Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lokipone üyeniz hırsızdır..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eve online da ahmet_alt diye bir şerefsiz insanlara güvenden dolayı benim hatamla 10 pleximi çalmıştır. kim olduğunu bilen öm olarak bana bildirsin rica ediyorum. o adamın ip sinden hangi accaountla girildiyse tüm hesaplarını banlatıcam. burdan görsün BİLGİSİ OLSUN ŞEREFSİZİN.İŞTE BÖYLE O.ÇLARI YÜZÜNDEN ARTIK TÜRKİYEDE YAŞAYAN HANGİ DİL-DİN-IRK A MENSUPSA BU ŞEREFSİZLERDEN DOLAYI BU OYUNLAR OYNANMAZ HALE GELDİ.. !! AYNI DİLİ KONUŞMAMIZ AYNI ONURU TAŞIDIĞIMZ ANLAMINA GELMİYOR NE YAZIK Kİ.. ALLAH BELANI VERSİN EMEK HIRSIZI.
Mesaj tarihi:
sakin abi sen plex sattıgın için seninde herşeyini banlarlar aslında böle durumlarda asıl olan satana oluyor ya. CCP tarafında.

birde her zaman cash upfront. sen uyuşturucuyu önce verip parayı sonra isteyen torbacı gördün mü hiç
Mesaj tarihi:
dostum insanlık yaptık işte insanlık öğrenciyiz dediler yarın yatırcaz atm den falan eyi dedim işte AQ İNSALIĞININ İŞTE bende aldığm zman oldu plexi verdi adam yarın havale çıkabildim ama yatırdım.. olan banada olursa olsun umrumda değil ya tüm ip sini banlatıyorum ticket açtım kendimi ihbar edicem ama ona yar etmiycem onu suspend yesin oç
Mesaj tarihi:
Yok ona bişi olmaz, öyle birşey yapma ne dicen adamlara plex sattım parasını vermedi mi dicen ? adamda CCP'ye ben plexin gerçek para ile satılıp alınan birşey oldugunu bilmiyordum bana satmaya çalıştı anlamadım birşey der, rezil olursun plexlerin gider birde seni banlarlar.

boşver 150 lira gitsin.
Mesaj tarihi:
haklı bir şekilde sinirlenmişsin de hiçbir şey yapamazsın ne yazık ki, senin yaptığın iş illegal çünkü kimse arkanda olmaz CCP tarafında. soğuk su içersin ancak veya RL'da bulup ağzını burnunu dağıtırsın.
Mesaj tarihi:
yok öyle yapmiycam isk spammer olarak girecem olaya bak nasıl suspend yiyor. ben ihbar etmiş olucam ama başka hesaptan. bende banlnırsam banlanırım umrumda değl bu saaten sonra
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...