kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 gel sarılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 birini 'bana küfretti bana küfrediyor banlayın' diyen adamların çoraplarını ve donlarını hala anneleri pazardan alıyor. bu adamlar eminim seks yapamıyor. bu adamlar küçükken yaşadıkları ezikliği hala atamamış birey olamamış adamlar. 'bana küfretti banlayın'. düşünebilir misiniz bunun ne kadar komik ve ezik birşey olduğunu çok merak ediyorum gerçekten. Hİİİİİİİİİİİ KÜFREEEEETTTTİİİİİİİİİ PİİİİS ÇOCUUUK ÖRTMANA SÖLÇEM şeyi merak ediyorum şikayet ettikten sonra 'oh bi ay yazamasın ya uf haha oh ne iyi hissediyorum kendimi sanki hiç küfredilmemiş gibi' falan mı deniyor? nasıl hissediyorsunuz kendini ŞİKAYET'e bana küfretti bana hakaret etti banlayın falan gibi şeyler yazarken aydınlatır mısınız? benim aklım mantığım almıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 umarım banlanırsın başka da bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bundan da çok keyif alacağım emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ezik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Vingthor said: 'bana küfretti banlayın'. düşünebilir misiniz bunun ne kadar komik ve ezik birşey olduğunu çok merak ediyorum gerçekten. "ezikler beni şikayet edip banlattı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ving bana doğru cevap ver istediğin kadar sövebilirsinsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sokakta küfür yiyince polis amca bana salak dedi diye gidiyo musunuz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sana küfreden adam 1 ay yazmayınca ADALET mi oluyor. o küfrü geri alabiliyor musun? sonuçta etti yani bi kere. sanal ortamda biri mesajı sildi ve yazanı banladı diye sen o küfrü yememiş mi oluyorsun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aras tam bir magara adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 "ban 1 aylıktır ama küfür bakidir" böyle sen benim sakalımı kestin ben senin kolunu kestim!!111 tier birşey olmuş ahah. adam banlanıla banlanıla ne hale gelmiş. neyse birader burada kendinde bir sorun göremiyorsan denilebilecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 hayır küfür denilen şey iki bit yer kaplamıyor. seni bilmem ne yaparım. senin bilmem neni bilmem ne yaparım. ahahahaha bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kayırma varsa zorla tutmuyorlar hiçbirinizi, bu bir. sequo, ceto'nun falan barınabildiği bir ortamda kayırma var deniyorsa yanlışsınız, bu iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 melisten selam getirdim arkadaşlar. beni bile geçtiler dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 arcane said: "ban 1 aylıktır ama küfür bakidir" böyle sen benim sakalımı kestin ben senin kolunu kestim!!111 tier birşey olmuş ahah. adam banlanıla banlanıla ne hale gelmiş. neyse birader burada kendinde bir sorun göremiyorsan denilebilecek birşey yok. abi sen eziksin mesela demek ki. banlanılarak ne hale gelinebilir abi? bendeki sorun belli at ağızlıyım. sizde ki sorun nedir? beni maks banlarsın at ağızlı olduğum için. size ne yapalım arkadaşlar? böyle ezik ezik ne kadar yaşayacaksınız? bir çift yumurtalık diliyorum sana mesela arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Şimdi küfredebiliyo muyuz rahatça yoksa limit mi var? Çözemedik hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 e şimdi vingthorun mantıkla ben rahatça ana avrat sövebilmeliyim kendisine banlanmadan o da bana sövebilmeli. hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 benim söylediğim ben şikayet etmem bana küfredeni. başkası tutup şikayet ederse adminler kaldırmak zorunda sanırım. benim merak ettiğim şikayete basan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bence şikayet toptan kalkmalı, isteyen istediğine sövsün. vingthor için doğal bi ortam yaratalım. temaya üç beş çalı yılan ayı dağ ekledik m itamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ulan zoolog ruhundan anlıyosun gabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Futbol bolumune mod alin resmen her yedgimiz ban 3 aylik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ben bile futboldan ceza almışım cezamı çekmişim sonra banım açılmış. Hiç farketmedim sebebini de bilmiyorum. İki hafta neden veriliyo genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 lan ben o kadar uğraştım banlatamadım kendimi nasıl beceriyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Aras iki dk sakin ol amk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar