GEd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 chevrolet logosunu gormek baydı sadece onun dısında ıyı film adamlar nasıl bir reklam aldıysa artık
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 film güzeldi de kaptanın kollar vucudundan daha kalın olmuş.falconunki gibi suitim olsun, şu hayattan başka beklentim yok. aklıma tek takılan şey; strike'ın lideri adamı sonda yanık gösterdiler ya, onla ilgili bi naneler olacak mı?
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 zipzip said: strike'ın lideri adamı sonda yanık gösterdiler ya, onla ilgili bi naneler olacak mı? Crossbones o çizgi romanlardan. Daha ilerde yapacak şeyleri olacak. Normalde maske takıyor birde. Bir daha ki filme takar onu da.
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 tenk yu.belliydi ondan bişeyler çıkacağı
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 izledim baya güzeldi kaptan da tam iyi çocuk scarlet bile baydı sonunda
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 captainin abaza oldugunu gormemiz asdf
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PhbWIFDqQfk
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 stormeagle said: ağır spo içerir şimdi shield dağıldı. Gelecek olan avengers filminde shield çatısı altında olmayacak sanırım? Shield dizisi bildiğim kadarı ile filmden sonra geçiyor. Yanlışım varsa düzeltin.
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Dizi kronolojik olarak bu filmden önce başladı, filmden sonrasına geçti. O yüzden bütün etkiler görüldü. Şimdi dizide toparlamak için mayıs'a kadar süreleri var ama zor görünüyor.
Öne çıkan mesajlar