Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kurban daha iyi ya 9 gün olabiliyor tatil. bu kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Suark said: niye sadece hayır yok? ya da evet'in yanında neden sebepler yok? evet şıkkı hayır ın altında ezilmesin diye aklı sıra hayır oylarını bölmüş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Aklı sıra diyen adam da aynştaynın paticik şubesi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Cumhuriyet Bayramı'nda İzmir'e gidiyor olacağım ben. Ertesi günü İktisat Kongresi başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 her sene kutlamak saçma. 5 senede bir falan kutlansın. her sene kutlamazsak unuturlar diye korkuyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şurda kaç hün tatil vermişler ne işim olur meydanda lol umrumda olmaz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Cumhuriyet bayrami, bir festival havasinda sadece yonetim bicimini kutlamakla kalsa katilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Peki bunun ötesinde ne var, hangi özelliği katılmanı engeliyor, meraktan soruyorum tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Atatürk resimleri, Türk bayrakları, 10uncu Yıl Marşı söyleyenler....ohooooooo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 caddede kutlama olur o güzel oluo. geçen senede gittiydik festival işte mis gibi ulusalcı miting alanına çevrilmedikçe süper bişe. zülfü baba da çıkar inşallah dinleriz güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 caddedekine 3 sene önce gitmiştim, tövbe etmiştim. caddedeki insanların kaygısı sadece LAİKLİK ELDEN GİTMESİN. Kilometrelerce boyunca onbinlerce insan kaç kez "Türkiye laiktir,laik kalacak"diye bağırabilir ki?!?! Sanırım 83 kere bağırıldı. Cumhuriyet Bayramı; insanların cumhuriyet rejiminin kendi hayatlarına kattığı güzelliklerden dolayı cumhuriyete olan bağlılıklarını gösterdikleri ve hem de cumhuriyetin kurucusu olan Atatürk'e ve tabii ki silah arkadaşlarına şükranlarını sundukları; her uygar toplumda olduğu gibi yıldönümünün coşku ile kutlanması gerektiğini düşündüğüm bir bayram. son yıllarda ve özellikle şu son sene içerisinde ve hele son 3 ay içerisinde rejimin değiştiğini; ASKERİ DARBEYE HAYIR derken SİVİL DARBENİN tüm kurumlarda eksiksiz gerçekleştiğini gördük.düne kadar dolaylı yoldan saldırdıkları Atatürk'e,devrimlerine açık açık saldıran bir insan topluluğu var. Bu ortamda tabii ki Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları daha da anlamlı. Elbette bugün özellikle tepkimizi demokratik yollardan en güçlü şekilde göstermenin yolu meydanlarda bulunmaktan geçer diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 varsa şekliniz angaraya bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ya pascal. vallahi organizasyon tamdı.3 araba,hem de 1 gece önceden gelecektik geçen sene ki gibi gişelerden şehre sokmazlarsa falan diyerek. ankarada'da bizi 10-12 kişilik arkadaş karşılayacaktı. derken istiklal caddesi için çağrı yapıldı ve arkadaş grubumuz ortak karar ile istiklale gidelim dedik. kalbimiz seninle dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 aynı gün marmaray da açılacak dimi.hızlı trenle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ertelenmedi mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 en son o tarihteydeydi,ertelenmediyse olay çıkarsa hizmet düşmanları yaftasına hazırlansın eyleem katılacak arkadaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 @blackhavk ve aluriel evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 istanbuldaysanız büyükada'da bayram kutlaması var. 15.30 askeri bandoyu görmeye gidicem sonra konuşma konser onları boşver 20.30'da da FENER ALAYI. akşam ada, ışıl ışıl fantastik olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Biz diyoruz İSTİKLAL,adam diyor Büyükada. Neyyyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bu arada Paticik'in Türkiye'nin aynası olduğunu bir anket ile daha görmüş olduk. Tenks bıradırs. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ulusolcular Kadiköye ve Ulusalcılar İstiklale 29 ekim bayramını kutlayacaklar. Ben de İstiklal'e gideceğim hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 türklerden uzak bi yerde kutlamayı düşünüyorum ben lastik yakıcam balkonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 15 yıldır caddedeyiz, her sene bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 KucukPrens said: Ulusolcular Kadiköye ve Ulusalcılar İstiklale 29 ekim bayramını kutlayacaklar. Ben de İstiklal'e gideceğim hayırlısı bakalım. adında komünist olan bir partinin ülkeye piyasa ekonomisini getiren, burjuvayı güçlendirip, özel mülkiyet edinmeyi teşvik eden bir yönetimin kurulmasının kutlanmasına bu kadar hevesli olması komik. adında işçi olan bir partininse işçi haklarıyla hiçbir alakası olmaması rağmen, neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar