırakırken hakkında neler konusulcak acaba, en yakın rakibine CL'de 50 gol falan fark atar
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Messi? Messi daha çok gol atmış ronaldodan daha az maçta. Ronaldo emekliye ayrılırken messinin daha çok gol atmış olma potansiyeli var. Ayrıca alex konusuna katılıyorum , alex şuan fenere geri gelsin ben sevinirim lan galatasaraylı halimle. Adam gibi adamdı , yoksa çok topçu geldi gitti ama adam gibi adamları hep hatırlıyoruz. Hakan Şükür galatasaray formasıyla en çok gol atan adam olmuştu yanılmıyorsam , her zaman galatasaray tarihinde adı altın harflerle yazar , ama futbolu bıraktıktan sonra yaptıklarını görünce , şuan Alex'i daha çok seviyorum başıma bişi gelmicekse.
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 beşiktaştan biri var mı ki o listede
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Olm Alex sözleşme uzatma görüşmesinde, Aziz'in önünde yüzüne bakmayıp twitter takılıp Samet burda ona konuş diyen adam. ADAM GİBİ ADAM
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mithat said: Messi? Messi daha çok gol atmış ronaldodan daha az maçta. Ronaldo emekliye ayrılırken messinin daha çok gol atmış olma potansiyeli var. Ayrıca alex konusuna katılıyorum , alex şuan fenere geri gelsin ben sevinirim lan galatasaraylı halimle. Adam gibi adamdı , yoksa çok topçu geldi gitti ama adam gibi adamları hep hatırlıyoruz. Hakan Şükür galatasaray formasıyla en çok gol atan adam olmuştu yanılmıyorsam , her zaman galatasaray tarihinde adı altın harflerle yazar , ama futbolu bıraktıktan sonra yaptıklarını görünce , şuan Alex'i daha çok seviyorum başıma bişi gelmicekse. messi zaten xavi ve iniesta bırakınca futbolu bırakır abi.o yüzden o potansiyeli göremiyorum. cok mu hater bir mesaj oldu ki :(
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 applev0dka said: ordaki listede herkesden 10 yaş küçük olup, 4. sırada olan ronaldo futbolu bırakırken hakkında neler konusulcak acaba, en yakın rakibine CL'de 50 gol falan fark atar 28 yasında ronaldo. hatta subatta 29 oluyomus. 5 sene daha cl'ye giden takımda oynasa ve her sezon ortalama 4 gol atsa ancak yetisebiliyor. gecer muhtemelen ama fark atamaz o kadar.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 vay kerata kocaman olmuş. abi adam gruplarda 5 golden az atmiyor zaten :/ şimdi baktim 3 macta 7 tane atmiş bile
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 RM bok gibi oynuyo yalnız. İkinci turda elenecekler belki sdfg. Messi'yi daha sanslı goruyorum ben rekortmenlikse kapısma.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi zaten adamlar 6-7 senedir kabus gibi 2. tur geçiriyorlar :D hep eleniyorlar(yanlis hatirlamiyorsam 2. turdu çeyrek de olabilir) son sampiyonluktan sonra yüzleri gülmedi. ama geçen sene onu yendiler, bu sene finale kadar giderler diye düşünüyorum, bu haftaki el classico (yarın sanırım) ip ucu verir bize. barça konusunda da, benim gözümde xavi iniesta messiden daha degerli, onlar takımdan tamamen kopunca messinin ne verebilcegini merak ediyorum.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Messinin şimdiden 7 gol fazlası var , ronaldo ortalama 1 sezonda 7 gol atıyor , bu mantıkla messi ronaldodan 1 sene daha önce emekli olursa anca öyle yetişir ronaldo , yoksa messi her geçen sene farkı açar gibime geliyor.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 o liste güncel değil heralde.şuan ki haliyle messi+4 ronaldo da +7 daha atmış(3 ünü bize attı :(). ikiside raulu geçer ilk 2 sırayı alır ama hangisi birinci olur bilemiyorum :P görünürde messi gibi
Tori Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Messiyi burak yılmaza çevirdiniz emenike. SELÇUK SNEİJDER XAVİ İNİESTA ARAPASLAR VERMESE MESSİ NEREYE GOL ATICAK, MESSİNİN ÇALIM ATABİLDİĞİ Mİ VAR
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 dedim ya 3 maçta 7 tane atmiş zaten ronaldo. 5. hafta gs macinda messi ile olan farkı kapatır.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 applev0dka said: vay kerata kocaman olmuş. abi adam gruplarda 5 golden az atmiyor zaten :/ şimdi baktim 3 macta 7 tane atmiş bile Galatasaraya 6 golü var sdf
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 deplasman'da juve'ye cakıp garantilerler, ronaldo bizim mac kadroda olmaz sdfg.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Adamlar rekor peşinde koştukları için maç kaçırmak isteyeceklerini sanmıyorum.
Öne çıkan mesajlar