Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ya para versem bu kadar eğlenemem soytarılarım benim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 arada bana da sektirmişler yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sequoya said: elesso said: levent kim, mevcut tartışmayla ne alakası var. ne oluyo lan sequoya haksızlık yapiyorlar di mi gardaş. aynen, adam yüz verdikçe coşuyonuz ha... TR34 0006 2000 7230 0006 6164 53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 herkes eğleniyor ortama bak khsdksh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: arada bana da sektirmişler yine ya attırıyolar sana hacı sektirmişler ne demek :) Boşa sallasan sana geliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sen bize sektirirken iyi biz sana sektirirken kötü mü? Ah bu kafalar ah bu kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Exodous said: Ben ne diyeyim. Yancı yaftası yiyen benim. Bir de seni destekleyen imam falan var. Buyur burdan yak. Şimdi bu imam senin yancın mı? sensin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: arada bana da sektirmişler yine ya bir photoshop un yok ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sensin kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 elesso said: Sequoya said: elesso said: levent kim, mevcut tartışmayla ne alakası var. ne oluyo lan sequoya haksızlık yapiyorlar di mi gardaş. aynen, adam yüz verdikçe coşuyonuz ha... TR34 0006 2000 7230 0006 6164 53 1 karton malbuş ateşledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sequoya said: Ya para versem bu kadar eğlenemem soytarılarım benim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Dworgian said: imamizer said: arada bana da sektirmişler yine ya bir photoshop un yok ne zamandır. bıraktım o işleri ben. en son yaptığım photoshopta kazayla küçük bir kızın kollarını silmişim. kız o günden beri koltuk değneklerini kullanamıyor. artık bu ellere photoshop haram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: sensin kafa Mersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: Dworgian said: imamizer said: arada bana da sektirmişler yine ya bir photoshop un yok ne zamandır. bıraktım o işleri ben. en son yaptığım photoshopta kazayla küçük bir kızın kollarını silmişim. kız o günden beri koltuk değneklerini kullanamıyor. artık bu ellere photoshop haram. http://28.media.tumblr.com/tumblr_m2hxbnMgyf1r5o9mto1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ahahahah bu ellerle mi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sequoya said: imamizer said: arada bana da sektirmişler yine ya attırıyolar sana hacı sektirmişler ne demek :) Boşa sallasan sana geliyor zaten bukkake manyağı demiş bana. ban pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 tamam okuduk hepsini şimdi hararetlenebilir. yalnız blackice, seq, imam, fin, noyzura, esh ve cons disinda kimse konusmasin lutfen, kalite dusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 synthesizer said: tamam okuduk hepsini şimdi hararetlenebilir. yalnız blackice, seq, imam, fin, noyzura, esh ve cons disinda kimse konusmasin lutfen, kalite dusuyo keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 diğerleri de köşelerinde ufak çaplı tartışmalar çıkarsa mesela. böyle şenlikli bi ortam olsa. ana sahnede konser devam ederken küçük bi sahnede devam eden dj performansı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 esh direk anneyle, sequo ise babayla başlayabiliyor cümleye. bunlar kaliteyi düşürüyor esas synth :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Valla Eve Online bölümünde bunun alası oluyordu bir zamanlar ama yaşlandık artık. Bir de çapımıza göre adam bulamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ne demişler, dünya kadar malın olacağına fındık kadar beynin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ben nissanı almaya gider az gazlayım ya canım sıkıldı. Hadi shitstorm yapinda iyice havaya gireyim akşama. Vallaha çok eğlenceli lan lütfen gitmeden 2 saydırayımda gaza falan gelirsiniz. Hem fakirsiniz, hem ağzınız kokuyor değil tavuk döner eşek döner bile size fazla. Özel okula gidecek paranız yok devlet okullarında torbacılarla takılıyorsunuz. Ananızdan babanızdan hala para aliyorsunuz. Utanmıyorsunuzda 1000 tl maaşa patronun kıçını yalayıp forumda kaliteli rpsi yapiyorsunuz. Akbilinizde bile kalmış 5 tl, sodexho kullanıyorsunuz. Teknoloji mağazasının önünden geçerken cama ekmek banıyorsunuz. Tam bir leşsiniz ya. bedava diye günde 5 kere 31 çekiyorsunuz. Vucudunuzda kötü çoğunuzda doğal can simidi var. Parasızlıktan çadırla bile tatile gidemediniz öyle hamal gibi oturdunuz büyükşehirde. Kız arkadaşınız yok bi şans olsa bile parasızlıktan dışarı çıkartamıyorsunuz oda doğal olarak zenginlerle sizi boynuzluyor. Hey be hadi aslanlarım gösterin soytarılık nasıl yapilir eğlendirin kralınızı öpüyorum gıdışlarınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 servet düşmanı fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar