BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 en son olarakl vingthor kim lan çükübik bi herif yankı eyvallah kayrılsında vingthoru kim kayırıyo lan 3 5 senelik bebeleride mi kaytırıyoruz artık forumda7 2005 kayıtlıymıs yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 oha 2005 kayıtlılara laf söylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hiyerarşi var. bonepart abimdir. o yüzden ağzını burnunu kırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 uye numarası 1000 altında olmayanları adamdan saymıyoruz öle özel bi grubumuz var bizim bide ving azını kırarım akıllı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 100 altı olan bi yaşlılar konseyimiz var bide mesela orda kimi kayırcagımızı belirliyoruz orçun mesela hep liste başı en çok onu kayırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bu ay çok güzel drama yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Xaenin said: Olayın tanıdık tanımadıkla alakası yok, hiç sohbetim olmayan adamı da savunuyorum ben moderasyonda, banlamayın diyorum. Kim olduğunu bilmesem bile adamın uzun süredir forumda olduğunu biliyorum, düzgün postlarını görüyorum, millete yardımcı olan bir insan olduğunu farkediyorum. Dolayısıyla bir anlık öfke patlamasıyla bütün o iyi niyetinin pazara gitmesi fikri benim hoşuma gitmiyor. Ama öte yandan 2 ay önce foruma üye olmuş zırtapozun biri gelip de abuk subuk konuşunca onun banlanmasını istememiz haliyle daha rahat oluyor. SEVMEDİĞİMİZ için değil TANIMADIĞIMIZ için, anlamadığınız şey bu. İçinizden çoğunuzun samimiyetine inandığımız için tartışmanın sıcaklığında ettiğiniz laflardan ötürü banlamamaya çalışıyoruz. Hatta bir çoğunuz benim çöpü ve gündemi nasıl modere ettiğimi de biliyorsunuzdur, çok gerekmediği sürece konu kilitlemem ya da insan banlamam. Kilitlediğim zaman aynı kişiler arasındaki tartışmanın başka topiclere de sıçrayacağından emin olduğum için durumu tek topicte contain edebilmek ve orada çözülmesini sağlamak amacıyla yapıyorum bunu. Üşendiğimden ya da Orçun bana top diyecek diye değil. (tu) dediklerin dogru ama tanıdıklar kayırılıyor demek cok zevkli yada durumu nereye yolluyoz demek:)) trololool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 BonePART said: Cons said: http://i.imgur.com/5u5EOnL.jpg olm orcun yemin ediyorum kaliteli gerizekalısın ya eahuhuashufhuashufashufhuas sjdkcnsdkjvnsdkjvs kalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 BonePART said: 100 altı olan bi yaşlılar konseyimiz var bide mesela orda kimi kayırcagımızı belirliyoruz orçun mesela hep liste başı en çok onu kayırıyoruz üye numarası nerden görülüyor? Eski üyeler banlandıkça inaktif oldukça önlere kayabiliyor muyuz?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Üye numarası nedir? Ayrıca 10 yıllık üyeninde 3 madalyası var 1 senelik üyeninde. Madalya durumu kalksın. Atılacaksa hava üye tarihi ile atılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 üye nickine tıkla özel mesaja bas send,to_id=988 al bu senin numaran GED nicke tıklayıp virgülden sonraki numarayı da alabilirsiniz. aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Fenemen konusunda memeler banlanmasın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 banlansın lütfen diyenin eline cetvelle vurmak istiyorum. banlenip banlenmeyeceği site yöneticilerinin kararı. rahatsız olduğunuz mesajı şikayet etmeniz yeterli. sonra ne gerekirse yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Şimdi Fenemen konusuna meme koyabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ben daha eskiyimdir diyordum. Degilmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 üye no 256880 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Remus said: Şimdi Fenemen konusuna meme koyabilirmiyiz? meme var meme var meme koyarsan hesabının meme yapması da olası bence koyacagın meme kendine kalsın riske girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 erkek memesi serbest şahitlerim var , gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 üye no 1 kim çıksın ortaya veya hala aktif en küçük numara kimde o çıksın ortaya onu banlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 GEd said: üye no 1 kim çıksın ortaya veya hala aktif en küçük numara kimde o çıksın ortaya onu banlayalım http://forum.paticik.com/profile.php?62,1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 he gordum bende bakıyordum sımdı aktif olan uye 4 numaralı popeye Popu banlayın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 popeye 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 5 numara o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 tmm vurmayın öldüm onu banlayın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 madalyası bile yok yaa yazıkk banlamayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar