Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları'na katılacak mısınız?

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

caddedekine 3 sene önce gitmiştim, tövbe etmiştim.
caddedeki insanların kaygısı sadece LAİKLİK ELDEN GİTMESİN.
Kilometrelerce boyunca onbinlerce insan kaç kez "Türkiye laiktir,laik kalacak"diye bağırabilir ki?!?! Sanırım 83 kere bağırıldı.

Cumhuriyet Bayramı; insanların cumhuriyet rejiminin kendi hayatlarına kattığı güzelliklerden dolayı cumhuriyete olan bağlılıklarını gösterdikleri ve hem de cumhuriyetin kurucusu olan Atatürk'e ve tabii ki silah arkadaşlarına şükranlarını sundukları; her uygar toplumda olduğu gibi yıldönümünün coşku ile kutlanması gerektiğini düşündüğüm bir bayram.

son yıllarda ve özellikle şu son sene içerisinde ve hele son 3 ay içerisinde rejimin değiştiğini; ASKERİ DARBEYE HAYIR derken SİVİL DARBENİN tüm kurumlarda eksiksiz gerçekleştiğini gördük.düne kadar dolaylı yoldan saldırdıkları Atatürk'e,devrimlerine açık açık saldıran bir insan topluluğu var.
Bu ortamda tabii ki Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları daha da anlamlı. Elbette bugün özellikle tepkimizi demokratik yollardan en güçlü şekilde göstermenin yolu meydanlarda bulunmaktan geçer diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya pascal.
vallahi organizasyon tamdı.3 araba,hem de 1 gece önceden gelecektik geçen sene ki gibi gişelerden şehre sokmazlarsa falan diyerek.
ankarada'da bizi 10-12 kişilik arkadaş karşılayacaktı.
derken istiklal caddesi için çağrı yapıldı ve arkadaş grubumuz ortak karar ile istiklale gidelim dedik.

kalbimiz seninle dost.
Sosyal ağlarda paylaş

KucukPrens said:

Ulusolcular Kadiköye ve Ulusalcılar İstiklale 29 ekim bayramını kutlayacaklar. Ben de İstiklal'e gideceğim hayırlısı bakalım.

adında komünist olan bir partinin ülkeye piyasa ekonomisini getiren, burjuvayı güçlendirip, özel mülkiyet edinmeyi teşvik eden bir yönetimin kurulmasının kutlanmasına bu kadar hevesli olması komik.

adında işçi olan bir partininse işçi haklarıyla hiçbir alakası olmaması rağmen, neyse...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...