Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Gs atti lan helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sağol Esh. Burada atladığın bir çok insanın seninle sorunu yok. Ben de senin gibiyim ota boka sinirimi bozup kendi kendimi yiyorum. Ondan diyorum yapma değmez diye, otelin var amk, gül geç. İş güç sahibi adamların internette kızması falan çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 LAN SİPEYS GOL ATTIK OLM DUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 can alkollü müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Deli gibi içtim ayakta duramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bu arada ben izmire gelirsem kendimi jaegerceksdzafa dövdürürüm. kaliteli, teknik ve estetik dayak yemiş olurum. çünkü ben buna değerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 İZMİRLİ MİSİN DOMATLI GELİN ÇİĞDEM Mİ İÇTİN ROPERTOMANÇİNİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Can 3. dublede kızarıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://i109.photobucket.com/albums/n80/bununs/gifs/in-before-the-lock.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Gelse de içsek Nijerya'ya ölmeye gitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Locklamam abi bokunda boğulsun pezevenkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Xaenin said: Can 3. dublede kızarıyor abi.bazen iki. Haftasonu geleyim mi lan. İzindeyim esasen. İçip kızaracaksak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi konuyla alakası yok ama az önce film stream sitesinde bunu gördüm paylaşmak istiyorum sizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 film mi maç mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sipeyskeyk said: Xaenin said: Can 3. dublede kızarıyor abi.bazen iki. Haftasonu geleyim mi lan. İzindeyim esasen. İçip kızaracaksak ama. gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sipeyskeyk said: Xaenin said: Can 3. dublede kızarıyor abi.bazen iki. Haftasonu geleyim mi lan. İzindeyim esasen. İçip kızaracaksak ama. Gel ama Pazar günü hanımla biz annemlere bir yemeğe davetliyiz, onun dışında içebiliriz. O olmazsa Nijerya'dan gel de kaymaya gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ağlatıcaksınız abi beni, kim kimi dövüyor yapmayın. Forumda olmayan adam hala neyin davasını açıyor uzaklaştırıldıktan sonra. Kimse kimseyi dövmesin, toplanıp beni dövün. Çok pis aşk acısı çekiyorum şu an, uyuşturucu ya da fiziksel müdahaleye ihtiyacım var, rahatlayabilmek için ya duvarları yumruklayayım, ya da kendime zarar vericem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ilacın bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Nazca said: Ağlatıcaksınız abi beni, kim kimi dövüyor yapmayın. Forumda olmayan adam hala neyin davasını açıyor uzaklaştırıldıktan sonra. Kimse kimseyi dövmesin, toplanıp beni dövün. Çok pis aşk acısı çekiyorum şu an, uyuşturucu ya da fiziksel müdahaleye ihtiyacım var, rahatlayabilmek için ya duvarları yumruklayayım, ya da kendime zarar vericem artık. noyzuraya ulaş iki enerji dalgası yollasın senin tarafa doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 fgsdfgsdfdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sihirli eşyalarımla geliyorum nazca bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sihirli mantar getiricem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 erkek o erkek. bosuna cikarma mantari. giy donunu geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 biliyorum erkek olduğunu belki ben noyzuranın alt ÇARIYIM olamazmı aksdksadkpsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar