2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları'na katılacak mısınız?
amacı neydi onların kurulmasının? ve kimler niye yargılandı?
günaydın ben cıkıyorum taksime dogru bayramımız kutlu olsun.
çalışıyoruz gardeş.
Ben 1 saate kadar anıtkabirde olucam. Cumhuriyeti bize armagan eden ulu insanin huzuruna cikicam. Allaha sukredicem ki bize Ataturk u gondererek mahvolmanin esiginden kurtarmis. Yine sukrediyorum ki boyle bir insanin soyundan geliyorum.
Bütün forum ahalisinin Cumhuriyet bayramını kutlamak ve bu vesile ile grubumla düzenlediğimiz Onuncu Yıl Marşı Rock Coverını sizinle paylaşmak istedim
iyi bayramlar
cumhuriyet kutlu olsun.
90 senede adam bir şeyleri anlayamamışsa bu saatten sonra he yav he demekten başka çare yok...
Kızılay'ın üstünden helikopterler geçiyor. Tayyip yine gaz bombası mı attırıyor?
kimilerine göre vatan haini olanları ne ile suçladılar? daha doğrusu ne yaptılar da vatan haini oldular kimilerine göre?
istiklal madalyalı, istiklal harbi'nin en önemli kahramanlarından biri olan kazım karabekir'i istiklal mahkemeleri'nde atatürk'e suikast davasında idamla yargıladılar, daha sonra beraat etti. daha ötesi var mı? ne farkı var şimdiki ergenekon balyoz davalarından? arınç'a suikast eylemleri tarzında uydurma belgelerle bir sürü adamı aldılar içeri. karabekir paşa böyle bir şey yapar mı? adam üstelik milletvekili o dönem. çünkü muhalifti terakkiperver partisi de kapatıldı zamanında. ben hiçbir fark göremiyorum. iktidar muhalefeti her zaman böyle haksız ve faşistçe yollarla yok etmeye çalışır. taraf tutmayın siz de, azıcık dürüst olun.
80 sene oncenin olaylarini belgeniz ya da bilginiz olmadan gotunuzden sikarak yorumluyorsunuz ya bayiliyorum.
Bir de ergenekonla balyozla karsilastirmissin lol.
Bir de ergenekonla balyozla karsilastirmissin lol.
Öne çıkan mesajlar