Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lokipone üyeniz hırsızdır..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla ben olsam şurda, herifi takibe alırdım, max 1-2 ay içinde mainlerini bulurdum, sonra dünyayı ona zindan ederdim, farm yaptıgı sisteme char atardım uyutmazdım yedirmezdim içirmezdim.
Mesaj tarihi:
kaç tane bildğimz adam oynuyor ki hergün merkezde küfür etsem ağzını açamaz oturur dinler oç.. sizlerden de kesin bilen eden vardır bunu. cünkü eve online da adamlar belli yapabilecek kapasitesi olan adamlarda belli neyse haram zıkkım olsun emeklerim cocğundan anasından babasından çıksın o kadar da nefret ettim oçocuğundan.
Mesaj tarihi:
Valla abi kendine kız adama kızdıgın kadarda. SCAM olayı oyunun içinde olan birşey, isterseniz böyle SCAM'leyin isterseniz oyunun içinden, EVE'in yapısında var, evede bir tuzağı kuranlar vardır birde o tuzağa düşenler.

Dikkat edin işte 1 postu olan adama parayı önceden almadan bir şey mi satılır. Boşver kendine kız giden gitmiş ders olmuş işte.
Mesaj tarihi:
enayi gibi kaptırmış parayı gelmiş buraya küfür yağdırıyor

ben şikayet et butonuna basıyorum, bizimla değilsın

şekliniz varsa, sosariaya bekleriz
Mesaj tarihi:
RRa said:

enayi gibi kaptırmış parayı gelmiş buraya küfür yağdırıyor

ben şikayet et butonuna basıyorum, bizimla değilsın

şekliniz varsa, sosariaya bekleriz

aha main hesabı ortaya çıktı bile dfg
Mesaj tarihi:
beyinden yoksun yaratık.... bu adamı afiş ediyorm oyunda ki nickinide afiş ediyorum ki senin gibi mal bebeleride kazıklamasın diye toplum bilinci oluşsun diye ama doğru beyin yok fikir var sende hep sikilmeye mahkümsunuz sonra DEVLET BİZE BAKMIYOR :D aq ayısı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...