Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinema'da Yangın!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar tesadüf yani yok büyüydü şuydu buydu değil..Yinede tabii ki geçmiş olsun yaralılara..[signature][hline]
[Bu mesaj Ajan Simit tarafından 1 Ocak 2019 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 14 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
İnsanların canının tehlikeye girdiği bir olaya verilen tepkileri gözlerimi yaşarttı...

Pek duyarlı insanlarmışız gerçekten.

Lafları çarpıtmayalım. Burada kimsenin tepkisi sinemada yangın çıkmasına değil, buradaki tepkilerimiz böyle bir olayın bile reklam olarak kullanılmasına, filmin reytingini arttırmak için, ilgi çekmek için alet edilip "cinler yaptı" benzeri açıklamalar yapılmasına. Yani ticaret hırsıyla yapılan duyarsızlığa tepki bu.[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Komik gerçekten yahu, millet palavra sıkmaya okadar alışmışki artık su içer gibi palavra sıkıyorlar kim bilir daha neler yedirmişlerdir. Gazeteleri falan paranoyak gibi okuyorum artık.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 14 Aralık 2004 22:21 tarihinde demiş ki:

tüh be ben de büyü sanmıştım başlamıştım counterspell kullanmaya bilsem o kadar kurbağa pipisini yarasa kanını harcamazdım...:)

2 blue mana var mı boşta?[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Rewendor, konu başlığı açıldıktan sonra verilen ilk cevapları okursan neye tepki verdiğimi görürsün. Film setinde olan olaylardan dolayı rating amaçlı açıklamalar yapılmış olabilir. Ama kimse sinemada yangın çıktıktan sonra "bunu da cinler, periler,ecinni,böcünnüler yaptı" diye birşey açıkladı mı? Bu sadece buradaki fikir yürütmeler sonucu gelinmiş bir nokta.
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 14 Aralık 2004 22:25 tarihinde demiş ki:Ama kimse sinemada yangın çıktıktan sonra "bunu da cinler, periler,ecinni,böcünnüler yaptı" diye birşey açıkladı mı?

Böyle bir şeyi birileri açıklamazsa insan evladı değilim...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 14 Aralık 2004 22:25 tarihinde demiş ki:
Rewendor, konu başlığı açıldıktan sonra verilen ilk cevapları okursan neye tepki verdiğimi görürsün. Film setinde olan olaylardan dolayı rating amaçlı açıklamalar yapılmış olabilir. Ama kimse sinemada yangın çıktıktan sonra "bunu da cinler, periler,ecinni,böcünnüler yaptı" diye birşey açıkladı mı? Bu sadece buradaki fikir yürütmeler sonucu gelinmiş bir nokta.

CNN Turk'te bile başlamış ilk söylentiler diye açıklama geldi...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Millet dumanları filmin gazıyla animasyon sanmış sonra elalem çığırmaya başlayınca jeton düşüp kaçmayı akıl etmişler[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
Kasetler falan kolpa ''olabilir'' ama bu olaya bu kadar duyarsız yaklaşmayalım yani filmin başrol oyuncularından biri yoğun bakımdaysa durum ciddi[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
kedidir kedi.

Reklam dır ınanmayın cındır carpar diip geçin[signature][hline]
Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam
Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon

Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
İzlediğim diğer kanallarda da "Dekorların altına konulan mumların sebep" olduğu söylendi. Ama olabilir, CNN Türk'le anlaşmıştır film yapımcıları ve böyle bir söylenti çıkarttırabilirler değil mi?
Mesaj tarihi:
off isimi cins...afişi cins...bi de reklamı cins...ne diyim gitceğim varsa bile gitmem...garez geliyo zaten..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 14 Aralık 2004 22:30 tarihinde demiş ki:
İzlediğim diğer kanallarda da "Dekorların altına konulan mumların sebep" olduğu söylendi. Ama olabilir, CNN Türk'le anlaşmıştır film yapımcıları ve böyle bir söylenti çıkarttırabilirler değil mi?

Yangın söylentisi mi çıkarıcaklar ben onu anlamadım ?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 14 Aralık 2004 22:30 tarihinde demiş ki:

E işte bunlara tepki gösteriliyor zaten...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
  • Yeni Oluştur...